Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Dy partner ecnin rrugës dorë për dore dhe e dashura i thotë:
-Jemi të lidhur që 20-vjet,tash duhet të mendojmë për martesë.
-Po kush na merr kshtu të plakur-ia kthen i dashuri.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Pyet Arsimtarja nxënësin:
-Ku e ke marr atë orë të shtrejt ?
-E kam marr në ulje.
-Çfar uljeje ?
-Duke ecur rrugës,i ra një burri përpara meje dhe unë u ula dhe e morra.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Një shoqe i thotë shoqës së saj.
-E gjithë lagja ka marr vesh se mbrëmë ke pas mardhinie me një lypës.
-Po është e vërtetë,
-E pse ?
-Po ai më tha më jep gjithçka që nuk e shfrytëzon burri yt.

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Burri duke u kthyer me Taksi nga ndërrimi i natës,e sheh gruan e vetë të rregulluar mirë duke hyrë në një klubë të dyshimt,dhe i thotë Taksisti,
-Ja 100 euor nëse hin në lokal dhe e nxjerr atë femrën me fustan të kuqë,është gruaja ime.
-Taksisti i merr paratë dhe hynë në klubë,dhe del duke e mbajtur për flokësh e duke rrahur një grua me fustan të gjelbër.
-Çfar po bënë kjo nuk është gruaja ime.
-Qetësohu orë mik kjo është e imja,tash po shkoj pas tëndës.

Hektor12

Locus omnem
I thashe njeres.Do vishje kepuce po te mos kishe kembe. Jo me tha. Po atehere pse dreqin vesh sytjenat

Hektor12

Locus omnem
Shkon nje polic ne nje byrekyore. dhe kerkon dy byrek me gjize. Me kenaqesi i thote shitesja. Jo i tha polici i kerkova me gjize jo me kenaqesi

Hektor12

Locus omnem
Mtha nje goce bionde sot e kam kuptuar qe isha person vip. Nga e kuptove i thashe.Se kur u afrova ke dera e supermarketit ajo u hap vete

Hektor12

Locus omnem
Ne mbyllje te semestrit te shkolles nje babai vendosi te shkoje ne shkolle te pyeste drejtorin per djalin e tij
Ne fillim takoi mesuesin kujdestar dhe e pyeti :
- si eshte im bir me mesimet?
- shume dobet,akoma nuk di sa bejne nje plus nje
babai i zhgenjyer pyeti mesuesin e gjeografise:
- me vjen keq zoteri i tha mesuesi,por yt bir nuk meson fare
qe ta kuptoni nuk ka mesuar akoma cili eshte kryeqyteti shqiperise
babai i zhgenjyer nga fjalet e mesueseve shkoi ne shtepi dhe sapo u kthye djali nga shkolla i tha:
- hajde ketu more bir,,sa bejne nje plus nje?
- tre ,u pergjigj djali
- dhe cili eshte kryeqyteti i shqiperise?
- durresi !
- more budalla,por kur i di perse nuk i thua ne shkolle...

Hektor12

Locus omnem
Shefi Policise e Kuzhinieri
Nje kuzhinier i nje komisariati policie i vidhte ushqimin policeve qe hanin aty. Nje dite ne zyren e shefit ankohet nje polic per patatet se ishin bere keq. Shefi su ndie fare. Nje dite tjeter u ankuan ke shefi per supen, prape shefi su ndie. Nje dite tjeter nje polic ankohet per qumeshtin, papritur shefi ngrihet ne kembe del nga zyra e i drejtohet kuzhines:
- Ore gomar - i thote kuzhinierit - perse ben hile tek qumeshti?! A nuk e din ti se ketyre sia u hedh dot tek qumeshti se te gjithe cobane delesh kane qene!

