Barsaleta te cdo lloji

enealbir

Primus registratum
Barsaleta te cdo lloji

Nje tip arrin ne dogane. E ndalojne dhe i thone qe te hap valixhen.

Doganieri:

- C'fare ka ne kete shishe?
- Eshte uje i shenjte nga Lourdes.

Doganieri dyshues, hap shishen dhe e provon:

- Po ky eshte Whisky!!!
- Mrekulli! Mrekulliii...!

Bertet tipi.

enealbir

Primus registratum
Re: Barsaleta te cdo lloji

Mjeku po rrinte te koka e nje pacienti qe sapo u permend:

- Ku jam, ku ndodhem?!!
- Jeni ne spital.
- C'far me ka ndodhur doktor?
- Keni pesuar nje aksident te tmerrshem. Por kam dy lajme per ty. Nje te mire dhe nje te keq.
- Me thoni ne fillim lajmin e keq doktor!
- Ju kemi prere te dyja kembet!

Pacienti fillon te qaje, por me nje fije shprese i drejtohet mjekut:

- Po lajmi i mire kush eshte...?
- Zoteria qe eshte i shtruar ne dhomen tende, ka nje oferte shume te mire per kepucet e tua...

dirty_bastard

Primus registratum

nje njeri po ecen ne bregdetin e durresit edhe po lutej. zoti i degjoi lutjet e tij dhe i tha: o njeri meqe je treguar i sinqerte me mua dhe i drejte do te te plotesoj nje deshire. njeriu u mendua pak dhe tha /pf/images/graemlins/blush.gif zot nderto nje ure nga durresi ne bari qe te kem mundesine te shkoj e te vi sa here te dua. zoti e shikoi njehere dhe i ktha: kjo ure do kete shume veshtiresi per tu bere .do te nevojitet shume hekur edhe beton per te arritur fundin e detit adriatik. mendo per katastrofat ekologjike qe do ndodhin per te bere kete ure. po mendohu edhe pak se mund te kesh ndonje deshire me te personale e me te domosdoshme. njeriu u mendua pak dhe i tha zotit: o zot dua ta kuptoj gruan time, pse qan , pse kur me flet sme thote te verteten edhe si mund ta bej te gezuar ate? zoti e shikon edhe njeher edhe i thote njeriut: uren me dy korsi e do ti apo me kater?

enealbir

Primus registratum

Dy miq takohen.

- Pershendetje si ia kalon?
- Shume mire! E ke marre vesh te rene e funtit? Dje grauaja ime u hodh nga maja e nje pallati 500 metra te larte...
- Dhe vdiq?!!
- Nuk e di, nuk ka mberritur ende ne toke...

enealbir

Primus registratum

Dy burra kishin humbur ne shkretetire. Njeri i thote tjetrit:

-Duhet te te jap dy lajme nje te keq dhe nje te mire! I keqi eshte se edhe sote do hame rere!

Tjetri i deshperuar e pyet:

-Dhe lajmi i mire?
-Shiko sa shume qe ka!!!

enealbir

Primus registratum

Dy police me kuaj, kishin problem se nuk arrinin te dallonin kuajt e njeri-tjetrit, sepse ata ishin pothuajse te nje madhesie. Keshtu qe nje dite te bukur, ne fund te sherbimit, njeri prej tyre pati nje ide:

- Po sikur t'ia prisja pak bishtin kalit tim, neser mund ta njoh me lehte, keshtu qe kali me bisht te shkurter eshte imi!

U tha u be. Me nje pale gereshere polici i shkurton bishtin kalit te tij. Por ne mbremje kalon kapiteni per te inspektuar stallat. Arriti ne stallen e kuajve te policeve ne fjale dhe ve re menjehere se njeri kal e kishte bishtin me te shkurter.

- Pa shiko c'lloj njerezish kam nen urdherat e mi... s'jane te zote te mbajne ne rregull dy kuaj

Merr gersheren dhe i shkurton bishtin kalit tjeter. Ne mengjes dy policet hodhen monedhen per te zgjedhur kalin. Ne mbremje ai qe pati idene e pare u ndricua perseri dhe i tha kolegut:

- Sikur t'ia shkurtoj krifen kalit tim, neser do t'a kemi me te lehte per t'i dalluar kuajt!

Dhe keshtu beri. Mirepo ne darke perseri kaloi kapiteni per inspektim dhe e rregulloi perseri krifen e kalit tjeter. Mengjesin tjeter, perseri miqte tane hodhen monedhen. Ne mbarim te sherbimit, polici nuk dinte se c'fare t'i priste me kalit... dhe po rrinte duke i pare me vemendje te dy kuajt, me gereshere ne dore. Por ne nje moment polici pati nje ndricim tjeter:

- Degjo... bejme keshtu, ti merr ate te badhin, dhe une ate te ziun!

enealbir

Primus registratum

Nje burre kthehet ne shtepi papritur dhe gjen gruan me dashnorin. Hyn ne dhomen e gjumit dhe bertet:

- Po ky kush eshte??!!

Gruaja aspak e cuditur:

- Ja nje pyetje inteligjente!

Pastaj kthehet nga bandilli qe eshte me te ne krevat dhe i thote:

- Me fal i dashur, si e ke emrin?

enealbir

Primus registratum

Nje bande grabitesish, ndalon ne autostrade nje autobuz me turist ne udhetim. Hyn kryetari i bandes ne autobuz me pistoleta ne duar dhe iu bertet njerezve te vet:
- Shpejt! zhvatini te gjitha grate dhe perdhunoni burrat!
- Por... shef... c'fare thua???
- Oh zot u gabova: zhvatini burrat dhe perdhunoni grate!

