barsaleta per te gjithe.........................

Sweety el

Locus omnem
  1. MURGESHA
Nje murgesh po shkonte per ne manastir, ne shoqerin e nje prifti, rruges per ne manastir bente shum vap nxefet murgesha dhe fillon te ngrej fustanin pak per tu freskuar e shikon prifti dhe fillon ti fusi duart na shalet, pater thot murgesha mos haro paragrafin 14!
Shikon i habitur prifti dhe e heq doren, duke vazhduar rruge murgesha nxefet akoma me shum dhe fillon ta ngrej fustanin akoma me shum e shikon prifti dhe fillon prap ti fusi duart na shalet, perseri murgesha pater thot mos harro paragrfin 14.
E heq doren prap prifti dhe terrbuar shkon ne biblotek dhe lexon pargrafi 14… kerko me lart se do gjesh parajsen.
DY SHOKET
E pyet beni besin o besi ka i mer gjith keto lek ti mo? ai pergjigjet: i them mamit dhe babit une e di te gjith te verteten dhe pastaj mami me jep 10000 lek dhe me thote te mos ti them plakut dhe plaku me jep 20000 mos i thuj plakes me thot.Ok niset beni per ne shpi dhe thote do ta provoj dhe une te shpia.Iku ne shpi dhe i thote mamit:une e di te gjith te verteten e puth mami dhe i jep 20000lekshin mos i thuj gjo plakut pastaj i thot dhe babit ky ai i jep 50000 dhe i thote plakes asnje llaf.Beni po ju merte perdit kshu lek shpis derisa nje dite tha do ta provoi dhe me te tjere.Bjen dera beni hap deren ishte postieri beni i thot ati une e di te gjith te verteten postjeri skuqet hap krahet dhe i thote hajde te babi pra.

Sweety el

Locus omnem
Fatos nano dhe polici

Duke dalur shetitje,Fatos Nanoja i jep urdher shoferit te dilte mbrapa dhe ta ngiste vete Fatosi makinen. Mirepo Fatosi futet kundratabele, dhe polici e ndalon.Fatosi hap xhamin dhe i thote policit naiv qe te veje gjoben.Ai nxjerr celularin dhe i thote shefit: shef kam kapur nje njeri shume te rendesishem, qe nuk e kam pare kurre dhe nuk ia di as emrin, vetem qe e di se eshte jashte zakonisht i rendesishem..Shefi i thote se ku e di se ai eshte kaq i rendesishem kur nuk e ka pare kurre, dhe nuk ia di as emrin.Polici i pergjigjet: shef eshte kaq i rendesishem saqe ka Fatos Nanon per shofer
Unaza policit
Ishte një polic dhe i kishte rënë unza në tokë. Por tani në një pjesë të rrugës kishte dritë dhe pjesa tjetër ishte errsir. Unaza i ra tek pjesa pa dritë, dhe ai po shikonte për unazen aty ku kishte dritë. Po ecte një burrë dhe i thotë, çfare ke o polic? Polici, kam humb unazen po ku? Aty. Dhe e drejton gishtin ku skishte dritë. po pse po e kërkon këtu pra? Sepse atje nuk shikoj dote

Sweety el

Locus omnem
Nastradini dhe Gomari

http://www.barcaletashqip.com/03/2010/nastradini-dhe-gomari/Ishte nje here nastradini dhe gomarin.Nastradini ka dal ne qytet dhe i ka tretur gomari.Ska dit cfar te ben, ka shkuar ne nje hotel dhe ka hyr poshte nje krevati.Ka ardhur nje grua edhe nje burr, ato jan dasht shum e shum, burri i ka then grus ne syt e tu e shoh gjithe boten!Ka dal nastadini prej poshte krevatit dhe i ka then po gomarin tem a po e sheh kun?

