Beqaria...

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Beqaria...

i mban por jo te gjitha ne te njejten kohe ne te njejtin kerevat...
seicila veç e veç mbahen /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo jo ooo çuna /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ah une per vete ne kete drejtim u kam kriju kushte, sejciles ka i krevat me vete. Jo per gjo po duhet me qen çik gentelman me grate per keto pune, se me i von te gjitha me i krevat i bi te bohesh arbiter ne me i nda ato qe kapen per flokesh lol

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ah une per vete ne kete drejtim u kam kriju kushte, sejciles ka i krevat me vete.

[/ QUOTE ]

Dhe ti quhesh beqar? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Eshte me mire te rrish beqar sesa te martohesh per pare.

Te maresh nje kredi ne banke eshte shume me leht e me lire.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

^Ira^

Forumium praecox

Beqaria...
Me mire vetem (single) sesa keq i/e shoqeruar (couple)
(eshte i vetmi rast ku une jam dakort me te qenit beqar/e)

besim231071

Primus registratum

Eshte si puna e asaj,sa me shume i njoh njerezit
aq me shume i dua kafshet,qe eshte shprehja me e shpifur,
qe kam degjuar dhe çuditerisht e preferuar.

Thjeshte se gjerat jane relative,nuk mund te te jap shpjegim tjeter.

^Ira^

Forumium praecox

Ok te kuptova , ti thjesht e percepton si raciste ate shprehje
p.s. edhe mua me pelqen ajo shprehja , ndoshta per faktin se jam zhgenjyer cik nga njerezit sepse ne te shumten e rasteve ata lendojne te tjeret ne menyre te ndergjegjshme dhe te nisur nga ligesia , kurse kafsha e ben ne te shumten e rasteve per vetmbrojte

alinos

Forumium maestatis

gja e keqe fort, sidomos kur rri ne shpi tate, ben ate qe do, udheton ku te duash dhe nderro partner here pas here. Shume gja e keqe asht! Robi duhet me vu men e te rehatohet n'shpi te vet, qe te vendosin te tjeret per te, se ashtu ka me lezet parazitlleku /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Cili eshte mendimi juaj mbi personat qe zgjedhin te perballojne jeten vetem, pa partner? Cilat jane problemet psikologjike qe ata mund te hasin gjate udhetimit te tyre ne jete? Cilat jane shkaqet qe i cojne disa njerez te zgjedhin beqarine? A mendoni se martesa apo bashkejetesa tek njerezit perbejen nje domosdoshmeri? Cila mendoni se eshte mosha perfekte per nje mashkull apo nje femer, per te patur nje partner me te cilin te ndaje jeten? Cfare nofke do ti vinit nje njeriu qe zgjedh vetmine?

pak a shume keto jane pikat te cilat propozoj ti diskutojne ne kete teme!

/pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Persa i perket mendimit tim per personat qe zgjedhin te jetojne vetem pa partner skam asnje mendim /pf/images/graemlins/laugh.gif. Eshte zgjedhja e tyre dhe per ta menyra me e mire per te jetuar jeten .Personalisht nuk mendoj martesa apo bashkejetesa eshte nje domosdoshmeri.Domosdoshmeri per cfare? Njeriu eshte i lire te bej cfare te doje,me apo pa partner dhe kur eshte "beqar" ai mund ti beje ato pa pritur te gjej nje partner te "duhur".Njerezit qe zgjedhin te qendrojne vetem nuk kane nevoje per epitete,ata mund te kene qindra arsye te vlefshme per kte zgjedhje ,gje e cila nuk na jep ne te drejten ti gjykojme e aq me teper ti veme epitete.Nese njeriu nuk ndihet mire me veten,mund te kete pasiguri,histori te kaluara te dhimbshme,probleme me te qendruarit vetem,paqendrueshmeri etj etj vendos te qendroje vetem.Edhe pse mund tju them se nga ata njerez qe kam takuar dhe kane bere kete zgjedhje i shoh sa vuajne nga vetmia e plogeshtia sidomos kur te qendruarit vetem nuk ka qene nje zgjedhje vullnetare e tyre.

S

Scorpion

Guest

Jam i bindur se pothuajse per te gjithe ne destinacioni i jetes sone eshte krijimi i nje familje,pasi thjesht njeriu eshte nje "kafshe" qe nuk mund te jetoje vetem..

Krijimi i familjes per secilin nga ne ose me mire thene per nje pjese te mire,nenkupton ne menyre direkte gjetjen e personit "ideal" dhe krijimin e nje lidhjeje te forte e bazuar në respekt e mirkuptim. Nqs. ia keni arritur qellimit te gjeni njeriun e jetes suaj atehere martesa mbetet veçse nje formalitet ligjor.Rendesi ka lidhja shpirterore.

Dua ta jetoj jeten time deri ne fund pa i dhene llogari asnjeriut. Jam me shume me mendimin e bashkejeteses se sa te marteses, keshtu dhe beqaria nuk eshte ndonje tabu apo fenomen i pahasur.

marina s.

Forumium maestatis

Nqs. ia keni arritur qellimit te gjeni njeriun e jetes suaj atehere martesa mbetet veçse nje formalitet ligjor.Rendesi ka lidhja shpirterore.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
e kam,e them dhe do te vazhdoj ta them gjitmone:Martesa nuk eshte tjeter veçse nje formalitet ligjor;nje menyre per te bere zyrtare(perballe Shtetit e shoqerise) dashurine qe ke ne shpirt.

Princesha

Primus registratum

pasi thjesht njeriu eshte nje "kafshe"

Fol per vedi naqe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Si mor qenka njeriu kafshe, nejse besoj se ketu ke fol me te vertete per veten.

Krijimi i familjes per secilin nga ne ose me mire thene per nje pjese te mire,nenkupton ne menyre direkte gjetjen e personit "ideal" dhe krijimin e nje lidhjeje te forte e bazuar në respekt e mirkuptim. Nqs. ia keni arritur qellimit te gjeni njeriun e jetes suaj atehere martesa mbetet veçse nje formalitet ligjor.Rendesi ka lidhja shpirterore.

Ketu flet per ideale e lidhje shpirterore...

Dua ta jetoj jeten time deri ne fund pa i dhene llogari asnjeriut. Jam me shume me mendimin e bashkejeteses se sa te marteses, keshtu dhe beqaria nuk eshte ndonje tabu apo fenomen i pahasur.

Ketu ne fund ja ven vulen, dhe thua qe bashkejetesa eshte zgjidhja. Mundet te jete dhe nuk ka asnje gje te keqe, por pse e ben bashkejetesen, ca dmth per ty bashkejetesa?

Nuk ka sesi kjo zgjidhje (bashkejetesa pra) te mos kete ndonje domethenie ne lidhjen tende shpirterore.

Se bie ne kontradikte me vetveten, jo per gje.

S

Scorpion

Guest

Ti Rozi jam shume i thelle une, veshtire se do me kuptosh ndonjehere /pf/images/graemlins/winkwink.gif