Barsaleta te cdo lloji

cukolja

Primus registratum
Re: Barsaleta te cdo lloji

ti je dhe te parajsa eeeeeeeeeeeeeeeeee
jo per gjo po une kam shoqeri atje

enealbir

Primus registratum

E paske nderruar nofken dhe foton...
Epo t'i gezosh!
Shume mire qe paske miq andej nga Parajsa, por une kam me shume, se jam e vjeter ne ate Forum! :wave:

enealbir

Primus registratum

Nje mjek po bente xhiron e tij te vizitave, ne rrjeshtat e krevateve te nje spitali te semundjeve mendore. Arrin ne nje rrjesht, dhe nje i cmendur ishte ulur ne buze te krevatit, dhe bente sikur kishte nje timon ne dore dhe nxirrte zhurma te forta:

- Rrrrrreeennn...Rrrrrrreeeennn... Rrrreenn... Rrrrrreeennn... Pshhhh...

Mjeku lexoi kartelen e tij klinike dhe pa se burri kishte qene kamionist.
Atehere pyet:

- C'fare po ben te bukur?
- Asgje, duhet te coj nje ngarkese ne Barcelone!

Mjeku drejtohet nga krevati i dyte dhe shikon konturet e nje burri poshte mbuleses qe levizte larte e poshte. Atehere afrohet afer krevatit, ngre mbulesen dhe e gjen pacientin krejt te zhveshur, barkas duke puthur ne menyre ritmike jastekun.
Mjeku shume i cuditur:

- C'fare po ben?!!
- Ndersa ai shkon ne Barcelone une po bej dashuri me te shoqen!!!

enealbir

Primus registratum

Dy miq takohen dhe njeri i thot tjetrit:

- C'kemi, si po ja kalon? Ke fotografi lakuriq te gruas tende?
- Natyrisht qe jo!
- Epo, atehere merri keto se i kam nga dy kopje! :smash: :smash: :smash:

RecurrentDream

Forumium praecox

I vene nje gruaje tek shtepia, trokasin ne dere dhe i thone: "Hape!"

Gruaja, qe nga brenda, u pergjigjet: "Jo, nuk e hap deren, keshtu me ka porositur burri."

Ata: "Po hape moj deren, se burrin ta ka shtypur rruli..!"

Gruaja, gjithmone e vendosur: "Jo, jo, me ka thene burri, mos e hap deren."

Ata, me ne fund: "Epo, mire atehere, po e fusim burrin poshte deres." :lol: :lol: :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

:lol: :lol: :lol:

Ahahahaaaaaaaaaaaaa kam qesh me lot :lol: Lara di nje me te bukur me karrocen apo qerren e atij :lol:

Laraaaaaaaaaaaaaa ta paskan bo per zarf rekomande 'norin ec e mere tashi :lol:

Chakshiri

Primus registratum

Hotelisti por rinte i pergjumur kur shikon dike te xhveshur lakuriq qe doli jashte hotelit me vrap dhe perseri hyri brenda duke rendur.
"Ndoshta me kane bere syte" mendoi dhe vazhdoi te flere.
Nuk kaloi shume kohe dhe perseri presoni lakuriq doli jashte.Hotelisti po perpiqej qe te shkonte e te shikonte tek dera kur perseri personi rendi dhe u ngjit lart ne shkallet e hotelit.
"hej ndalo" i thiri por ishte shume vone.
hotelisti vendosi te ruante deren.
Pasi kaloi nje fare kohe shikon nudistin qe doli jashte me vrap.Hotelisti rendi tek dera dhe ne kohen qe ai po kthehej e ndaloi dhe i tha:
"c'fare ben keshtu ne jemi nje hotel me emer te mire perse del jashte i zhveshur lakuriq, shko shpej ne dhomen tend sepse do te theres policine"
Personi i tha "Mos u shqeteso sepse une vete jam polic por e di si eshte puna?"
"jo"
"po ti me pe mua kur hyra ne hotel me ate femren e bukur"
"Po pra te pashe"
" ashtu pra dhe ne po bejme sex gjithe naten , dhe une po rend jashte sepse duke bere sex sa here mua me vjen momenti ajo me thote derdhe jashte"

Chakshiri

Primus registratum

E pyeten nje te moshuar. Si eshte sexsi ne ke te moshe?
Ai u pergjigj: "Sikur te godasesh bilardon me litar"

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

Florus

Forumium maestatis

pse marko i vogel nuk shkon ne banjo pa gjyshen?

