Beqaria...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Beqaria...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ne fakt te dyja palet u penduan, dhe ata qe mbeten beqare dhe ata qe u martuan!

[/ QUOTE ]

Hem ke shume te drejte, ata qe jane te martuar vdesin te rrojne pak si beqar,eshte e vlefshme si per femrat edhe per meshkujt.
ndersa beqaret e "shkrete" mezi presin qe te jetojne ne çift,qe te ndajne krevatin ,qirane e shpise,e plot gjera te tjera.Sido qe te jete jeta dyshe eshte me e lehte se sa kur je vetem (them une,Amstel) /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

mouhahahhaha :hidhu:
me u bo çift vetem me nda qeran e shpisssssssss....
o bo bo...larg qoft mos u bofshim si keta perendimoret :D :D

Princesha

Primus registratum

Ti Rozi jam shume i thelle une, veshtire se do me kuptosh ndonjehere /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

S'ke argumenta, keshtu thuaj mos i bjer rrotull e rrotull.

^^MIA^^

Forumium maestatis

ne fakt te dyja palet u penduan, dhe ata qe mbeten beqare dhe ata qe u martuan!

[/ QUOTE ]

Nuk kenaqet asnjehere njeriu ndaj eshte e vertete kjo qe thua ti.Sdq ,une uroj te mos pendohem ndonjehere kur te martohem. /pf/images/graemlins/angel.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Esht thjesht nje zgjidhje...JO PROBLEM!!!

Esht nje zgjidhje per persona te veçant,jo per te gjith :
-dikush kerkon vet-veten dhe perfundon si Narzis'i duke par veten nen refleks te nje pasqyre/uji,pjesa me e dobet.
-kurse nje pjes tjeter gjen "diçka" qe te qorron syt nga drita e njohjes dhe nga bukuria e reflekseve.

Martesa ,kshu si familja ne pergjithsi,te prejn krahet/te limiton shum nen KERKIM .

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif

J

jorge mario

Guest

mua me duket sikur "beqaret e stazhonuar" jane bere pishman per drejtimin qe i kane dhene jetes se tyre, dhe kete e dallova gjate fejeses sime ku urimet me te zjarrta i mora nga ata qe nuk ishin martuar kurre.

[/ QUOTE ]

Ah ja? Thua "kte e dallova", flet me bindje pa i pyetur ato? pa ditur mendimin e tyre? pergjithsisht forme tipike e te menduarit te kultures tone, <font color="green">marrunit me mend </font> tamam-tamam!

Kam degjuar qe, vecanarisht ne Tirane ka inserate ( lajmerim ne gazete "kerkon Nuse- Burr") /pf/images/graemlins/smile.gif
Si nuk paskan gjet keto beqart e Tiranes nje? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Shpresoj te mos kene ra ne depresion /pf/images/graemlins/grin.gif

Dhe nje lajm i gezuar, para dy vjetesh ne nje projekt me pleq mbi 75 vjec...nje nga temat ishte dhe Dashuria. Disa prej tyre, qe ju kishin vdek partnera/et kishin gjetur te tjere, dhe ndieheshin te lumtur.
Ndoshta do ti motivonte Shoket e tuaj ky lajm. /pf/images/graemlins/smile.gif
E nese s` mund te kene femij(per arsye x) , le te marrin shembullin e Angelina Joli qe ka tre /pf/images/graemlins/angel.gif, dhe jo te bame vete. /pf/images/graemlins/smile.gif

---------------------

<font color="green"> Wer zur Quelle will, muss gegen den Strom schwimmen. Hans Kühn
</font>

Sweety el

Locus omnem
app_full_proxy.php

hareid

Papirus rex
Kohen kur isha beqar e kujtoj me kenaqesi, por kjo nuk do te thote se jam penduar qe jam martuar. Nese tani dikush me pyet deshiron te jesh beqar apo i martuar? Pa dyshimin edhe me te vogel do t'a kisha zgjedhur te dyten.

gangsterja

Primus registratum
Ato persona qe duan te jene beqare kane deshire qe te jene te vetmuar,dhe duan te jene ne qetesi pa i shqetesuar asnje person.Ka nga ata persona qe nuk durojne dot zhurma femijesh neper shtepi si edhe duan te jene te lire,te kalojne kohen duke u marre me gjerat personale te tyre te defrejne,ta kalojne kohen e tyre duke shkuar neper lokale,te pijne duhan si edhe te zejne shoqeri te re(kur je imartuar nuk ze shoqeri por ua kushto kohen gruas dhe femijeve).