Bashkeshorti apo dashnoret....

Hipocrati

Hipocrati
Ju duket teme koti kjo por shpreh krizen morale te nje pakice (shyqyr ) te cilet vleresojne te pamoralshmen, flasin me superlativa per aya qe i kane shtyre ne mekat dhe nuk denjojne nderin, familjen !

annaonweb

Primus registratum
“Hi there, we want to help people to go out and meet each other, instead of sitting in the front of their TVs and PCs only. We are not after money but we invested a lot in that project and are just wondering whether you like our idea – watch our 2 min. video here: http://goo.gl/FkCk5

abs

nuk e di...
jo me lal se nuk kam gje me ty une... as kom thon gje qe implikon ty .
ky hipokrati ka ngrejt nje teme jevgjish, se vetem ne familje jevgjish respektohet putanlleku e shkelet neri.

vika era racizem ktu! nuk asht e vertete qe vec keto familje qe ke permend kane kete sjellje, ka dhe plot te tjere te jo e atij grupnjerezish qe ke permend...tema eshte qe persona ne faze krize bashkshortore ( ku mund te hyj pothuase cdo njeri) te jene ne gjendje te kerkojne ndihme profesionale per te mbrojtur ne radhe te pare vehten pastaj dhe te tjeret perreth.

Hipocrati

Hipocrati
vika era racizem ktu! nuk asht e vertete qe vec keto familje qe ke permend kane kete sjellje, ka dhe plot te tjere te jo e atij grupnjerezish qe ke permend...tema eshte qe persona ne faze krize bashkshortore ( ku mund te hyj pothuase cdo njeri) te jene ne gjendje te kerkojne ndihme profesionale per te mbrojtur ne radhe te pare vehten pastaj dhe te tjeret perreth.
Kjo teme eshte nje thirrje qe njerezit ti bejne syte KATER para se ti vene perkrahu njeriun me te cilin do martohen, lindin dhe rritin femije!

dr love

Locus omnem
Bej shaka..ngacmim..as mua..jam per nje lidhje normale ku ka ndjenje..pak rendesi ka i dashur..apo bashkeshort...nuk me pelqen termi...dashnor.

Hektor12

Locus omnem
OK kush nuk don lidhje te qendrueshme ... ndryshe do ishim kthyer ne parahistori ku xhej e fut pa pretendim ... po me duket keshtu eshte duke u bere ...