BERISHA IK!!!

Qerratai

Primus registratum
Re: BERISHA VDEKSH

E ke nxjerre si rakitik Moisio, e paske humbur talentin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mi jep mua dy fotot origjinale se ia qendis une.

mostro

Putraku

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ne fund te fundit gjithe nderkombetaret flasin mire per qeverrine aktuale ne Shqiperi.

[/ QUOTE ]
ke shume te drejt lal..

Gazeta e madhe IL corriere della sera...
Grazie al dio che quell coione di Berisha Sali e nato una volta sola e non e doppiato dalle altre parti del mondo...Na cosa del genere significa che la sua madre e stata na bona e onesta mignota.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

perkthimi
sali berisha asht bastioni i demokracise... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ky eshte perkthimi i bere nga vete zedhendesi i Berishes /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo
Re:

BERISHA VDEKSH.... titulli i temes ne postimet e fundit......

Tregoni kafsherine tuaj jo gje tjeter...nejse

Nobis

Primus registratum
Re: BERISHA PLAÇ

po arkivoli ne protestat e Berishes ne 1998 qe simbolizonte vdekjen e Nanos ishte kafsherija e Doris Pack ?

marina s.

Forumium maestatis
Re: BERISHA PLAÇ

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

S'e mendoja se mund te qeshej kaq shume te politika..Berisha ik,Berisha vdeksh,Berisha plaç... /pf/images/graemlins/lol.gif

notorious

Primus registratum
Re: BERISHA TE KAPTE ZGJEBJA

Sceptic... ç'lidhje ka familja e ktij kok-shpulles Olldashi me Lazaratin Gjirokaster...?

apo se njef...

Vrapimi

Primus registratum
Re: BERISHA OK!!!

ja posa i shiqova lajmet e ALSAT-it ku páshe se ne votimet ne Shqiperi ishte perdorur jo vetem grushti por u nxor edhe revojla .
TURP per politiken dhe politikanet dhe popullin Shqipetare.

ALTIN

Primus registratum
Re: Politika na merziti :p

Ishin ca xhaxha po luanin me rovole uji /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif kurse nje xhaxhi nuk kishte rovole kishte kallam me kokra /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum
Re: Politika na merziti :p

Vrapimi po cfar ti bejme ne qe na jane bere rovolet si puna e celulareve kemi nga 3/4 cop /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ados

Primus registratum
Kush i fitoj zgjedhjet..

ka ndonjeri ndonje informacion paraprak per rezultatet e zgjedhjeve....apo akoma vazhdojne te numerojne votat
Flm

ALTIN

Primus registratum
Re: Kush i fitoj zgjedhjet..

g.gif

ados

Primus registratum
Re: Kush i fitoj zgjedhjet..

ato me te bardhe per ke votuan.. /pf/images/graemlins/laugh.gif