Barcaleta nga Nano e Meta!

Tropojani

Primus registratum
Barcaleta nga Nano e Meta!

Njehere Fatos Nano e Ilir Meta po diskutonin bashke per grate e veta vecanerisht pas marteses se dyte te Nanos me Xhoanen.Iliri e pyet fatosin,"Une nuk kam bere seks me time shoqe para se te martoheshim,po ti Fatos a ke bere?!"Dale njehere se nuk me kujtohet Monika si ishte para se te martohej me ty!..."-i tha Tosi! Fatos Nano nje here i dehur perfundon te kodrat e liqenit e ashtu tape bie gelldup e ne uje dhe gati po mbytej.Therret per ndihme por askush nuk gjendej atje,kur fap sheh tre kalamaj qe luanin tutje dhe u therret;"Kalamaja me ndihmoni e do iu shpeblej,iu betohem!".Dy te paret ia presin shkurt "Ike Tosi se ne jemi te persekutuar e nuk te ndihmojme dot!"Kurse i treti afrohet dhe i thote:"Cfare do me japesh po te shpetova sh.Nano?"."Cfare te duash"-i thote Fatosi!"Dakord dua njer karroce invalidesh me bateri!"I habitur Nano e pyet po pse e donte ate lloj dhurate."Epo kur ta marre vesh babai im se ke kam shpetuar do me bej sakat perjete"-i tha kalamani! Pse Monika Kryemadhi nuk vesh kurre minifunde!Sepse ka frike mos i duken koqet poshte fustanit! Si e njohu Ilir Meta,Monika Kryemadhin?!E njohu sepse te dy po gjujshin te njejten femer! Nje kalama pyet mamin e vet:"Mami a bejne ciftet pederaste kalamanj!"."Si jo moj mami,pse nga kujton se kane ardhe Nano e Meta ne kete bote!"