Barsaleta

haziz kosa

Primus registratum
Barsaleta

Na ishin njehere kasua dhe hajdari. Keta jetonin ne nju jork edhe ishin punesuar ne aeroportin e nju jorkut, dhe mbas nje dite te lodhshme po mendonin si tja benin te ndiheshin me mire. Kasua i tha hajdarit "hajde pime ca jet fuel ( gasoline qe perdoret per avione) se kam degjuar se te ben te vish ne qejf. Shko ore budalla i tha hajdari une se kam degjuar ndonjehere ate gje. Megjithate e bindi kasua hajdarin dhe filluan te pine jet fuel. Mbas disa gotash e ndien veten ne qef dhe shkojne ne shtepi. Na ora gjashte e mengjesit bie telefoni tek shtepia e hajdarit. E ngre telefonin hajdari dhe ne telefon ishte kasua dhe pyet "he hajdar si ndihesh?" mire i thote ky. A ke pjerdhur akoma? jo i thote hajdari. Mos pirdh i tha kasua se une i shkreti pordha dhe e gjeta veten ne Teksas.

blendiys

Primus registratum
Re: Barsaleta

Bjondja!
Nje te djele,nje burre po korrte barin perpara shtepise se tija,nderkohe shikon komshijen e tija,nje bjonde shume e bukur qe shkon tek kutia e postes se saj:e hap kutine,e sheh e mbyll,dhe kthehet me vrap ne shtepi,burri e pa dhe vazhdoi punen e tija,pas disa castesh bjondja del perseri dhe kryen te njejtin ritual,mabs disa castesh perseri,dhe perplaste kutine e postes me nerva!
Burrit nuk ju durua me dhe e pyet..........
-zonjushe ka ndonje gje qe nuk shkon.......
dhe bjondja pergjigjet
-kompiuteri im ka gjithe diten qe thote :
"YOU'VE GOT MAIL"