Hektor12

Locus omnem
- Plako po i varvitet njeri goces qe kam fiksim, spo di si ta heq qafe.
- Aha do ta vrasim, e kuptova.
- Jo dua ti bej dalje.
- E kuptova. Do qe ta vrasim jashte qyteti.
- O plako, du thjesht mos ta shohi me.
- E kuptova. Do ta vrasim jashte qyteti, dhe mos ti bejme varr qe ajo mos ta shohi.
- Dua thjesht te zhduket.
- E kuptova. Do ta vrasesh jasht qyteti, do qe te mos kete varr, dhe do ja djegim heshtrat. Hirin do e derdhim ne Lan. Me pas me pak veshtiresi do e zhdukem dhe nga gjendja civile.
- Nuk du ta vrasesh jashte qyteti, nuk du qe te jet pa varr, nuk du ta zhdukesh. Nuk du asgje.
- E kuptova. Ne te gjithe kete aksion ti nuk do te jesh i pranishem, dhe nuk do te dalesh.
- O plak, leje fare kete muhabet.
- E kuptova
- Mos me shkel syrin, nuk dua te besh asgje.
- E kuptova kjo bised nuk eshte ber fare, ti nuk me ke then asgje

Hektor12

Locus omnem
Isha ne lokal me ca shok sot ,dhe i them njerit t'me bente foto. Nxorra telefonin, portofolin ,celsat e shpis dhe po rrija gjoja pa menje qe t'me bente ky foton. Pastaj u cuam ne kembe une me i shok dhe bem dhe i foto tjtr krah per krahu..kur vjen pronari i lokalit e na thote
-O cuna, nqs ka mundsi rrini pak me serioze ne lokal. Ok?
-Po pse mr ca bom ne? Dy foto bom, as nuk bertitem e as nuk shame...ia kthej une
-Ore nuk esht aty puna tek fotot-ja jep prap ai
-Po ngaqe esht dreke vdekjeje ,pranaj po them.

Hektor12

Locus omnem
Djali i zgjuar, vajza naive dhe puthja...
Një djalë kish fiksim një vajze për te cilën ishte gati edhe te paguante, ndonëse ishte troke. E ndalon një dite the i thotë:

- Më lejo të të puth një herë, te jap edhe 50 euro
Dhe vajza e mençur i thotë:
- Në rregull. Mi jep njëherë paratë, pastaj më puth
Djali me 2 euro në xhep, i thotë:
- Nuk kam para, po të premtoj se do te jap telefonin
Vajza pranon dhe pas puthjes i kërkon te mbaje premtimin, telefonin
Djali i thotë:
- O, do ta jap. Shkruaj 068…

Hektor12

Locus omnem
Dy shokë janë duke blerë kuaj. Kur secili e ka gjetur kalin që kërkon të blejë i hyjnë një diskutimi të gjatë.

I pari: - Si do ta dallojmë cili kalë është i mi dhe cili i yti ?

I dyti: - E di unë. Ti preji veshët kalit tënd, ndërsa unë po e mbaj si? është.

I pari - Jo, kjo do t?i shkaktonte dhimbje kalit.

I dyti: - Dakort. Unë po i pres bishtin kalit tim, ndërsa ti jo.

I pari - Jo, jo. Kalit i duhet bishti për të larguar mizat.

I dyti: - Epo mirë atëhere; unë do ti bëj një X të madh në trup kalit tim kurse ti bëji një Y.

I pari: - Nuk jam dakort. Kali im është shumë i bukur për ta shëmtuar me shenja.

I dyti: - E gjeta ! Ti merr kalin e zi, kurse unë po marr të bardhin.

