berisha:bamir topi kandidatura jone per president

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: berisha:bamir topi kandidatura jone per presid

Veten /pf/images/graemlins/laugh.gif ( bej shaka )

Per momentin sme vjen asnje ne mendje sepse asnjehere skam besuar se mund te vendosej vertete nje femer ne nje pozicion te tille,por do nis ta mendoj..

notorious

Primus registratum

Femrat sjan hiç aktive ne Politike LiPS... shiko parlamentin esht bosh

e kjo esht fai i femrave qe smarin inisiative ti hudhen politikes ma beso...

p.s. te me bohesh ti mu deputete, at'here po qe do ja vlej me t'bo vizit ne 1 te notes /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jo faji i femrave,por qe e hysh ne politiken e sotme shqiptare eshte si ti besh gropen vetes.Fakti qe gjithmone jane konsideruar ne minorance ka bere qe ato te mos marrin minimimunin e iniciatives,per vete faktin qe sjane marre parasysh absolutisht si force e fuqishme.

notorious

Primus registratum

faji i femrave esht LiPS... bindu, s'ma mer menia qe s'jan mare si force e fuqishme

ne Shqiperi akoma ska lind ajo femer qe te kandidoj per presidente

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kush te le? Nga kush te kandidohet? Shif listat e partive,kush nga keto parti ka marre ne konsiderate ndonje femer? ASNJE!!!!

notorious

Primus registratum

ska femra pra, kandidate... te ket femra un kam bindjen qe do vlersohet nga njerezit ashtu siç vlersohen kto shtremaluqat qe jan sot ne parlament

pra esht fai i femrave... qe u pelqen me shum te bojn sekretaren se ta hedhin dhe nje hap me tej /pf/images/graemlins/smile.gif

pastaj ti shiko çmentalitet ka Elektriçisti... qe perfaqeson ktu intelektualet e te Djathtes PD

ky nipi i Enverit thot esht njeri i mire po esht problem daja vet...

imagjino çmund te nxieri per ty ky te bohesh ti kandidate per presidente /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Personat publike dhe interesante gjithmone komentohen.Duhen njerezi si Elektricisti qe ti japi mundesine ketyre personave te tregojne se kush jane.

Ergler

Primus registratum

BJONDINKE PO TA VENDOSNI JU KANDIDATUREN PER PRESIDENTE UNE DO TE VIJE NE TIRANE DHE DO TE BEJE FUSHATE PER JU.NJEKOHESISHT TE GJITHE MIQTE E MIJ SI NE PD DHE NE PS DO TE JENE PRO TEJE.NUK E BESOJ TE JESH SI ATO SHTREMALUQET E THASEVE TE MIELLIT,APO SI NENA E FEMIJEVE RRUGAC ARTA DADE.BESOJ DO TE JESH NICE LADY.
I HOPE

notorious

Primus registratum

pikes i ke ron Elekrtiçisti... e zgjuar dhe simpatike, bon figur ne arenen Nderkombetare qe kemi shum nevoj

p.s. pin qumesht Parmalat /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

1.sjam bjonde
2.fol shqip se tkuptoj qart.
3.pi qumesht parmalat ,e pranoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Se kuptoj per ca do me votoje ti elektricisto psh?

iglifil

Primus registratum

une jam dikush qe jeton jashte shqiperise ketu e 15 vjet...dhe jam nga korca. shpesh here vij ne shqiperi dhe akualisht ne tirane ku dhe kam shume te afermit e mij /pf/images/graemlins/smile.gif

Bamir topi qe dashka me u be president i shqiperise , me sa kam degjuar une eshte nje politikan qe ka paguar lek per mbledhjet e tij ..dhe qe ka taksur vende pune per ata qe do e votonin /pf/images/graemlins/smile.gif ky person per mendimin tim jo vetem nuk eshte person per president i shqiperise por eshte person per burgjet e shqiperise /pf/images/graemlins/smile.gif

pershendetje nga greqia /pf/images/graemlins/smile.gif kini kujdes te ardhmen tuaj vllezer !!!! poshte mashtruesit .... gjejeni demokracine midis atyre qe e dine cfare eshte demokracia /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Kur George Bush shpenzon 50 milion dollare per nje fushate eletorale, e financohet nga persona apo lobby te ndryshem, kur ata qe e mbeshtesin ne fushate (ne pergjithesi mbeshtetesit perzgjidhen si njerez te afte dhe me influence, mundesisht dhe te pasur) a propozon njeri ta fusin ne burg per kete ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nese Bamir Topi ka shkelur ligjet e Republikes se Shqiperise dhe per kete ka fakte, atehere le te prononcohen organet kopetente, pjesa tjeter jane dhalle me uje dhe i bie qe àdo njeri qe na rrethon duhet pare me dyshim e si fajtor para se te gjykohet /pf/images/graemlins/wink.gif

DANNI_Kapedani

Primus registratum

E meriton me shume se cdo Politikan tjeter ne Shqiperi pavarsisht se te gjithe nje tum jan ba.

ssssssss

Primus registratum

iglifil e ke degju gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif///bamiri eshte i vetmi politikan i pa akuzuar nga te majtet der me sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
1.sjam bjonde
2.fol shqip se tkuptoj qart.
3.pi qumesht parmalat ,e pranoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Se kuptoj per ca do me votoje ti elektricisto psh?

[/ QUOTE ]

Avatari juaj me beri te besoja se je bjonde.Megjithate nuk ka rendesi ngjyra e flokeve.Rendesi ka qe te jesh vajze inteligjente dhe per te bere gjera te mira per popullin tend.Fjalet ne anglisht mund ti kuptoj edhe nje vajze ne klasen e peste.Pervecse miresi nuk shprehin asgje te keqe.
Une duhet te prisja nje falenderim per komplimentin nga ana juaj,por shqiptaret jane unikal.
Une do te votoja ty per te vetmen arsye,sepse nje femer do ti sillte pak qetesi atij vendi te pa qete.Jemi lodhur nga sherret e politikes sone qe s'kane per te perfunduar ndonjehere.
Pershendetje te sinqerta dhe mos me keqkupto te lutem. /pf/images/graemlins/angel.gif

Ergler

Primus registratum

iglifil po te jesh djale i mire e patriot shprehu tek tema qe bene fjale per ksenofobine e shtetit greke karshi shqiptareve po ta mbajti.
Milk nuk ke pse merzitesh,varet se si e kupton njeri apo tjetri problemin.Eshte e drejte e tij.