Ne qofte se ti komenton standartet e mia ne baze te nje firme qe ndryshohet 7 here ne dite e qe shpesh eshte kot, e rralle eshte plot, atehere me te vertete standartet tona jane shume te ndryshme. Po mendoja per firmat e tua te shkuara ... Kushedi c`standarte ke pasur?!Fillimisht postuar nga Nahar:
[qb] s'kemi te njejte standarte bisede...si per heshtjen ashtu dhe per idene e te pastres e te pistes.
ti je nder ata qe thone "nothing is dirty" e une jam nder ata qe them "varet se ç'ke ndermend me bo me ate thing-un" dhe besoj se dhe ti e pranon kete ide timen.
si puna e heshtjes. Varet ç'do besh me pas me heshtjen. kjo ben qe heshtja te marre kuptime te ndryshme! :rockband: [/qb]
Per mos me u ndje "emigrante" ne dhè tendin..rikthehu ktej prap /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga fujiko:
[qb] Puthje antirevolucionare per te gjithe.
Me pelqeu "lazzara" me zgerdhirje afer: ne ne goje te ujkut hedhim...molotova, etj., etj.
Jam gjalle, po ende ndihem emigrante ne TR dhe jam ne "fase di assestamento"
Ciao me te mireve dhe me te mirave (secili e di vete, ne baze te autostimes) [/qb]
ky shkrimi ishte ne baz te auto-stimes /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb]Per mos me u ndje "emigrante" ne dhè tendin..rikthehu ktej prap /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga fujiko:
Me pelqeu "lazzara" me zgerdhirje afer: ne ne goje te ujkut hedhim...molotova, etj., etj.
Ciao me te mireve dhe me te mirave (secili e di vete, ne baze te autostimes) [/qb]
S'do ishte keq, me i kusht qe t'vinte prape n'bologna ose edhe me afer. /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb]Per mos me u ndje "emigrante" ne dhè tendin..rikthehu ktej prap /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga fujiko:
ka than frati shko ke shtrati, n'mos t'xant gjumi, t'pushon shtati.Fillimisht postuar nga Godfather:
[qb] blue, ca ke mi lal? /pf/images/graemlins/smile.gif (me pikpytje ksaj rradhe) t'thashe vetem traditen italjane, se per shqiptaren e turken kishte fol tjeterkush. anglezt psh thojne: Who falls silent, consents /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nuk kam se cfare te shtoj pas kesaj etimologjie, me se e sakte!Fillimisht postuar nga Nahar:
[qb] dukim = akti i te dukuarit
dukaq(e) = i(e) dukuar
dukohem = (brrr, sesi me vjen me e shkrujt ne kete forme) marr nje goditje te fort ne organet gjenitale dhe ndjej dhimbje aq sa humb percaktimin e realitetit. ( mjeksi )Pas ketij akti meshkujt duhet te shkojne pas pallatit (ose poshte prroit) te bejne urinen. Gjendaj e shashtisur shpesh percaktohet me fjalen Dukim . Njeri i shashtisur ose i pazoti per disa gjera specifike Dukaq
gjuha jone eshte teper e bukur! [/qb]