Ne kete pike ngrihet nje ze i pakenaqur nga fundi i autobuzit:
- Oh jo! Ajo qe u tha, u tha!!!

cukolja

Primus registratum

Nje grua ishte nena e tre vajzave dhe ne prag te marteses i kerkoi seciles prej tyre qe t'i shkruanin nga nje mesazh se si shkonte jeta e tyre seksuale.
Mbasi u martua vajza e pare, gruaja ndenji ne pritje te mesazhit te vajzes se saj dhe pak dite mbas marteses mori kete mesazh:"Nescafe". Gruaja mori me vrape gazeten e hapi tek faqja publicitare dhe lexon per nescafene: " Kenaqesi deri ne piken e fundit". Gruaja mbeti shume e kenaqur.
Pasi u martua vajza e dyte, perseri gruaja ndenji ne pritje te mesazhit te se bijes. Mbas pak ditesh mori kete mesazh: "Benson & Hedges". Gruaja perseri shikon faqen e publiciteteve ne gazete dhe lexon per Benson&Hedges:" Extra long, king size". Guruaja ishte e kenaqur edhe per vajzen e dyte.
Kur u martua vajza e trete, mesazhi erdhi vetem pas kater javesh dhe thoshte: "British Airways".
Gruaja shqetesohet dhe shfleton gazeten me padurim duke kerkuar publicitetet per linjat ajrore. Me ne fund e gjen dhe i bie te fiket duke thene: " Tre here ne dite, shtate dite ne jave, ne te gjitha drejtimet".

cukolja

Primus registratum

Nje burre ishte shume grindavec. Gjithmone do ta gjente nje sebep per t'u zene me gruan e tij sidomos per mengjesin. Kur i bente veze te ziera i thoshte pse mi bere te ziera i doja te skuqura, kur ja bente te skuqura i thoshte pse mi bere te skuqura une i doja te ziera.Nje mengjes gruaja per te mos i bere llafe i shoqi ja beri njeren veze te skuqur dhe tjetren te zier dhe ja vuri perpara. Por i shoqi qe nuk rrinte dote pa u grricur i tha- Kete qe e ke skuqur e doja te zier dhe kete qe e kezier e doja te skuqur.

enealbir

Primus registratum

O Kiti the Best, po bersaletat qe kam treguar une tek Parajsa ke treguar dhe ti. Ha ha ha... :lol:
Me detyrove te nxjerr edhe sekretin pale! :thumbsup:

MICHELLE

Primus registratum

nje gazet shqiptare po bente nje sontazh se "Cfare mendojn cunat shqiptare per femren shqiptare"?

-te parin pysin Shkodranin dhe ai thote
-Femra asht si karajfili, eshte e mire sa bi ere, po i iku era sbo mo.

-Te dytin pyesin korcarin dha i thote:
- Femra eshte si mandolina, i bie sa i punojn telat kur i kputen ato me mire hidhi se sbon me.

-te tretin pyesin shkodranin dhe ai thot opionin e vet rreth femrave shqiptare:
- Ah mer lal femra eshte si deti, ne ver deti eshte i qet, ke qef te rrish me te kurse ne dimer eshte i eger dhe i ashper ma mire rrije larg.

te fundit pyesin tironsin dhe ai thote:
- C'a jan tu thon kto plako, leni keto se din ca jan tu fol, ku ka si femra. Femra eshte si pllaka e gramofonit, e negjon ka i an sa te merzit pastaj kur te merzitet e kthen ka ana tjeter.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Ka edhe qytete te tjera shqiperia gjithsesi. Ca doni dy here n'Shkoder ju? /pf/images/graemlins/tongue.gif

cukolja

Primus registratum

mos me thuaj qe edhe kete e ke shpikur ti jo se une kam kohe qe e kam degjuar
pastaj per te kush parajse e ke fjalen

Beni kishte bere nje gabim ne klase dhe mesuesja nuk e pranonte ne klase pa ardhur me njerin nga prinderit. Beni ne mengjes priti sa i ati u nis per ne pune dhe i tha te emes se nuk e pranonte mesuesja ne klase pa e shoqeruar ajo. E ema e Benit ishte shtatzene. Sapo mesuesja e Benit filloi te fliste me te emen
Beni qe ishte ne njefare distance, filloi t'i terhiqte vemendjen mesueses duke bere disa gjeste me duar dhe duke peshperitur.
Ai tregonte me gisht mamane e tij dhe levizte duart para barkut te tij duke treguar nje bark te stermadh. Mesuesja nga kurioziteti ju afrua dhe e pyet:
- Beni cfar do te thuash me ato shenja qe ben.
- Po ja mesuese mamin e kam lene une shtatzene.
Mesuesja shtangu ( Beni nuk ishte me shume se 10 vjec).
-C'far po thua more Beni?!!
-Po ja mesuese i cpova prezervativin babit

enealbir

Primus registratum

Tek Forumi Parajsa Shqipetare, sa per sqarim.
Po si ka mundesi, qe t'i tregosh, fjale per fjale sic i kam treguar une? Madje duke perdorur edhe kllapat.

enealbir

Primus registratum

Jo nuk ka asnje problem! Por menyra se si u pergjijge me ngacmoi pak. Me vjen mire qe nje person, ne nje distance kaq te larget eshte telepatike me mua!