prit nje sek sa t'vesh icik rrobat e bardha /pf/images/graemlins/wink.gif Te tregova qe i kam bo me porosi...me brez e, me jelek e...me shamia. M'shkojn fort mo /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Uenhar:
[qb] erdhe o dashni!!!! orkestra...kongen " O mir se na erdhe"!!! [/qb]
..Amon mi se un ngela var per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk erdha ne kohe te mire...duhet me pershtat dhe weekendin.Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Ciao bari, kush po i bo kafet ketej ti trano?? kur do vish ketej ta djegim njehere si ne koherat e vjetra se ate "Toga party" na e le var. [/qb]
..jo mi, e kam lene qe do ta vesh kur t'martohem..e ma men kur i ndrrojshin nuset fustonat..un do ndrroj kostumet! Tani do blej i pale dimiq(h)...ene i kostum jugu ne kompletohem. Ngado qe te me qelloje burri...jam e pergatitur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Tranofile do e paske bere kostumin per ne feste e ?[/qb]
pffff, banke, un pelqej femrat dhe me mjaftojne /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] He mi Blue te thashe? Ja Tranofiles i thote dashni tani.Kuptohet e gjithe kjo per te bere xheloze ne te tjerat.Nejse.
Tranofile do e paske bere kostumin per ne feste e ?
si nuk porosita dhe une nje kostum dardhar thuaj[/qb]
ky muabeti i koleksionit më kujtoi këtë këngënFillimisht postuar nga Uenhar:
do me i bo koleksion e?
"colleziona i mariti sfigati e divertiti con loro. In ogni confezzione ne trovi uno" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Trano,Tu mi fai girar, tu mi fai girar comme fossi una bambola
E poi mi butti giù, poi mi butti giù come fossi una bambola
Non ti accorgi quando piango
Quando sono triste e stanco tu
Pensi solo per te
No ragazza no, no ragazza no, del mio amore non ridere
Non ti giocco più, quando giochi tu sai far male da piangere
Da stasera la mia vita
Nelle mani di una donna no
Non la metterò più
No ragazza no, tu non mi metterai
Tra le dieci bambole che non ti piacciono più