...sepse gjyshja eshte i vetmi person ne shtepi qe ka semundjen e Parkinsonit...

p.s. hehehehe marko i vogel :smash:

tushi

Valoris scriptorum

nje i apasinuar per gjuetine pyet nje shokun e tij gjuetar te vjeter.
-Po si me ja ba mor burr ? Marova per me dal ne gjueti te arinjve po nuk di ku me i gjet as si me i vra?
-Asht shum kollaj .Ke me shku te ajo kodra aty edhe ke me pa se s'ban noj ari.Kur ta shifsh ke me i ba me duar(shenje qe hajde) edhe me e thirr ...HAJDE....HAJDE...HAJDE, por kujdes mos e len me tu afru ma shum se 15m atehere gjuje po ba mos me e kap t'ka myt.
te nesermen niset trimi te kodra.Pret e pret kur qyre po duket nji ari.Fillon tuj i ba shenje me duar e tuj i thirr HAJDE ...HAJDE.Si per çudi ariu fillon e afrohet deri ne 15m.Menjehere djali e gjuan por nuk e kap.E gjuan edhe nje here po nuk e kap.......Heren e tret nuk arrin pasi ariu e ka kap qu ne hava e duke e tund sa nga njena ane ne tjetren.Ne ate moment trimi duke pare se jeta e tij asht var ne nji fije penit merr nji vendim ekstem!!!!!!!!!Ja kap k...
ariut e fillon duke ja mastur....Per fat kjo funksionoi ariu e leshoi trimin e avash avash tu u shtri ne toke.Trimi vazhdoi per pak kohe dhe me te pa se ariu ka humb ne afsh e kenaqesi ja fut vrap....vrap....vrap..Pas 100m kthen kryt me pa ku asht ariu kur qa me pa ariu kishte hyp mbi nji gur e tu ja ba me duar HAJDE...HAJDE....

enealbir

Primus registratum

Nje vajze vrapon tek e ema:

- Mami, mami me kane perdhunuar!
- Shko ne guzhine dhe ha nje limon!- i thote e ema.
- Dhe do me kthej sic isha?
- Jo, por te pakten do te te heq ate shprehje lumturie nga fytyra! /pf/images/graemlins/smile.gif

enealbir

Primus registratum

Nje vajze e vogel,vetem 4 vjece i shkruan PLakut te Vitit te Ri:

- Do te soja te me dhuroje nje vellacko!

... Dhe Plaku i Vitit te Ri:

- MA sill mamane tende...! :lol:

tushi

Valoris scriptorum

Tre ish police(komandanti ,shefi ,polic i thjeshte)pensioniste ishin ul ne klub tuj pi.Mas pak komandanti ja nis me qa.
-Shoke ka kaq kohe qe njihena e nukju kam tregu diçka,me ka ardh zor me ju than te drejten.Gruja jeme me tradheton me nji elektriçist.
-jo po si ka munsi ajo asht njeri i mire na e njohim........
-Po shoke po.Tash e kam zbulu.Nje dite bana demek se u nisa per nji qytet tjeter.Mbas 1 ore hina ne shpi pash grune lakuriq ne shtrat vetem.Kerko e kerko gjith shpine nen shtrat gjeta nje çante elektiçisti.Pa dyshim elektriçist ka ken.
Vazhdojne e pine mbas 10min fillon e qan shefi.
-Nuk e kisha ne mend me ju than po masi edhe komandanti e filloi edhe mu shoke me tradhton gruja me nji murator.Edhe une nji dite bana demek se po dal mas 1 oret hina ne shpi,gruja lakuriq vetem ne shtrat.Kerko e kerko kur gjej nen shtrat nji çante me vegla muratori.Murator ka ken patjeter.
Prap vashdojne e pin kur mas 10min fillon e qan polici
-masi te dy ju u rrefyt pra shoke edhe mu me tradheton gruja me nji kale.
-jo mor s'ka munsi me nji kale
-Po po edhe une i kisha ra ne ere ksaj punet e nji dite i thash se jam tuj dal.Mas nji ore kthehem hi mren kur shoh grun lakuriq vetem ne shtrat dritarja hapun kerko e kerko kur shoh nen shtrat kishte mbet nji kalores......Kale ka ken patjeter

Engjell dhe Djall

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DARE DEVIL:
[qb]Tre femije po rrinin ne ballkonin e shtepis se njerit prej tyre dhe poshte tyre ishin parkuar tre makina.nje ferrari,nje mercedez dhe nje lamborgini .njeri prej tyre prej tyre i thote shokeve sa do te doja te isha futbollist ne serin A,pse i thone shoket?po te isha futbollist do te bleja ate ferrarin.kurse tjeri thote un do te doja te isha avokat dhe do tblija lamborginin,kurse i treti nuk flet fare dhe shoket e pysin,po ti cfar deshiron te behesh kur te rritesh?ai pergj un do te doja te mesoj te bej pompino.uuuu pederast si ste turp,pse pergj ky cfar ka,motra ime qe din te bej pompino te treja ato makinat te motres jane. [/qb]