Bebi i fantazise sime.....

Dua

Primus registratum
Re: Bebi i fantazise sime.....

Pse, gjithe cfare dua une duhet te jete ashtu? :rolleyes:

Jo ore, po bejme qejf e po luajme me imagjinaten tone sepse edhe bebet do dalin ashtu si kane menen per te dale e jo si dua une.

.....nga Dua

Dua

Primus registratum

Po mir er njerez vetem bebe doni ju??? Po kur te rriten ato bebet ku do ti coni pastaj??? Apo hajt mo,... komshiut
Pse, gjithe cfare dua une duhet te jete ashtu? :rolleyes:

Jo ore, po bejme qejf e po luajme me imagjinaten tone sepse edhe bebet do dalin ashtu si kane menen per te dale e jo si dua une.

.....nga Dua

Dua

Primus registratum

Ti bo lali jot ty si ti duash ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me bind!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

....nga Dua

AnilaM

Primus registratum

aktualisht jom shtatzone ,ne shum here e diskutojme me urrin se cfar do donim te merte goca(goc m`kon thon se e kom) ka ne, qe te ngjaje e mrekullueshme.

nga mami (una)
1floket me onde
2qerpiket e gjate
3buzet e trasha (si per flaut)
4duart e holla (si per pjano)
ka baba tani...
1vetullat
2ngjyra e syve jeshile
3vrime ne mjeker
4lekuren e fetyres te bardhe
ka qafa e posht ka t`doje se te dy jena t`mire.

Kordelja

Valoris scriptorum

Urime AniTr dhe me te lehta /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe une dua nje bebe :rolleyes: po sd'i si e dua :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Edhe une dua nje bebe :rolleyes: po sd'i si e dua :rolleyes: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Hajde kush nga cunat hudhet vullnetare /pf/images/graemlins/laugh.gif me i kriju Kordelines nji ide me te qarte per si me e dasht bebin e vet /pf/images/graemlins/wink.gif ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. xhan xhan !!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
Hajde kush nga cunat hudhet vullnetare /pf/images/graemlins/laugh.gif me i kriju Kordelines nji ide me te qarte per si me e dasht bebin e vet /pf/images/graemlins/wink.gif ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. xhan xhan !!!
Zabelle pse del nga tema ti :rolleyes: thu dhe xhan xhan masnej sikur po don me m'majt ngrofet vezet /pf/images/graemlins/laugh.gif apo... :angel:

S'di si e dua jo :rolleyes:

AnilaM

Primus registratum

Zonjëza në gjëmba
Anetar/e # 87

Shkruajtur më 06 Gusht, 2003 16:09
--------------------------------------------------------------------------------
Urime AniTr dhe me te lehta

Edhe une dua nje bebe po sd'i si e dua

--------------------
Kjo eshte kenga e diellit...a s'e ndjen :)

--------------------------------------------------------------------------------
Postime: 3702 | Nga: ku me shijon pluhuri | Regjistruar: Nëntor 2002 | IP: e Regjistruar |
rrofsh kordele :kiss:
per menimin tem ,osht e lehet me fantazu per f`min tate,rendsi ka me qene e martume,ne let marri ka t`dy ,ska gjo me t`bukur ,se ne pergjithsi o i ngjajn babes o nones,por kur ka kominim ,...kryeveper do thosha.
ne se je singel,do t`thosha hajt n`dasen ,
po t`jesh e martume ,me i f`mi ashtu si ju te dy. :wave:

gezim lame

Primus registratum

Urime Tifozes se zjarret te "Tirones" /pf/images/graemlins/smile.gif
E kalofsh sa me qete dhe me sa me pak mundime. /pf/images/graemlins/smile.gif

ps. mesa kam degjuar jo gjithnje ato "parashikimet" /pf/images/graemlins/wink.gif jane te verteta(ne fakt kam degjuar ketu se rreth 70%jane te sakta).... mund t'ju dale edhe cun... /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnilaM

Primus registratum

flm shum ximi.
Ne fakt femija eshte nje nder dhuratat me te cmueshme ,ne nje jete bashkshortore....por ja qe dhe preferencat ekzistojne.
Un kam deshire djale,per t`len pasardhes t`familjes :cool: ,nersa burri goce ,pasi menon se ka me i ngja atij /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Ajo puna e %-shit e di ka raste qe s`eshte e sigurt ,por sa her qe e shikoj ne skan i pyes se cfar a kam ,ne m`thon :goce 100% goce ,s`shohim noi gjo femrore,nejse.
Un faleneroj zotin ne burrin ,per ket krijese qe do kemi,ne shnet e fat t`ket.
ne juve qe m`keni uru :kiss: :kiss: :kiss:
ne me kalamoja t`bukur si dhe vete raca jone shqiptare :thumbsup: .

hot

Hotgirl

ano,kur do lindsha una kta ishin 100% t'sigurt qe do dilsha cun,se fis cunash mo!!
ne vecse kur ja bona TA e isha goc /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt me naj cun a naj goc,tjet i shnetshem ajo ka renci ne me sa me pak munime gjat lindjes ne me jet te gjat kur t'lindi /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Ani, urime! do jete dhurata me e bukur qe do marresh ndonjehere!
Nuk ka rendesi ne eshte perfekt apo jo, per ty dhe burrin tend cdo arritje etije do jete lumturi!
Shtatezani te mbare shume shume urime! /pf/images/graemlins/smile.gif

AnilaM

Primus registratum

flm shum t`gjithve ,per urimin,s`di ca me ju thon me shum ,nga zemra ne un ju uroj me t`mirat ne jetet tuaja :kiss:

Anana

Primus registratum

Tani e pashe une kete Ani. Urime. Qenke bere jo vetem me burre ti po edhe me kalama... :thumbsup:

Une kam icik frike nga kalamajt me thene te drejten, do zoti e bej ndonji kur te jem andej nga 30etat e siper...

AnilaM

Primus registratum

yllke rofsh mi lal,por do ne icik kohe me dale ,kalamoni ime, nejse shum flm.

kissemissan

Primus registratum

edhe un i dua shume kalamojte vegjel po do kisha qef te lindja cun se gocat si kam shume qef /pf/images/graemlins/tongue.gif pastaj qe kur kam pare nje lindje me syte e mi sikur me ka hyp fryka dhe tashi per tashi as qe mendoj te lind noihere , mbase mas nja 10 vjetesh mundet /pf/images/graemlins/laugh.gif

shume urime per ty Ani sa qef ato muajt e pare me femije te porsalindur te duket si kukull , nje mrekulli e vertet /pf/images/graemlins/smile.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] Ani, urime! do jete dhurata me e bukur qe do marresh ndonjehere!
Nuk ka rendesi ne eshte perfekt apo jo, per ty dhe burrin tend cdo arritje etije do jete lumturi!
Shtatezani te mbare shume shume urime! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Po ti a i ke qef bebat

hot

Hotgirl

bebi ime e du tjet bukurosh..tja mori bebave te tjere,i shkathet e shejton me raste..kam per ta vesh si lil' gangsta,po qe cun..po qe goc me ato kompletet e tutave per goca qe kam pa ktu(paaa sa tbukra qe jan),ene e du qe ta nigjoje mamin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif