Bebi i fantazise sime.....

bobo

marksist-enverist
Re: Bebi i fantazise sime.....

/pf/images/graemlins/blush.gif ...e, ke nai menim per permirsimin e races :devil:
asht i grus , desha me than...

Trista

Primus registratum

Beb i shendetshem /pf/images/graemlins/smile.gif po te jete i bukur akoma me mire... /pf/images/graemlins/smile.gif Ishallah do kete talent per te kenduar /pf/images/graemlins/wink.gif

Kostandina

Primus registratum

oohh vdes edhe une per bebat, i dua shume. Dua te kem 5-6 femije

Dua te duken tamem si mua, lol (shaka)

benin dua te jete ose brune ose bjonde, dua te jet i shendosh,topolak, sidomos faqet :kiss: dua te ket sy te zinje ose blue, and a cute nose

sirius

Primus registratum

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] kurse per eshte, ky tipi posht... :kiss:
fat.jpg
[/qb]
Ky femija qenka tamam si une kur kam qene femij
tamam te njejten fytyre gangster e kapadaij
do ket nje te ardhme te arte
do te arrije majen me te larte!
E doni shum kete femije ashtu dhe une
gangster ne shpirt deri ne fund!

Guest

uuuu bebi ime do lindi me kallash ne dore...se kur po e beja,i futa ca fisheke nga "Kanali i Suezit" /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes: :lol:

Belinea

Primus registratum

Gjinia-Vajze
Syt- blu
Ngjya e lekures -esmere
floket- kacurrela /pf/images/graemlins/smile.gif

Te tjerat do ja mesoj mami .
Si te sillet, si te vishet, si te mendoj, si te kuptoj etc. /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Gjinia-Vajze
Syt- blu
Ngjya e lekures -esmere
floket- kacurrela /pf/images/graemlins/smile.gif

Te tjerat do ja mesoj mami .
Si te sillet, si te vishet, si te mendoj, si te kuptoj etc. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ej...une si baba i plotesoj keto kushte.Jam ezmer dhe e nxjerr edhe kalamonin ezmer /pf/images/graemlins/laugh.gif syte i kom te zi.po do vej lente /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dua

Primus registratum

HPIM0031

Kete foto e kam gjete tek albumi ketu ne AF. Dua nje vajze ja keshtu, tamam si kjo! Ku t'a gjej, si t'a bej? :cry:

D.

Rambla

Primus registratum

bebi i fantazise time?

...rrin perhere bebe /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

p.s. per momentin jeta eshte e bukur dhe pa bebush, kane pune shume thojne /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

beba qe kam eshte bebja qe s'e kisha enderruar kurre, por eshte dhe beba me e bukur ne bote :wub:
plot me floke te zeza, me sy te mendhenj te zinj, qe nuk i rrin me nje vend, me buze te bukra te kuqe dhe me nje big smile, ne cdo moment :wub:

Kordelja

Valoris scriptorum

Eshte mese e vertete Imel dhe ma&ba e ketij "dhendrit" te fantazise sime /pf/images/graemlins/wink.gif e veshin ne nje menyre te tille qe tua shtojne punen te rriturve dhe te fusin ne sherr krushqit :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Ai eshte per nje varg me hudhra mi :wub:

ladouce2005

Primus registratum

:kiss: dhe krushqi si shpirt jane, dhe jam e sigurte qe do me bejne gocen me te bukur ne bote :kiss: per cunin tim te mire :wub:

gangsterja

Primus registratum
I kam aq shume qejf saqe dua ta kem nje por s'kam moshen e duhur.Bebi im ideal do te ishte djale(meqe shumica e meshkujve i duan) te kishte syte ngjyre bojqielli qe kur te qeshte ti shndritshin syte nga gezimi me lekure te bute dhe ne ngjyre te bardhe si bora me duar te vogla,kur te rritej floket ti kishte ne njgyre te zeze(brun)sic jam dhe vete.Bebat jane dhurata e bukur e perendise qe mund ti beje nje gruaje,edhe pse ndonjehere te hutojne veshet duke qare ne perseri s,mund te rrime pa te.