Berisha vs. Ngjela direkt ne TCH!!!

i_own_u

Primus registratum
Re: Berisha vs. Ngjela direkt ne TCH!!!

MLK... mir bone qe na e the plako /pf/images/graemlins/tonguee.gif njerez plera amon si njoni ashtu dhe tjetri.. o Shqiperi moj e mjera Shqiperiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ku qe ajo dit e mallkuar qe na e dhe dhurat ket agjent SERB te na vej flaken

H

harap

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
jo se jemi ne virtualitet po un ju a garantoj qe sjam biri i HALABAKUT

HALABAK.. fol i llaf mer /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]
rrofte Sala /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

mir ai psikopati i pa meshirshem Sala.. po dhe ky dhelpra Gjelushi, sa i djallzuar futet ne zyrat me te larta te shtetit per te pergjuar Kryeministrin NUK ESHT NORMALE.. e thot qe ka bo 13 vjet burg kushedi se çka bo po he se qelbesirat ngelin qelbesira

i_own_u

Primus registratum

po re HALABAK te na rroj.. me ate menie jam dhe un.

se viktim esht i shkreti si gjithmon GJYYYYYYYYYNOF

Nobis

Primus registratum

Nuk ka ofendime, nuk ka abuzime, nuk ka dhunime.

[/ QUOTE ]

hmmm...e ke me verte kete qe thua ti apo e the kshu sa me fol dhe ti i llaf?

po ku ka dhune verbale me te madhe more sesa te te thote kryeministri: Je i shkarkuar qe tani /pf/images/graemlins/smile.gif Edhe Enveri kur ta fuste plumbin pas kraheve te percillte per ne shtepi me buzeqeshje, te uronte dhe naten e mire dhe pastaj ste linte te dyshoje se thonte mileti: C'ne Enveri, ai i uroi edhe shendet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ky juaji qe s'haet as me vaj e as me uthull, ky Sulltan Saliu i Pare qe e nxori G.Pollon me shkelma nga salla kur u percane dhe qe e perzuri Selamin e Pashkon.... /pf/images/graemlins/wink.gif ...spo flas per Azem Hajdarin pastaj (ndjese paste)!

H

harap

Guest

Ore ju te mecmit e Shqiperise ,Te ishit te mencur arrinit edhe ju aty ku eshte ai.Ore mos flitni me kete ton se nuk arrin nje budalla te behet kryeminister.Po lerinin ato qe degjoni nga prinderit tuaj komunist per Berishen.
Ai eshte politikani me i ndershem sot per sot.SE neser do jem une /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Nuk ka ofendime, nuk ka abuzime, nuk ka dhunime.

[/ QUOTE ]

hmmm...e ke me verte kete qe thua ti apo e the kshu sa me fol dhe ti i llaf?

po ku ka dhune verbale me te madhe more sesa te te thote kryeministri: Je i shkarkuar qe tani /pf/images/graemlins/smile.gif Edhe Enveri kur ta fuste plumbin pas kraheve te percillte per ne shtepi me buzeqeshje, te uronte dhe naten e mire dhe pastaj ste linte te dyshoje se thonte mileti: C'ne Enveri, ai i uroi edhe shendet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ky juaji qe s'haet as me vaj e as me uthull, ky Sulltan Saliu i Pare qe e nxori G.Pollon me shkelma nga salla kur u percane dhe qe e perzuri Selamin e Pashkon.... /pf/images/graemlins/wink.gif ...spo flas per Azem Hajdarin pastaj (ndjese paste)!

[/ QUOTE ]

Duket El Pais që je i vockël. I vockël në mendje e në moshë.

Ky reagimi i Salës është paksa normal për një person i cili nxehet gjatë një diskutimi. Por un e kuptoj që ju jeni mësuar me sjellje mafioze ku bosi duke i rrahur krahët e duke i qeshur kundërshtarit i bën shenjë me kokë rojeve të veta që ta zhdukin atë (tipi Hoxha, Nano, Ruçi). Pra kjo është dhunë psikologjike kur nuk e din se si do t'i vejë halli. A po qesh me vërte apo po skërmit dhomët?

Dikush që të shfaq kundërshtimin e tij haptas nuk mund të krijojë dhunë psikologjike por vetëm tension i cili vjen bashkë me situatën.

Po nuk kam ndërmend të shfaq prirjet e mia për psikologjinë tani se nuk është vakti.

E thashë edhe 2 herë të tjera më lart; keni për Berishën materiale sa të mos ju dali një jetë për t'i analizuar kështu që mos u merrni me gjëra pa bereqet. Jo çdo gjë që sjhkëlqen është flori - thotë populli inë i mënçurë.

eddantes

Primus registratum

ju perjashtoj te gjitheve nga forumi JASHTEEEEEEEEEEEEEEE

S6T6N6

Forumium maestatis

Kondre!

vertete el pais duket qe eshte i vogel ne moshe por ti duket qe je i vogel ne mendim. Ose eshte thjeshte militantizmi ai qe te ben te flasesh brockulla dhe te mbrosh berishen vend e pavend!

