Batuta nga filmat, teatrot e skecet shqiptare

S

Scorpion

Guest
Re: Batuta nga FILMA SHQIPTARE

"Lulkuqe mbi mur" ndoshta /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Kush eshte Shpetimi Ktu???? /pf/images/graemlins/smile.gif Hahahaha Portokalli....

ose O blete punetore ti qe shetit lule me lule dhe ben nektarin e ksaj vere o scropje kush te nxori i uje ke dera.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Hahahahaha ik mer tum /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Ilia e ke gjet, batuta eshte nga ai film /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ujku81,

"Shoku yne Tili"
????
"Balle per balle".

Po kjo ku eshte:
A: "Epo po te hash vetem buke misri nuk rritesh!"
B: "Po mor po, se ti je rritur me bakllava!"

/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Kjo eshte nga Shtigje Lufte, partizani qe tall b**then me Beson se nuk e pranojne. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjeni kete:

- Mustafa, Mustafa, Mustafa.....uuuuuuuu Mucua!!
- Vertet ti e njeh ca ate
- Po
- Po ai nuk ta vershellen fare ty
- Eh

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ujku /pf/images/graemlins/laugh.gif, du nihmen e dyt /pf/images/graemlins/laugh.gif. </font>

ujku81

Primus registratum

Batutat jane nga Met Bega dhe Andon Qesari (ne rolin e doktor Kozmait). Po te thashe me shume nuk quhet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Tela per violine...ose taste per piano /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ej, jo kaq shum nihm edhe ti se m'vje turp pri vetes masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

ujku81

Primus registratum

ooo xhaxhi avash se me ndalove qarkullimin e gjakut.
Ho Ho Ho me duket se te ndalova qarkullimin e molleve more bukurosh.

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Cufooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Ky eshte nje nga te preferuarit e mi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ate vjershen e cufos e mban mend ti mooo? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja ta them une /pf/images/graemlins/laugh.gif (po nuk del gje e shkruar, e thene me zerin e cufos eshte nam /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Xha Tani qethi desht
U be nje mal i lesht
Beri pallto e fustan
Me lesh nga deshte tan /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kete e kam ditur permendesh qe e vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif, e them edhe tani, kur bie rasti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Po pjesen tjeter, kur rojtari Zebo e con cufon te mesuese mjelma /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Rojtari: Shoqja mesuese ju solla kete nxenes qe e kapa duke ngrene molle /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cufo: Jo mesuseeeee, ky i hengri te tera te bera e te pabera, la gjith fshatin pa moll mesuseeeeee /pf/images/graemlins/lol.gif

Mjelma: Do te merremi seriozisht me kete nxenes rojtari zebo /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ps. Per emrin e sakte te rojtarit kam dyshime /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

ujku81

Primus registratum

E ke shume te sakte.

Me vjen keq qe nuk e bejme dot me pamje si kendonte Zebo kengen dhe Cufo e shoqeronte me fishkellime. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une mund ta kem rilexuar ate liber mbi 30 here, eshte nga kujtimet me te bukura te femijerise.

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Mos ma kujto se edhe duke ngrene buke e lexoja /pf/images/graemlins/laugh.gif, i shkreti liber c'hiqte /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Eeee, ja te gjejme ndonje tjeter...

"E pse do nderprisje karierren ne art. Jot moter ka tre femije dhe pas pak mbron doktoraturen..." /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

Eni_883

Primus registratum

Hehe me duket se kjo eshte "Taulanti kerkon nje moter"

Sa me pelqen ky film. Sidomos kur shkojne te blejne nje bebe me leket e akulloreve

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ai eshte /pf/images/graemlins/thumbsup.gif. </font>

ODISEA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif
c'fytyre e ndyre ai (personazhi e kam fjalen qe te mos keqkuptohemi)

VDEKJA E KALIT /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika tani se vone /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

ujku81

Primus registratum

ENIAD, eh kohe te vjetra ato.

Gjeni kete:

E more lepurush, me ke sjelle ndonje leter apo do te te kreh ca mustaqet e te te hedh ca kolonje.

Daniel H

Primus registratum

Ujku 81 "arushi qe kerkonte babane"
Hartin-ne fillim te veres

Gjejeni kete;
"E dua baba...
...Ne qofte se vajza ka ikur nga shtepia se i ati nuk do ta fejoje me nje djale te fese tjeter... une ketu te godas.
Ah nese vajza ka ikur nga shtepia pa lejen e prinderve... une ketu te shtrengoj doren" /pf/images/graemlins/laugh.gif