Dallavere Barcaleta per te qeshur!

Djali Adoloshent

Forumium maestatis
Nje djale qe po ngacmonte nje vajze i dergon nje sms :
" perdoruesi i ketij nr ju kerkon qe te lidheni bashke "
Vajza e lexon dhe ne moment ja kthen :
" sherbimi i kerkuar nuk mund te kryhet per mungese krediti "

Monroe

Valoris scriptorum
-Doktor,doktor,me dhembin shume shpatullat!
Doktori thote:
-Ju keni nevoje per me shume diell...
Pacienti hapi syte i cuditur:
-Doktor,jeni i sigurte per kete po thua?
-Po ti mua do me mesosh qe kam 30 vjet mjek....
-Po une...kam 30 vjet roje plazhi...

Monroe

Valoris scriptorum
Djali : Te dua
Vajza : Hahaha
Djali : Te zemer
Vajza : Hahahah
Djali : je jeta ime
Djali : Un vdes per ty
Djali : Te kam blere nje unaz me Diamant...
Vajza : Vertet ?!
Djali : hahahahahahahah..

Monroe

Valoris scriptorum
Nje 25 vjecare ben nje vizite te gjinekologu dhe ai thote qe ka mbetur shtatzene.

-Nuk ka mundesi thote kjo se burri ka nje vit qe punon jashte shtetit

Kur erdhi ne shtepi i erdhi turp nga biseda qe beri me gjinekologun dhe mori nje orar tjeter. Kur ai po e vizitonte thote kjo:

- Heren tjeter harrova te thosha se erdhi burri per vizite para dy muajve dhe atehere mund te kem ngelur.

Pergjigjet gjinekologu:

- E paske vrare mendjen por mendohu dhe nje here sepse ti nuk je dy muajshe por kater

joetisti_

Locus omnem
Nje vogelush shkon tek i ati dhe thote: Baba cfare eshte politika? Babi mendon dhe pastaj i thote: Shiko, po ta shpjegoj me nje shembull: une qe punoj dhe sjell leket ne shtepi jam kapitalisti, nena jote qe i administron eshte qeveria, pastruesja eshte klasa punetore, ti qe tashme po ben perpara je populli, motra jote qe sapo ka lindur eshte e ardhmja.
Vogelushi shkon te fleje, por ne dy te nates motra fillon te qaje; vogelushi shkon te kerkoje dike. Shkon tek i ati por e gjen, shkon tek e ema qe e perze sepse ka gjume, shkon te pastruesja dhe e gjen ne krevat me te atin dhe atehere kthehet tek e motra dhe i thote: Shiko, e kuptova vertet se c'eshte politika: kapitalistet pallojne klasen punetore, qeveria fle, popullin nuk e degjon askush dhe e ardhmja i ka punet keq.