Re: berisha-shqiperia mund te perfundoje si qipro!
Eshte rastesi qe ne importin e naftes vjen kryesisht nga greqia ?
Eshte rastesi qe te gjitha cigaret vijne nga greqia?
Eshte rastesi qe pjesa me e madhe e prodhimeve bujqesore nga domata deri te bananat vijne nga greqia duke lene fshatarin tone ne gjendje mjerimi?
Eshte rastesi qe GREQIA ka numrin me te madhe te bankave qe veprojne ne shqiperi ( me saktesi 3 te tilla e te gjitha me kapital grek ku italia qe merr pothuajse te gjithe eksportin shqiptar ka vetem 1 banke ku italianet kane vetem 40% te kapitalit , 20 % Berzh e 40% shteti shqiptar)
Eshte rastesisht qe kompania e vetme telefonise cellulare AMC u shit pikerisht kompanise greke OTE .
Po eshte edhe rastesi qe edhe licenza e dyte e telefonise mobile ju dha vodafone ku per Rastesi me 49 % eshte pronare edhe panafonja greke.
Eshte rastesi qe shkaterremi i telecomit shqiptar(nga 20 milion fitim qe kishte vite me pare ishte nga kompanite me fitimprurese shqiptare mgjs cmimet qesharake qe kishte per biseda brenda vendit edhe sot keto jane te rritura 3 here) erdhi pikerisht nga kontratat e interkonjeksionit qe kjo ndermarrje e drejtuar nga djali i tezes se kryeministrit beri me keto dy kompani greke?
Eshte rastesi qe kryeministri shqiptar eshte martuar me nje femer qe ka nje te kaluar shume te dyshimte. Si ka mundesi nje emigrante nene e njefemije e ndare nga burri arrin te bleje e te bredhi me helikopter te shoqerise se saj? Nje pjese e madhe e pjestarve te albforumit jetojne jashte edhe e kuptojne se sa e pamundur eshte te arrish me djerse gjithe kete pasuri.
Po rastesi eshte fakti qe pikerisht ajo emigroi e u be e pasur ne greqi (se si u be e pasur imagjinoheni vete) edhe Pikerisht ne greqi ?
Eshte rastesi qe edhe kryeministri i te gjithe shqiptarve na martohet me keta personazhe kaq te dyshimt e kaq te lidhur me greqine?
Eshte rastesi qe zoti fatos e gruaja e tij shumicen e vizitave te bera ne ndonje shtet te huaj i ben Pikerisht drejt greqise (lind pyetja ……. mos ka lidhur gje zorret e barkut me greket?-ajo po por edhe kryeministri .........).
Eshte rastesi qe zoti kryeminister dy dite perpara manifestimit me te madh te opozites te kryesuar nga nje “malok”na ze ne goje QIPRON qe cdo njeri qe di dicka nga historia e ketij vendi e kupton sesi ajo doli nga vemendja nderkombetare (duke u ndare ne dy pjese , njera turke e tjetra si per RASTESI pikerisht greke e duke i dhene fund konfliktit).
Eshte rastesi qe kryeministri i te gjithe shqiptarve na takon ne te njejten dite(ose te nesermen) persona si GEIXH qe zene ne goje vorio-epirin ?
Eshte rastesi qe babai i kryeministrit SHQIPTAR quhet THANAS ????.
Eshte rastesi qe ne keto vitet e fundit i jepen baza ushtarake nje vendi qe akoma ka ligjin e luftes me shqiperine sic eshte GREQIA (nuk ka asnje precendent te tille , qe nje shtet eshte ne ne gjendje lufte me nje tjter edhe ky tjetri i dhuron nje baze ushtarake pikerisht ne territorin e tij, edhe pikerisht 45 km nga kryeqyteti
)?
Eshte rastesi qe kjo baza jepet pikerisht ne bisht -palle ku edhe fillon zona e “malokeve”
?
Eshte rastesi …………………… etj, etj .
Pra te gjitha jane rastesi??????????????
Pra “maloket e trashe“ paskan kuptuar se nga po anon peshorja edhe po ngrejne zerin e po therrasin qe nano = grek.
Por disa te tjere persona qe jane afer nanos fillojne te shajne keta persona me epitete si ANORMAL vetem-e vetem qe shqiptaret e tjere te flejne gjume e mos te degjojne fjalet e nje anormali .
Si rrjedhim edhe sduhet ti BESOJNE fjalet e tij, keshtu qe fatosi , biri i THANASIT te vazhdoje "punen" i qete .
Hmmmmmm………………………
Ka ardhur koha qe te cohen rilindasit me kengen e tyre :
” shqiperine e morri greku e i .................................... “
edhe keta persona nuk ishin nga tropoja po nga zona shqiptare shume afer asaj greqie qe zoti fatos po ja kref si shume bishtin , per hire te idese qe ai eshte "finok" , i perparuar, diplomat, e "politikan i stervitur" .
por eshte valle Fatos nano me karriere politike 13 vjecare aq "finok" qe tja hedhi "finokeve" grek??
shikoni se cfare shkruan nexhmija :
---------------------
Për çdo muaj ajo ka 100 dollarë në dispozicion. “Natyrisht kjo nuk më mjafton“, thotë Nexhmije Hoxha me ton të sigurt, “ata nuk më japin shtëpi. Po unë kam kontribuar, kam luftuar. Ata refuzojnë të më japin dokumentat“. Zëri i qartë, toni i çjerrë. Ata – ata janë nxënësit e saj, të favorizuarit e dikurshëm, tani pushtetmbajtës në Shqipëri.
“Fatos Nano, kryeministri, ka qenë funksionar në Institutin tim të studimeve marksiste-leniniste. Unë e kam sjellë aty
“. Pastaj ajo thotë: “Fatos Nano ka bërë dëm të madh
.
Ndoshta pushteti i ka hipur në kokë
.
Ai kurrë nuk ka qenë politikan
.
Ai është i papërgjegjshëm.
Duhet të respektohet populli“
-----------
edhe kur keto gjera i shkruan nexhmija qe e ka "rritur" vete fatosin mendojeni vete mendimin tim ....... .
Vetem te jesh NAIV qe ti besosh qe te gjitha ato te shkruar siper qenkan rastesi.
Kjo eshte frika ime edhe e nje pjese te madhe te shqiptarve.
qe ta themi troc "PO na mban shume ere zoti fatos"
krahasojeni vete me friken e Martinit :
-----------------
Ja kjo eshte frika qe kam une nga maloket, se ata si barbare dhe xhahile qe jane, nuk dine te ndertojne komb dhe as shtet, e me tej sic e provuan ne 97 na cojne edhe ne lufte civile.
----------------------