Hektor12

Locus omnem
Doktori i ri
Nje djal qe ishte ne vitin e katert per mjekesi shkon te takoj gjysherit ne fshat. Kur arriti ne sheshin e fshatit pa shume njerez qe ishin mbledhur dhe bertisnin. Ne toke ishte nje vajze e re, gjysem e zhveshur qe renkonte.
- Hapuni ta shoh se jam doktor - i thot studenti njerezve. Pasi e pa, studenti u tha fshatareve:
- Kete semundje e sheroj une. Me lini vetem ne nje dhome me vajzen. - U binden fshataret. I lane ne nje dhome dhe studenti pa humbur kohe filloji ta q*nte vajzen. I ati i vajzes kur e pa ?'fare po bente studenti mori ?iften per ta vrare. Por ne ato momente doli vajza e qeshur nga dhoma. Babai i vajzes kur e pa qe vajza ishte sheruar nuk u ndje fare.
Pas 10 vjetesh studenti ishte bere doktor me te vertete dhe vendosi te vinte njehere nga fshati i gjysherve. Kur arriti ne nje koder nga ku dukesh gjithe fshati takoi nje bari dhe u ul te shplodhesh pak. Nje di?ka i terhoqi vemedjen: ne nje shtepi hynin dhe dilnin burrat me radhe.
- O xhaje, - i thot bariut - ?'fare bejne ata burrat qe hyjne e dalin me radhe te ajo shtepia?
- Ah mor te keqen xhaxhai, - i pergjigjet bariu - para 10 vjetesh na u semure nje vajze e re. Nje doktor i ri, nip ne fshatin tone, pasi i futi nje te q*re e sheroi per bukuri. Tani na eshte semurur hallo Esmaja 80 vje?are. Po e q*jn gjith burrat e fshatit po s'po sherohet...

Hektor12

Locus omnem
Cifti i ri
Martohet nje cift,naten e pare te marteses e kishin qe nese nusja esht e ndershme ,me shtier dy here me pushke,cohet dhendrri ne mengjes,dhe bam bam dy here me pushke,gezohet shtepia,te nesermen ai zgjohet dhe kercet bam bam dy her me pushke,vjen nena e dhendrrit dhe i thote po sot pse kerciti?ky i thot se dje ishte e ndershme ndersa sot jo,dhe e vrava.

Hektor12

Locus omnem
Gruaja shtatzane
Ishte nje here nje grua qe ishte shtatzene me 3 femije ne bark. Edhe keto femijet duke biseduar se bashku po mendonin per te ardhme.Me i madhi tha une do te behem elektricist sepse ketu ne bark nuk ka fare drite. I dyti tha une do te behem hidraulik sepse ketu ka shume ujera i fundit tha se do te behem polic sepse se kush vjen ketu qe hyn e del me shpejtesi dhe kur lodhet na beshtyn!

Hektor12

Locus omnem
Gruaja e Gimit
Goni, Gimi dhe Genci po punonin te nje shtylle telefoni kur Gimi rreshqet, bie ne toke dhe vdes menjehere. Pasi e merr ambulanca Goni pyet Gencin se kush do i thote gruas se vet qe Gimi vdiq.
- Shkoj un, se jam i mire per kto punet sensitive – thote Genci.
Iken Genci dhe kthehet pas 2 oresh me nje arke me birra Tirana. I cuditur Goni e pyet:
- I the gruas se Gimit qe Gimi vdiq?
- Po – i thote Genci.
- Po birren ku e gjete? – pyet perseri Goni i cuditur.
- Kur i shkova te shpia i rashe deres dhe kur gruaja hapi deren e pyeta “A je ti ajo qe i vdiq burri ?”. “Jo e kam gjalle burrin me tha”, dhe un i thashe “A e veme me bast me nje arke me birra?”

Hektor12

Locus omnem
Dy meshkujt
Dy meshkuj godasin njeri -tjetrin ne nje supermaket
- oh me fal,nuk ju vura re,se jam i habitur ngaqe kerkoj gruan.
Ah edhe une po kerkoj gruan thote dhe tjetri.
po me thuaj si eshte gruaja jote nga paraqitja.
1,80 e gjate… bionde …..e holle …nje fytyre engjelli…te ndenjura
perfekte….gjoksin 4.
Po e jotja si eshte?
Lere me mire timen po ec e kerkojme tenden.