<font color="brown"> Liloooooooooooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif, me ne fund se plasa duke e permen si film /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif</font>
POoooooooooooooooooooooooooooo.
Me jep nje kenge..............
se kenga behet fjale e fjala behet kenge me dashuri....(ca fjale se nuk i mbaj mend kengen qe e kendon Vace Zela)
Sa e mire jam qe e gjeta batuten. Megjithese dhe pa e gjetur prape e mire jam. ha hahahaa
Ma kap nje cike kete:u befsha dru.... (aaaaaaaaa kjo eshte e lehte)
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sa e mire jam qe e gjeta batuten. Megjithese dhe pa e gjetur prapa e mire jam. ha hahahaa
[/ QUOTE ]
<font color="brown"> /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif eee....prapa /pf/images/graemlins/eek.gif ? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif E mire mire, se shaka po bej /pf/images/graemlins/lol.gif
Filmi eshte "Tomka dhe shoket e tij" (s'ka ndonje cudi edhe mos te jete ky /pf/images/graemlins/laugh.gif ) </font>
Hajt se po ta them,"Guna permbi tela". Zeri i nje populli qe kerkon liri eshte me i fuqishem se te gjithe topat tuaj gjeneral.
Gjej kete:nuk lejohet ketej, shoqet po lahen...
<font color="brown"> /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Me shkrive me kete batuten e dyte, vetem dje po e kujtonim e po qeshnim me lot /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . Per titullin nuk jam shume e sigurt.
Ose "Liloja /pf/images/graemlins/laugh.gif ", ose "Shtigje lufte" /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.