Sweety el

Locus omnem
Dy Angleze dhe nje Shqiptar

Ishin njehere tre burra ne banje, dy Angleze dhe nje Shqiptar. Te gjithe po urinonin.
Anglezi i pare mbyll zinxhirin e pantallonave dhe shkon tek lavamani, perdor shume sapun dhe uje per te lare duart ,dhe perpara se te ikte ,ju thote te tjereve: – Ne Yorkshire,kam mesuar qe te jem i paster…
Anglezi i dyte mberthen zinxhirin e pantallonave dhe drejtohet per nga lavamani, perdor me pak uje dhe sapun,por lahet mire. Perpara se te ike ai thote: – Ne Akademine e Bredfortit , kam mesuar te jem i paster por edhe te kursej…
Burri i trete mbyll zinxhirin e pantallonave dhe niset per te dale nga banja direkt, dhe thote me ze te larte: – Ne ne Shqiperi kemi mesuar qe te mos shurrojme tek duart………​

Wise

Valoris scriptorum
shume te bukura klodi ... edhe nje po e shtoj une :Ishte nastradini se bashku me gomarin e tij dhe ulet ne qytet ,,duke ecur rruges shikon nje :BAR KAFE..gezohet ky,,,lidh gomarin per nje peme dhe vete ulet tek nje karrige,, vjen kamarieri edhe e pyet cfare doni zoteri :i thote nastradini mua me bjer nje kafe,,,gomarit nje krah bar....:)

peshkatari

Forumium praecox
Fillon shkolla:
Arbeni futet ne klase te pare dhe fillon mesimi.Mesuesja fillon te pyese femijet qe tu heqe turpin edhe ti angazhoje qe te njihen me mire me njeri tjetrin
Fillon mesuesja edhe pyet me rralle femijet:
Cfare keni ngrene dje per dreke?
Mish njeri,mish tjetri mish edhe tjetri gjelle me mish tjetri patate me mish tjetri e keshtu me rralle misht te tere der sa i erdhi rralla Arbenit
Po ti Arben e pyet mesuesja cfare ke ngrene dje ne dreke?
Kos mesuese pergjigjet i sinqerte Arbeni dhe nderkohe gjithe femijet fillojne te qeshin me te madhe.Arbeni ulet i turperuar dhe kur mbaron mesimi iken ne shtepi shume i merzitur
Cfare ka e pyet e ema?
Po ja i tregon ky te gjithe shoket e klases sime kishin ngrene mish kur i pyeti mesuesja vetem une kos dhe kur i thashe qe kam ngrene kos,te gjithe filluan te qeshin e te me tallin
PO mire i thote e ema,ti mos u merzit neser kur te shkosh prape ne shkolle edhe tju pyesi mesuesaj edhe ti genjeje thuaji kam ngrene mish
E keshtu erdhi dita tjeter,mesuesaj filloi prape me te njejten pyetje
Te tere nxenesit kishin ngrene mish perseri...I erdhi rradha Arbenit
Edhe une mish kam ngrene mesuesu pergjigjet ky.Shume mire i thote mesuesja bravo...Ke ngrene ndopak te keqen vazhdon mesuesja
Po mesuese kam ngrene plot 2 gota me mish:eek:

peshkatari

Forumium praecox
Burre edhe grua duke udhetuar me makine ndalojne anash rruges prane 1 ferme per te pare bukurite e fshatit.Aaty prane kalon 1 tufe me lope edhe demi qelloi qe iu tek te bente detyren ndaj lopeve pikerisht ne syte e ciftit nga qyteti.Gruaja ishte hera e pare qe shihte kete skene edhe i ben pershtypje...I afrohet bariut edhe e pyet.
Zoteri i thote ky demi cben keshtu der sa lope mund te ... ky dem?
Po ja i thote bariu der ne 7 ose 8 lope ne dite
e shikon i thote gruaja te shoqit
Po mire e pyet ky i shoqi i gruas bariun gjithmone te njejtes lope ja ben ky....
Jo jo pergjigjet bariu sja hyp ky kurre 2 here se njejtes
He e shikon i thote burri gruas qe ul koken dhe largohet keshtu:qaj:

futbollisti_gr

Forumium praecox
ishin nje here....gjorika edhe kostika.. ishin nisur per ne gjermani me kamion. shofer njeri dhe ndihmes tjetri...harrijne ne nje ure edhe per pak gje,per nja 2 cm nu i merr qe te kalojne uren....ej medet thone..!!! marrin cekan e dalta edhe filluan te germojne uren ga lart. pas pak aty afer kalon nje shofer tjeter e u thote..!!! c'far po beni aty.??? po germojme uren thone se nuk na merr te kalojme. po mire thote gjermani shfryni pak gomat e maunes edhe kaloni....edhe iken gjermani. shikojne ne sy njeritjetrin kta edhe thote njeri...!! sa budalla ky gjermani, nga poshte na merr...nga larte e kemi problemin qe nuk na merr.:):):)

