Fillimisht postuar nga Kristiana.:
[qb] e di dhe vet u bera si qeni pas te zotit [/qb]
hajt mirupafshim pra mi narja jone :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga BeBa:
[qb] e fshati fshati ...
ika perpara se te me perzejne ...
Nahara have a goodmorning/afternoon...
:wave: [/qb]
:lol: PeneleFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Ndersa une them qe firma eshte pjese e forumit dhe jo e imja.
Koment fetar te zgjeruar nuk bej dot , se s`jam e zonja , por ate qe me shkruajte nuk e kuptova , ma shpreh me fjale me te thjeshta po deshe .
Sa per te rrefmen time , ok po ta them.
Te kom fiksim Nahare /pf/images/graemlins/laugh.gif , gjithmone te kam pas fiksim, por ti s`ma ke var naj here ne forum . /pf/images/graemlins/laugh.gif ( edhe jashte forumi) Keshtu qe mendova me te terheq vemendjne me kesoj gjojnash. /pf/images/graemlins/laugh.gif Plus qe kam inot kur Albana i ben tere djemte e forumit per vetee ja heq vemendjen nga ne te tjerat. Keshtu pra, tip rivaliteti femeror... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kur nuk e bera dot une njeri haroje nuk ka per ta bere njeri :lol:Fillimisht postuar nga Kristiana.:
[qb] :lol:
Penele un ket Naharan o e bej Njeri o e bej Ariiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
u ca shprehje oops po iki ta shkruj ke parrullat
ciao ciao se do iki te mesoj una :angel: [/qb]
qyqa kush na paska neru neve...Fillimisht postuar nga ENSARA:
[qb] Vete me ftove, po vete sqeke. sa me bene masazh, kam marre 200lek dahon, po pi i kave turke, po nigjoj 'soldier of fortune'...
![]()
![]()
![]()
Pssss, Se kush me ka zili, po pronaret e lokalit me shume siguri... [/qb]