Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

godfather

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

ma merr mendja se vetem ne dite vere dielli e hena mund te puqen bashke ne nje qiell...

erdhet vone e une isha ngritur me kohe nga tavolina ime e cepit. megjithate flm per kafen qe me keni lene gati qysh mbreme ne darke. kafja te roxy ka filluar te mos me pelqeje me (perdorin MESETA fukarejte)!

Najeli

Primus registratum

Erdha sa me pershnet cunin mo te bukur te kafes, Godfather!!! /pf/images/graemlins/smile.gif Qysh ia kalove lal?

godfather

Primus registratum

pershendetje gjith barit e veçanerisht, me te perzemertat, vajzes me te bukur qe duket kaq rralle...

Shqiptarja

Primus registratum

Une nuk jam dukur kendej, po shoh qe ofroheshkan kafe edhe ketu! /pf/images/graemlins/smile.gif

Sot nuk jam dhe aq per kafe, por me siguri nje dite tjeter po!

pershendes te gjithe frekuentuesit e kesaj teme, por sigurisht edhe iniciatorin e kesaj teme! /pf/images/graemlins/smile.gif

Gjithe te mirat,
Shqiptarja :wave:

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Nahar*:
[qb] ç'ka bo vaki gjasme...!!! [/qb]
...gjasme, te gjitha bejne vaki. Puna eshte ca ka bo vaki pri verteti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ktu per fundjave gjithmone bie qetesia. Nga ju çon ajo era e detit?

Najeli

Primus registratum

Nahare ho mre ku je ti tashi, se je bo i pakapshem e prape mu ma shti fajin.....horr

godfather

Primus registratum

daco, ma boj hallall se nuk erdha dot para drekes, zaten ma merr menja se e kishe mor me men vete /pf/images/graemlins/laugh.gif ti e di se si esht bologna, deri n'5 qut e masnej gjum deri n'2 /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo per gjo, po knej ça nuk bo vaki...

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Godfather:
[qb] ti e di se si esht bologna, deri n'5 qut e masnej gjum deri n'2 /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gjo, po knej ça nuk bo vaki... [/qb]
...uuu sa mire qe erdha ktu me lexu ket koment. Tani po shkoj pa frike ne bologna... :rockband:

Shume flm...ti njeriu pa gjume :wink:

Presidenti

Forumium maestatis

Ti s'erdhe as masdreke er shok...un kam hik kur ka fillu me u err, po prap e prissha!!! A u knoqe i her... a bone qef sa deshe...a i lujte telat !!!! A do'! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Or bashk ene gaditna....

godfather

Primus registratum

...tej e di sa qejf bohet anejt, mos m'pèt mu...

e di mer shok e di, po kam hall'n e t'tjervet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mos ja fòt kot se para akshomit kam qene khà e tej ke pas hik me vak, kam deshmitare per qat mhabet.

A dò uor tèj?!?!?!?!?!?

Presidenti

Forumium maestatis

me shum munci ti ke zdryp e un kam hyp!

me duket se ka ardh i ferman anej ka modena...i ka dal nanjonit titulli "Kara ...." di gjo ti ? Po e pe thuj "Elinsafit" t'me mor n'telefon se kam i mhabet.

godfather

Primus registratum

me duket se ka per t'dale ty... bohu gati se nga momenti ne moment mund te te vije taini i peste per kete muj. fati jot mrome luhej m'durt e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif une e bona timen, tashi gjithcka i metet portes 'nalte.

elinsafi nuk lu fort tashi se mijte jane mçef naper vrima se ka erdha maca m'katun.

p.s. alo plepi, ktu gjethi, si m'degjon?!?!? a dò!?!?!?!? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

un e kam autorizimin m'xhep ka tre tre dit er daj. Jan t'thella kta pun /pf/images/graemlins/laugh.gif pranaj ...ti s'e ke iden se kush ka n'dor cil /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

me kuoten e pes vendimeve ne nje jave myllet definitivisht puna ime.

Najeli

Primus registratum

Ketij barit me duket i ka mbetur vec germadha e djegur, si mbeturinat e kalave te lashta.

Kush e paska patur kemben ters kur ka ikur, se shume shemtuar ketu.

Homazhe per ata te miret qe gjithnje ikin, dhe nje pershendetje te perzemert per ket cunin /pf/images/graemlins/smile.gif

godfather

Primus registratum

pershnetje t'gjithve,

ktij lokali i ka mbet vetem nami me duket se kerkush nok vjen me...

nayeli, na ke fut sherrin n'shpi. nuk po i japim kon se ke je tu lavdru kaq fort... /pf/images/graemlins/laugh.gif