Bashkjetesë apo Martesë?

RAUL

Primus registratum
Re: Bashkjetesë apo Martesë?

:wink: kete per cfar e ke? /pf/images/graemlins/laugh.gif

qe mos te dal nga tema...MARTESEN.. :wave:

kjo bukuroshja qenka e zerrikshme knej ka sociologjia dhe dashuria.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde anej ka thashethemet ke xha brahon.. :lol:

susana

Primus registratum

:smash: :smash: :smash: pa ma argumento icik mendimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

si qenka i femer ne bashkjetes i femer e mashtruar???

Jo se simbas statistikave femrat dhe meshkujt rrejn me shume ne kish, diten qe martohen. Ndryshe nuk do ishte perqindja e divorceve kaq e lart.

Bashkjetesa eshte nje zgjedhje qe ben cifti, pa pasur detyrime ligjore. Dhe nuk jan detyrimet ligjore qe i detyrojn njerezit te jen te moralshem...

bebivogel

Forumium maestatis

s'do mend do te merzitet ne e merr me kete idene ... po sikur ... po sikur ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Pse e ke provu ti beba (martesen), a te merzitet shpejt a, mbas sa kohesh te merzitet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

jo se kam provu ... me te thene e une ... nje pyetje ti lexon mesazhet me perpara Rozalina ... se e kam thene e nje here tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

:wave:

Princesha

Primus registratum

Un i lexoj mesazhet, po vetem tek faqja aktuale, te kjo s'pashe qe ke than noj gja ne lidhje me harkun kohor se kur te merzitet burri /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis

uhmm po vemi e lagu se lagu me ket ceshtjen ... ok dakort... /pf/images/graemlins/tongue.gif