Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Penelina, shife kur te thote Indriti: Put your lights on /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per Ndrikullen s'di ca denimi mund te jape, por dyshoj se sido qe ta jape Ndrikulles do i pelqeje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara, me qe ke rrejt gjithe diten, ke rradhen e zhgenjimit tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif Ngordh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Uni :kiss: ja keto buzet e mia ver per avatar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gishteza:
[qb] Penelina, shefi kur te thote Indriti: Put your lights on /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
atij ja vej veshin shume une ne fakt... :cool:

TranofiljA

Primus registratum

Haj Penelina :wave:

I gje nuk kuptoj une me ju pronare...ktej thoni se nuk do luni pri Talje me shku n'Kro...e tani boni llafe me shtit Juropin.

..ne mos thoni qe po festoni 1 Prillin :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Po si nuk ka nje teme per sembari e aman te shtyj kohen thua /pf/images/graemlins/blush.gif
Aka njeri ketu per icik muhabet /pf/images/graemlins/smile.gif

Presidenti

Forumium maestatis

erdha une...
ankesat me rradhe i here

ti dhelperushe...ti i ke te omla ene shakat mi, po fastwebi (firma e internetit ktu ke une) bo shaka te ronda...kur e pret nuk di me e lidh.

gishteza cili ishte ai muhabeti..."se e kam me drita t'nezme"... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

*** Me e pas me drita t'nezme eshte shprehje dialektike e folklorit kruton qe to te thote me e pas me urgjence, dhe "put your lights on" e thon prej nje krutoni do te tote "vrapo se ngele pas"...edhe ne rastin e asaj qe s'me ve veshin do ishte keshille me vend.

albana

Lara Croft

Jaran erdhe e :kiss:
Shyqyr Zotit nuk qenke nxeh se isha ne merak.Ne fakt kot sa merakosesha se nga sa di une ti koken ma preve mbreme /pf/images/graemlins/blush.gif

Presidenti

Forumium maestatis

erdha erdha...e nuk di ç'te bej. per ate provimin u dashka mesuar tashme... :mad:

po mendoj nje reintegrim tendin ne pallat, si thua...do ta pranojshe sulltanin?

disku

UNI

nAHAR URDHNOJE PARA SE TI IKI QEFI i nenshtrimit...tashi eshte rasti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

eshte e mire ne natyre ajo...e nazet e zbukurojne!

sikur te binden te gjetha kollaj s'do kishte me lezet detyra e sulltanit.

un po marr abdes iher e po shkoj me knu naj qitap /pf/images/graemlins/smile.gif ti bojm punet me hajer.
Ne dy albane ku e kishim lane? ej si thu a te te therrasim edhe Zulihà nganjehere ne ty?

disku

UNI

Ashu thu ti naharo po me te ra nja nji sherazade 6 komshe (6 feet) si i bohet hallit?

Presidenti

Forumium maestatis

komet e shehrezadeve nuk i jemi anku... /pf/images/graemlins/smile.gif ne morim tre sherezade e qe ku u bon gjat kom...bile bile deri m'tet kom e kemi me kanun:p

albana

Lara Croft

Guxo me kerkuar me shume se dy kembe ti sulltani im ne shtrat dhe te siguroj se nuk gdhihesh gjalle /pf/images/graemlins/blush.gif

Presidenti

Forumium maestatis

te pakten kater se un nuk kam per te nejt gjysma ne shtart e gjysma poshte /pf/images/graemlins/smile.gif

sapo fshiva 20 kontakte ne msn...Bah ! ishte bo si mitingjet e sali berishes!!! ç'nuk shifshe mren!

Goca

Primus registratum

Per here te funit po ta them, do ma perkthesh firmen tate apo jo?!