Megg

Carpe Diem
E pyet beni besin o besi ka i mer gjith keto lek ti mo? ai pergjigjet: i them mamit dhe babit une e di te gjith te verteten dhe pastaj mami me jep 10000 lek dhe me thote te mos ti them plakut dhe plaku me jep 20000 mos i thuj plakes me thot....

Ok niset beni per ne shpi dhe thote do ta provoj dhe une te shpia.
Iku ne shpi dhe i thote mamit:une e di te gjith te verteten e puth mami dhe i jep 20000lekshin mos i thuj gjo plakut pastaj i thot dhe babit ky ai i jep 50000 dhe i thote plakes asnje llaf.

Beni po ju merte perdit kshu lek shpis derisa nje dite tha do ta provoi dhe me te tjere.
Bjen dera beni hap deren ishte postieri beni i thot ati une e di te gjith te verteten postjeri skuqet hap krahet dhe i thote hajde te babi pra.

Megg

Carpe Diem
nje mesues qe nuk i kishte dhe aq te mire nxensit,per
te vene mendje u thote;kush nga ju kujton se eshte gomar
te ngrihet ne kembe.per nje fare kohe nuk u ngrit asnje.
me vone u ngrit nje nxenes qe ishte i mire me mesime.
perse u ngrite ty,e py...et mesuesi.nuk mund t'ju shikoj
vetem juve ne kembe zoti mesues.(hahhahaa)

peshkatari

Forumium praecox
Nje fshatar iken tek mjeku dhe i ankohet qe kishte probleme me seksin...\Doktor i thote kur jam ne are duke punuar behem dem...me rri dru gjithe kohes...Iki ne shtepi dua te bej sex me gruan nuk me bindet mezi bej me nder cicin...
Po mire i thote doktori...Mer ciften me vete edhe kur te ndihesh dem qello me cifte dhe porosit gruan qe kur te degjoje ciften te vije ne are edhe bejeni atje.
Kalojne ca kohe dhe doktori takon rastesisht pacientin e tij...He i thote si shkojne punet?
Mire doktor mire,metoda qe me mesove ti funksionoi,por me ka pjelle belaja me gruan se ka filluar sezoni i gjuetise edhe nuk mblidhet me ne shtepi

peshkatari

Forumium praecox
Nje djalosh po kalonte rruges dhe papritur pa 1 vajze bukuroshe ne nje ballkon...U fiksua keq i shkreti duke e pare sa desh ra pasi u pengua duke pare perpjete.Kjo zocka i ben shenje qe te ngjitet larte dhe ky rrufe ngjitet lart i bie deres,hapet dera nga bukuroshja futet brenda ky,kur mbrapa deres ishte fshehur 1 zezak qe e kap edhe e....
te nesermen e njejta gje,kalon ky djaloshi kjo zocka ja ben me shenje por ky mosbesues heziton...Hajde hajde i thote kjo se sot jam vetem mos kij merak.Beson ky i shkreti ngjitet lart hap deren kjo edhe mbas dere zezaku i hap ktij....
Perseri te nesermen e njejta skene Kalon djaloshi poshte ballkonit edhe vajza qe e therret...Hajde i thote se jam vetem te betohem kesaj here jam vertet vetem se zezaku ka ikur jashte qyteti...
Aa jo thote djaloshi po sqe zezaku skam pse ngjitem me lart :p

Sweety el

Locus omnem
Studenti dhe pedagogu
Nje student shkon te takohet me pedagogun me te veshtire ne shkolle dhe i thote: “Me nxirr mua nje note kaluese;
Mesuesi: Jo ik, nuk ke mesuar e ke 1.
Studenti:eek: te bej un ty nje pyetje dhe ju mos t’ia qellonit, do te me vendosni noten 10 ?
Mesuesi: Po .
Studenti: Mire ateher vendos noten 10 ne libreze, po e qellove pyetjen mbaje librezen, nqofse e kunderta ma jep mua. Ok.
vazhdon Studenti : c’eshte dicka e ligjshme dhe jo logjike? c’eshte dicka logjike por jo e ligjshme? dhe dicka jologjike por e ligjshme ?
Mesuesi : na librezen ma thuaj nuk e di?
Studenti: Qe ke ti nje grua 30vite me te re eshte e ligjshme por jo logjike. Qe ka gruaja juaj nje te dashur tjeter eshte jo e ligjshme por logjike. Dhe qe ti i vendose noten 10 te dashurit te gruas suaj eshte jologjike dhe jo e ligjshme.

