Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

albana

Lara Croft
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

kot mundohesh se rakine me te mire e nxirja une me gjyshin tim /pf/images/graemlins/tongue.gif Ngelja ke kazani dhe askush nuk me thoshte mos pi se do dehesh megjithse isha e vockel fare.Eshte Lehone thoshte gjyshi,le te pije se nuk e gjen gje.

godfather

Primus registratum

aha, jo se mendova tjeter gje...

une kam qen 4 (noshta ene 5 po se maj men se kam qen tape) vjeç kur jam dè per her t'par tu djeg raki me kalamajt e bardh caces. kam bedrianin deshmitar

Presidenti

Forumium maestatis

raki mareshe ju andej s'keni ama /pf/images/graemlins/smile.gif ...te qenurit ballkon mbi detin ka avantazhet e saj

albana

Lara Croft

Indrit gjynah qe nuk e pi rakine se do te te duhej nje gote pasi te lexosh ate qe porosite /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

...kam pershtypjen qe do ti duhen nja 2 paketa cigaresh...ose i qese modhe me t'dredhme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

ehhhhhhhhhhhhhhh!As qe e di njeri si sillet Indriti pas kesi gjerash po besoj se do na e thote vete kur te vije /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Godfather:
[qb](mos ma vini re po kam qysh paradite qe mundohem me perkthy dicka ku kalojne vetem fjale si tolerance, dashuri, respekt reciprok etj.) [/qb]
...mos me thuj qe je tu bo noi shkrim per Ceshtjen e Ballkanit. Paskemi pa te njejtin "fat" pse nuk thu. Sa here nisem me perkthy noi program ne TV ktu, gjeja e pare qe m'pysin kta ushtaraket eshte: "Do you have a translation for the word "reconciliation"!" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur do e leni ker Bar-in ktu e po shkoni iher n'Kro??? :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

doktoresh, shyqyr qe t'xuna!
uhhhh, gati m'la fryma tu t'ndjek.
kam nji hall, kur mundem me u vizitu te ti?

TranofiljA

Primus registratum

..kur te dush ri..:)

Kliniken (temen) e ke n'fun fare...ke bodrumi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
..ene ca mos me qen n'hall ti...ke ra n'dashni me POISON :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

ti s'je kurr aty moj, ose ose, je po driten e ke fike gjithmone,-se di per cfar arsyet?! :rolleyes:

per punen e dashnis, ato jan thjesht cover /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TranofiljA

Primus registratum

Ngjo...jemi qe jemi ktu...merre i cokollate te ngrohte...end me thuj si e ke hallin.

Jam tu pertu ne un me shku atje ku ka 3 muj qe nuk kam hy /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

qyqja, si vizitohet robi n'bar moj?
un zdeshem per hall, e te tjeret ktu mandej e marrin per striptiz /pf/images/graemlins/laugh.gif
po meqe mu, si klase punetore po ma var doktoresha, ma mire po perfitoj prej rastit e t'baj dy pare muhabet e ishalla marr edhe pak kulture /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

albana /pf/images/graemlins/smile.gif je shum nalt!

trany...ene ti yllo!

ka njeri me u argtu me mu knej ka bari per suksesin e filmit te pare ala Tito Brass?!?!

albana

Lara Croft

pse fizikisht ca do t'i shtoje /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos harro jemi ne thiatro interpretimi ka rensi.pastaj se kush te quajti dhe pasiv :rolleyes:

bebi

Primus registratum

u pa puna! :idea:
u doka me thur poezi e histori dashnijet per me t'vu foton sa ma nelt n'mur :rockband: