Bashkëshortet e funksionarëve që u bënë ikona mode

Aki

Paint It Black
Grace Kelly (1929-1982), qe beri realitet perrallen e hirushes. Nje aktore amerikane qe u martua me princin Rainier III dhe u be princesha e Monakos...


 

Aki

Paint It Black
Jacqueline Kennedy Onassis (1929-1994), gruaja e presidentit John Kennedy, dhe pastaj e Aristotle Onassis...

upload_2015-8-27_0-49-25.jpeg 

Aki

Paint It Black
Michelle Obama (1964- ), akoma gjalle :p, sot nen krahun e presidentit aktual te SHBA, Barack Obama 

Aki

Paint It Black
Dreamer kto qe jane gjalle te martuara skam si ti bej, po ato qe kane vdekur i ngjallim me necromancy, vetem zgjidh nje ti :p
 
Top