berisha:bamir topi kandidatura jone per president

notorious

Primus registratum
Re: Ku rrahin gjylet e Topit?

ja u kthy ne origjin tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos ja fut kot... se pishtar i Sales ke qen po he /pf/images/graemlins/smile.gif

Topi ne PD-ne pa Salen do jet shum gjo pozitive... i duhet jo pak por shum pune per pastrim po them se vullneti si mungon

Kondrapedali

Kondrapedali

Pishtari ër ti o me bo drit.

Noto, vallaj, me t'thon të drejtën, as ky Topi nuk ma mush menien tamom mu. Po thuj që jom içik si larg e më mungojn infot e plota.

Po Salën duhet me e heq prej PD-së se vet me dëshirë nuk del në pension ai. Është natyrë e përkushtuar (që nuk sjell detyrimisht dobi) dhe ka për borxh me vdek n'zyr prej pleqnis.

MLK

Primus registratum

Kurioze thuhet, kurioze /pf/images/graemlins/laugh.gif kurioz thuhet per xhaxhaxht /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vetem njera jeton ne Shqiperi, nje ne Zvicer e 2 te tjera ne US. Per emrat me vjen keq po nuk jam i autorizuar qe ti sjell ketu aq me teper kur u deklarova perpara te ardhurat /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk dua qe shoqet e mia te rezikojne gjobevenije ne te ardhmen /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

o Ujku mos me edito shkrimet se kisha shkruajtur per Ermelinda Meksin..hej zot kur i fshi mos fshi ca shef perpara..

Une mendoj qe Ermelinda Meksi eshte goxha kandidate ,eshte shume e pergatitur,strikte,si kemi degjuar asnje problem gjate gjithe viteve qe ka qene ministre dhe gjate kesaj periudhe beri te mundur realizimin e procesit te Integrimit,pavarsisht se firmen ne fund e vuti Trashani ,( rob me te trash skam pa).

LIPS shkrimet qe kam fshire une tek kjo teme ti e di shume mire sa lidhje kishin, se e kishe permendur vete qe do editohesh. Mesohu te respektosh rregullak OK

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum
Re: berisha:bamir topi kandidatura jone per presid

Sot, u konsumua ne Shijak, nje variant i zgjedhjeve te 1996. Zgjedhje si ne kohen e hoxhes dhe te berishes se pare. Cuditerisht, edhe berisha i dyte, si berisha i pare, i ben gjerat me te shemtuara ne momentet me kyce te zgjidhjes se ceshtjes se Kosoves.
Zgjedhje me nje vule, zgjedhje me certifikata te manipuluara, zgjedhje me clirim gjaksori qe i merr urdhrat direkt nga berisha eshte e turpshme qe ndodhin perseri. Eshte turp per te gjithe, dhe faj duke filluar nga Nano qe per 8 vjet nuk beri nje karte normale per cdo shtetas, deri tek antishteti berishe, qe ska asgje te perbashket me demokracine...

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
o Ujku mos me edito shkrimet se kisha shkruajtur per Ermelinda Meksin..hej zot kur i fshi mos fshi ca shef perpara..

Une mendoj qe Ermelinda Meksi eshte goxha kandidate ,eshte shume e pergatitur,strikte,si kemi degjuar asnje problem gjate gjithe viteve qe ka qene ministre dhe gjate kesaj periudhe beri te mundur realizimin e procesit te Integrimit,pavarsisht se firmen ne fund e vuti Trashani ,( rob me te trash skam pa).

[/ QUOTE ]

Ermelinda eshte femer puntore dhe e zgjuarn kjo eshte e vertete, vetem se ka nje te mete, burrin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pasuri prej disa milionash vetem duke punuar ne pune shteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Se di,se kam pare deklarimin e pasurise se burrit te E.M.

Evitoji keto ---&gt; /pf/images/graemlins/laugh.gif ,se te editojne.

ssssssss

Primus registratum

a ka naj moderator ketu tja editoj shkrimin sintetikut si jashte teme?sintetiku kush te pyeti ty per zgjedhjet?

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Une per zgjedhjet po flas, vendore, deputeti apo presidenti. Me kete qe ndodhi ne Shijak, nuk ka asnje shans teorik qe Topi te gjuhen ne porte. berisha eshte drejtues qeverie qe tashme ka mosbesim dhe kundershtim nga te gjithe faktoret relevante qe nga populli deri ne kancelarite nderkombetare drejt te cilave kemi synime te shkojme...

moisiu

Primus registratum

Ja dhe berisha pak caste para se te prezantoje kandidaturen "konsensuale" te Bamir Topit per President
f22b1ab45ffe9b0dc815f9e525fe791a.jpg

juxhoxhjaj

Primus registratum

E lezecme fotoja vella edhe emri shume trendy.
Vetem nanua mos te vi por edhe Sabri Godo nuk eshte emri i keq

S

Scorpion

Guest

Pa mbaruar zgjedhjet,qe edhe nuk ka ndermend te mbarojne, propozohen te tjera gjera, si nxitimi nga ana e Berishen per shpalljen e kandidatit per President, kur koha eshte te perfundojne numurimet e votave dhe shpallja e fituesve te cilet te fillojne nga puna per t'i dhene popullit ate qe ay u mirebesoi.Do te ishte me e udhes qe Z.Berisha , po te ishte burre me mend dhe i ndershem, te propozonte Z.Topi vendin e tij si Kryeminister, kurse vete te merte vendin e Ministrit te Shendetesise,si profesionist i asaj fushe dhe te merrnin masa per t'a mbyllur me nder kohen e mbetur deri ne mandatin tjeter(2009).Z.Berisha tjeter duhet te beje, dhe tjeter ben... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ergler

Primus registratum

Ua them une ku rrahin gjylet e Topit.Propozimi para kohe i Topit ishte nje levizje e zgjuar e doktorit.Me kete levizje ai ka futur sherrin ne kampin roze,i cili ka dhene shenjat e para te percarjes me S Qenushin e PSD.Klani Nano eshte i fuqishem brenda PS dhe synon ta beje ate president.Edhe BE nuk e shikon me sy te mire kryetarin e PS,per budallallekun qe beri ne Shijak duke terhequr komisioneret nga qendrat e votimit.Nje bresheri kritikash i jane drejtuar atij.Edvini i ndodhur ne kete vorbull veshtiresish i kerkon bashkpunim hipokrit Berishes per gjoja reformat.Berisha e di shume mire se kush eshte edvini,prandaj e shikon me skepticizem propozimin e tij.Europa nuk eshte dakord per zgjedhje te reja para vitit 2009,por edhe ata deputet qe i dolen kunder ne zgjedhjet lokale nuk jane dakord.Ata do te votojne presidentin e propozuar nga doktori qe ta cojne mandatin e tyre deri ne fund,sepse e dijne qe nqse ka zgjedhje te reja ata jane te djegur nga edvini.Nga ana tjeter eshte Nano ''armiku''i tij i brendshem qe e kercenon ate seriozisht.Keshtu luani edvin eshte kthyer ne nje lepur,qe votat e perkrahesve te tij do t'ja jap i detyruar doktorit.
Rruge te mesme nuk ka.Prandaj ju zoterinj qe ju duket doktori budalla ndrroni mendje,se ai ua ka futur gjithe kampit roze.Nuk ju dihet fundi atyre.Kondra mos i beso ata qe mbahen per lesh te top**e. /pf/images/graemlins/laugh.gif