Kondrapedali

Kondrapedali

Kondre!

vertete el pais duket qe eshte i vogel ne moshe por ti duket qe je i vogel ne mendim. Ose eshte thjeshte militantizmi ai qe te ben te flasesh brockulla dhe te mbrosh berishen vend e pavend!

[/ QUOTE ]

Kurse ti lale mjafto të lexosh dikë që kundërshton dikë tjetër i cili ka kundërshtuar Salën dhe del direkt në konkluzionin që ai dikushi i parë është mbrojtës i Salës.
Duke shpresuar që të arrish të lexosh e të kuptosh si duhet fjalinë e mësipërme po të them që jo gjithmonë miku i armikut tim është armiku im ashtu siç edhe e kundërta nuk është e vërtetë /pf/images/graemlins/winkwink.gif.

Nobis

Primus registratum

nuk eshte militantizmi qe e ben te flase ashtu jo, por ne e njohim Berishen se e kemi perdite vetem 3 kilometra larg, ndersa Kontrapedali sja ka pare bojen Shqiperise prej 10 vjetesh.
Mos degjo ZERIN E AMRIKES o Kontrapedal po hajde hidhi nje sy vendit /pf/images/graemlins/wink.gif

PS: kam pershtypjen se ehste me mire qe politiken ta bejne bashkemoshataret e mi 20 vjecare sesa pleqte 60 e kusur vjec si Berisha. /pf/images/graemlins/wink.gif qofsha i gabuar...

Kondrapedali

Kondrapedali

nuk eshte militantizmi qe e ben te flase ashtu jo, por ne e njohim Berishen se e kemi perdite vetem 3 kilometra larg, ndersa Kontrapedali sja ka pare bojen Shqiperise prej 10 vjetesh.
Mos degjo ZERIN E AMRIKES o Kontrapedal po hajde hidhi nje sy vendit /pf/images/graemlins/wink.gif

PS: kam pershtypjen se ehste me mire qe politiken ta bejne bashkemoshataret e mi 20 vjecare sesa pleqte 60 e kusur vjec si Berisha. /pf/images/graemlins/wink.gif qofsha i gabuar...

[/ QUOTE ]

Me ate fjalin e funit jom plotsisht dakort El Pais. Problemi qëndron se ku janë këta 20 vjeçarët? Dhe kuptoni atë çfarë shkruhet dhe jo atë që ju mendoni se të tjerët kanë dashur të thonë. Aty nuk arrini dot në një bashkëbisedim ballor e jo më të arrini nëpërmjet internetit!!!

Nobis

Primus registratum

epo lufte sdo bejme ne o burre.
sot flasim ketu ne forum, neser ne shesh, pasneser ne parlament /pf/images/graemlins/laugh.gif
Step by step thote acvokat ngjela /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E po prap në parlament do arrish 60 vjeç zotrote.
O burra të rrokim pushkët se na shkoi parlamenti për shalësh /pf/images/graemlins/laugh.gif.

El Pais, po si nuk e pim i kafe neve kur erdha un n'Tiron? Si u zhduke ashtu ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Po po pirdhni nga atje ku jeni se liroheni.Ju jeni ushtare te devotshem.Nuk shifni fare ca behet rreth e rrotull.
Apo keni frike nga krimet e bera.

Nobis

Primus registratum

El Pais, po si nuk e pim i kafe neve kur erdha un n'Tiron? Si u zhduke ashtu ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
po cte them une ty, ketu me kishe.sjell robi nje pm dhe merret vesh...ju me keni bere mua sikur jam gogoli pse jam leftwing /pf/images/graemlins/lol.gif

ps: cke ti, do vij une andej nga ty seshpejti /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ti s'je wing fare po hajt mo. Knej mir se t'vish e kur t'vish. Veç ndrysho modelin e flokve se do i hapësh telashe vetes /pf/images/graemlins/goofy.gif.

Nise i PM kur t'vish e t'kollunris daja ty masnej /pf/images/graemlins/winkwink.gif.

OROSHI

Primus registratum

Sintetikuuuuu Je i Perjashtuar /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]
Mua sme perjashton askush ne Sistemi Tim...
Degjove...

[/ QUOTE ]

Jep dorheqjen te thashe!
Do te te godas ne birone Politike!

ujku81

Primus registratum

Jam shume kurioz te shoh nese Ngjela do te pasohet nga te tjere (grupi i te pakenaqurve ne PD) apo jo??