Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Danae

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

ca eshte i zoti te beje njeriu me mend
te pije kafe e plot gjera te tjera

paralele

Primus registratum

hajde pra kur do e lejme...a ka ndonje cun ne tavolin mi apo vetem goca....po ashtu behemi katce katce

Presidenti

Forumium maestatis

albana po iki, te puth fuqishem qe ta mbash mend per nja nje jave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif c'te qeshura qe shkaktojne gudulisjet /pf/images/graemlins/laugh.gif
je dhelper per te qene,po nuk kane ndermend te gjithe te nbehen dhelpra fundi pylli eshte i llojllojte,ca ecin ca fluturojne...

albana

Lara Croft

Danae nuk behemi por lindim.Une nuk jam dhelper po njeri dhe si i tille dua te bej edhe shaka edhe te qesh ne kete bote ku keto gjera nukl i bejme kurra aq sa do donim ti benim.Me nerva sot yll?

bebi

Primus registratum

artemis, sot me je kujtu ti.
isha tu pa sirenen e vogel... e fappp del sebastiani i kuq /pf/images/graemlins/laugh.gif

ciao banke :wave:

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Danae nuk behemi por lindim.Une nuk jam dhelper po njeri dhe si i tille dua te bej edhe shaka edhe te qesh ne kete bote ku keto gjera nukl i bejme kurra aq sa do donim ti benim.Me nerva sot yll? [/qb]
nga dole ne kete perfundim??ish njelloj komplimenti ne fakt kete kish per qellim e qellimi tjeter ish te shprehej se jo te gjitheve na interesojne te njejtat gjera,keshtuqe biseda e pa biseda prani e paprani rendesi ka vec cka rendesi e rendesia eshte relative.
blu ti me akuna mataten me le gjithe diten me kenge ne goje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

kush mutin i futi turinjte edhe ketu?????

kush eshte ai moderator qe ka edituar ke tema? shume gje e ulet.

bebi

Primus registratum

tjeta indritus,
kush t'ka ba me nerva?
he se ti heku nervat un ty. jam tu ndi nji kangtar egjiptian qe m'pelqen shum, ka nji kange :wub: muzike orientale, mixed me jazz e me latino...yyy c'kange
Kallby Ekhtarak :rockband:

Presidenti

Forumium maestatis

une po dal.
sot do te vizitoj atomium-in. ate strukturen e atomit simbol te brukselit.( te mos hidhet mileti me fraza "pune e madhe se e viziton ti" , "ajo ate eshte dhe pa e pare ti", " e pe ti e u be nami" se nuk flas per njerezit qe kane zhurmus ne tru.

blu un mesova tanzanisht edhe kengen

jumbo, jumbo bana

huzuri sani

hakuna matata

si je; si je o mik
une jame i paqte
pa asnje problem

kismet do shkoj edhe ne tanzani

fallen angel

Primus registratum

mirmengjes,gezohem qe ka akoma nga ata qe e dine se ca efekti te jep prasi ne b****...
sidoqofte gezohem qe ka edhe postime familjare qe japin ngjyra gazmore ne nje mengjes te nisur keq.
nje kafe per blu-ne dhe nje per ty nahar,te treten me me pak ajke po e pi vete.
me te miren mikut apo jo?
/pf/images/graemlins/wink.gif

p.s; si duket milano sot shok?

bebi

Primus registratum

eeee, je ala ne europe...
rruge e gjate per n'tanzani /pf/images/graemlins/wink.gif

mgjth bota asht e vogel... ashtu me asht duk mu, kur kam shku ne Azi, (Thailand, Bangkok).
Sa arrita mu kujtu vetja e vogel, kur shifshim filma me chuck norris ne bangkok /pf/images/graemlins/laugh.gif
gjithsesi, un jam tip kurioz, s'la qoshe pa vizitu kur shkoj diku, prandej po m'vjen inat qe ti po e viziton para mejet :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

‏جدير بالعبادة والتوقير‏

fallen... flm, nji pytje kisha un: have you fallen yet?
if yes, where? mos me thuj "on earth"!

fallen angel

Primus registratum

jo on wc! /pf/images/graemlins/tongue.gif

bruxel the re?po per ty paska qene mo! /pf/images/graemlins/wink.gif

blu,rashe une,vin noj dyshek poshte,te pakten edhe po rashe me turi do thyj vetem hunen! /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Ja po ua bej kafet une sot se kam vene mesallen perpara e po merrem me kuzhinen.Hajde shqeto pa pike sheqeri e kam bere!Ju befte mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

godfather

Primus registratum

flm lal po do ta pij pak me te shpejte (alla italiana) se me duhet te shkoj te berberi te le lesht, ne kuptim leteral e metaforik bashke. mjaft mo me flokt si gaxhgaù!!!!