Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Presidenti

Forumium maestatis
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

qe ky!!!!
po ti je shoku im a shoku asaj...

ka thon Guri (****** : komentet e mia per te) armiku t'vret...shoku ta fut.

kush e gje...
ç'ka thon i gru m'rrubik?

Eni_883

Primus registratum

Shyqyr qe u shtu rremuja ketu se thashe me tere keto ditlindje e party kete weekend qe shkoi do na u desh nja dy jave per tu ftillu. Keni hap birra ketej pa mua dhe Laren se dhe ne kishim ditlindjen :smash: Neise po qeras dhe une me kete rast merrni ca te doni. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

...leni ri ti, se nuk o ven per alkool ktu! /pf/images/graemlins/wink.gif

Red Bull po...

Eni_883

Primus registratum

trano e drodhe dhe ti, thashe te kisha ty me vete po ahaaaaaa eshte prish mileti :smash: :smash:

LastGodfather

Primus registratum

o vdeksha un per te mo si t'kam ... pernej t'du fort vetem te un mo! /pf/images/graemlins/wink.gif

eni, birrat i kemi hap, po fatkeqsisht per ty, prapeseprape pa alkol jane /pf/images/graemlins/laugh.gif (sa t'marume paskeni qene per 2 gram alkol ri?!?!?!?)

Presidenti

Forumium maestatis

a je tu erdh pim i kafe me albi oldashin?
un jam me oruç...ndaj them te vishe ti te pakten?

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LastGodfather:
[qb] o vdeksha un per te mo si t'kam ... pernej t'du fort vetem te un mo! /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
Kur ma thu ne ma shkel ne synin n'fund mo....nuk di ca t'them...m'rrengjethet mishi. Ka pet te t'hap telashe ky sinqeritet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

LastGodfather

Primus registratum

po tej çne prap sot apo me rregullu ate te djeshmen... by the way m'ke dy komjutera larg po mos boj shenja se kam ene shefen ktu e nuk dua t'me shikoje. jo per gjo po jam n'orar pune.

per kafen vij po pas ores 1.

LastGodfather

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Kur ma thu ne ma shkel ne synin n'fund mo....nuk di ca t'them...m'rrengjethet mishi. Ka pet te t'hap telashe ky sinqeritet /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
me tè? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Presidenti

Forumium maestatis

driiiiiiiiiiit tronja!

si m'kishe dal m'resme qfsha mu ri....èll mooo!

ke bedrianin um kro...pa mas shkuo se s'i kina bes atij vetem....a jo a art ,
/pf/images/graemlins/laugh.gif

e keqe fort ajo o shok /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NAHARA:
[qb] ke bedrianin um kro...pa mas shkuo se s'i kina bes atij vetem....a jo a art ,
/pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
ku je rrusho, gjalle mu duk'ke!

Mos u bo merak per Bedrianian...se i kam vete bes /pf/images/graemlins/tongue.gif A ka me nejt shum ai re... :rolleyes: Po ju keni nai menje per ket vit...apo prisin 2004

LastGodfather

Primus registratum

vetem boji ti pa jo shefja po kush t'doji t'shofi se nuk m'shko nermen (vetem mos e tepro se jam djale me namuz e jam shum sensibel e dru bo vaki sun i maj dot) /pf/images/graemlins/wink.gif

LastGodfather

Primus registratum

me bedrianin nuk ka problem se e kam djal halle e i zej bese gjakurt tem e per ma teper o djale me seder.

per punen e t'erdhmes nuk e dime hala se deri me date 29 ina t'zon e nuk e dime si me ja bo. plus qe eshte ene problemi i dokumeteve, plus.... jane i torr pluse.

TranofiljA

Primus registratum

Po mire atehere...rendesi ka qe i paskeni dhe pluset bashke /pf/images/graemlins/wink.gif :wave: :kiss:

PS: se m'ka mor molli shejtona!!!!

olti

Neo

Erdha i cop here una! Ca me ofroni si mik qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif