Beqaria...

Dolores

Primus registratum
Re: Beqaria...

S'eshte se nuk ta mban jo... Po ndryshon njeriu me vite... Plus cdo veprim ka pasoja qe nuk i cben dot. Nejse them se kjo tema lindi si tip pretexi per te justifikuar ndarjen nga beqaria. Asnjegje s'eshte e sigurte ne kete bote... Bashkohem me mendimin e soulful me lart /pf/images/graemlins/laugh.gif. Te ndihesh i plotesuar eshte me e rendesishmja!

S6T6N6

Forumium maestatis

Jo une mendoj se jane si teistet (Zoti do na shofi nje dite) /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Kthehemi tek beqaria... Mendoni se eshte ndonjehere vone per tu martuar (sic thone pjesa me e madhe e beqove "na iku jeta tani")

Princesha

Primus registratum

Mendoj qe koha e marteses kalon mbas nje fare periudhe, kam pare disa meshkuj qe martohen nga mosha 37 e siper, dhe ne fakt duken shume ne disfavor me gjerat qe i ndodhin perreth, psh femijte qe rriten e kane babane plak /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe jo vetem kaq.

Ose kur martohen vone dhe marrin gruan me nga 10 vjet diference, pastaj fillon avazi i zakonshem ku gruaja fillon e hedh syte diku tjeter.

Sipas gjykimit tim, meshkujt mosha 30 vjec duhet ti gjeje te martuar, dhe ne ate moshe te fillojne te kene femije.

OROSHI

Primus registratum

<font color="red"> </font> Ndonje mendim rreth temes a kishe? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ana karenina

Primus registratum

Satana te lutem ktheju pergjigje pyetjeve qe te kam bere me siper, ndryshe tema do te zhvendoset tek Sociologjia!

OROSHI

Primus registratum

Sopfia..pse nuk i lejohet te me ktheje mua pergjigje??
Satana...beqaria eshte opium per popullin...propaganda per te ndejt beqar/e duhet te denohet me ligjin famekeq komunist.."55"

MLK

Primus registratum

Beqaret me statistika vdesin rreth 10 vjet me heret se pjesa e popullsise qe jeton ne çift. Mos me kerkoni pse pasi kjo eshte ne baze te statistikave.

Guest

A mundesh ta argumentosh psene e kesaj qe shkrove?
C´lidhje mund te kete, jetezgjatja me kete?

Dolores

Primus registratum

Per informacion...lufta s behet kurre per jetgjatesi...sepse vetem pjeserisht kjo eshte ne doren tone...te gjithe e kemi te qarte qe do vdesim nji dite..lufta eshte krijuar rreth menyrave si ta shfrytezojme kohen ktu te fitojme sa me shume satifaksion personal ...kjo rrjedhimisht te con tek zgjedhjet ...zgjedhjet te cojne ke deshirat qe te ndezin apo te fikin satifaksionin....beqaria apo jo?...varet nga personi.

jona20

big bum bam...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
... per sa kohe beqaret nuk i ke per shef/shefa mua per vete nuk me krijojne asnji gerrcije berryli.

[/ QUOTE ]

E di qe e ke mir ti isabelle...nga eksperienca personale po e pranoj thenien tende.

pinkparadise

Forumium maestatis

po ata qe nuk jan beqare edhe thone qe jan beqare si i behet halli???? /pf/images/graemlins/confused.gif
se ka plot meshkuj keshtu ....qe jan MYTHOMAN... /pf/images/graemlins/mad.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Landa

Forumium praecox

Ose te mjeret jane aq te deshperuar ne jeten e tyre jobeqarore saqe thone ok: gjysmen e dites qe jam larg familjes po e genjej veten duek thene qe jam beqar

T[]

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ato kane probleme kujtese:D

[/ QUOTE ]

une gjithmone kam thene qe kam gru apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ne fakt pytja qe me shkon ndermend eshte...
a eshte kjo nje semundje, apo thjesht don zhuanllik...
anoj me shum nga semundja e mythomanis...