Dashuria

Vajza:

-Mami unë jam dashuruar me një djalë dhe dua të fejohem me të.
Mami:
-Çfarë pune bën ky shoku?
Vajza:
-Beni punon kamarrier dhe është shumë simpatik.
Mami:
-Po unë të kam gjetur një burrë biznesmen të keqen mami, i ka vdekur gruaja para tri muajsh dhe do që të martohet prapë.
Vajza:
-Unë dua Benin o mami, e dashuroj, më kupton apo jo?
Mami:
-Moj bijë, më dëgjo mua dhe shiko lekun e mos u merr me broçkulla adoleshentësh!
Vajza:
-E dua o mami e dua, si nuk e kupton dreqi e mori, se çfarë është dashuria?!
Mami:
-Mbylle gojën moj budallaqe, se dashurinë e shpikën komunistët, që të bënin seks pa lekë…
Telefonata

Një grua i telefonon Federatës Italiane të futbollit.
-Burri im, shpjegon ajo, ka zakon të bëjë dashuri me mua në divan gjatë pushimit midis dy pjesëve të ndeshjes
-Po mirë e pastaj? -e pyesin nga Federata.
-E kam pak të vështirë që të vij në qejf për aq pak kohë… Ju lutem a mund ta bëni pushimin nga 15 minuta në një orë?
:):):):):):)

GENIU$

Valoris scriptorum
nje burre po udhetonte ne nje tren dhe e shqetesonte nje mize,ky duron sa duron po pastaj e kap mizen dhe e nxjerr nga dritarja e i thote:he hajde,futja ne kembe tani.......ahahah

peshkatari

Forumium praecox
Nje xhaxha udhetonte ne tren dhe prane kishte dy djem te rinj...Ec e ec treni kur ja leshon xhahxhai nje derr pordhe

Aaahhh ben plaku e leshoi xhaxhai 1 pellumb
Dy djemte nuk u ndien por e pane gjithe inat...
Pas njecike prape xhahxhai leshon nje tjeter edhe me te forte...Aaaahhh e leshoi xhaxhai edhe nje pellumb tjeter thote
Xhaxho i drejtohet 1 nga djemte qe ishin prane po leshove edhe 1 pellumb tjeter do te ta shqyej kafazin fare

peshkatari

Forumium praecox
dy pede po udhetonin me taxi:Taksixjiun po e bezdiste 1 mize edhe dha e dha po spo e kapte dot.Aah moj mize i thote...Po te kapa do te te q i
Bbzzzzz bzzzzz bzzzzzzzz Filluan duke bere dy toret

peshkatari

Forumium praecox
Gjirokastriti kishte zene te dashur.Ajo e kishte shtepine ne katin e peste edhe e kishin lene qe kur asaj ti ikte i shoqi ky do vinte naten dhe ajo do hidhte nga ballkoni nje monedhe 5 lekeshe per ta garantuar qe ishte vetem...
Iken ky jarani dhe kjo i hedh monedhen por ky nuk u ngjit lart
Te nesermen e pyet kjo...He more i thote te prita tere naten cu bere si e kishim lene
""""|:"?
PO ja i thote ky une serdha se po kerkoja 5 lekeshin qe hodhe ti...\
Ahh ti je i cmendur i thote kjo po pse ore si mendon ti ashtu i hedh leket ... une 5 lekeshin e kisha lidhur me pe edhe e terhoqa prape lart

peshkatari

Forumium praecox
A e dini se ne Shqiperi ka pasur Krokodile...
Po po ka pasur vertete ne Gjirokaster,por ngaqe skishin cte hanin u transformun ne hardhuca