Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Eni_883

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Gezuar Bajramin ju te barit qe e festoni. ia kalofshi sa me mire (Une kam henger bakllava per mengjes ma solli komshija :goofy: )

TEA

Forumium maestatis

tridhjet dite e Ramazonit
as kom honger e as kom pie eee
Kur vjen dita e Bajromit
Bashk me ju do pi raki eee :rockband: :rockband:

Per shume vjet Gezuar /pf/images/graemlins/smile.gif

godfather

Primus registratum

per shum vjet bajromin t'gjith atyre qe e festojne. duhet t'jua kisha uruar dje, po nuk ka kalu hiç ktej. meqenese ndihem pak borxhli ( se qejfi ma pat ta jepnim ne pronart e lokalit mengjesin e pare pas nje muaji per te gjithe agjeruesit) - NUUUUUUUUUUSSSSSSSSEEEEEEEEEE... silli t'gjithve me honger e me pi çar ti doj qejfi.

P.S. mos harroni se klubi ka rregulla! /pf/images/graemlins/wink.gif

Presidenti

Forumium maestatis

berom paçi sa here t'ju kujtohet Allahu!

gzuar miq!

arto jam tu ik me pi i kafe me albin noshta...

ej me eshte kput pulla e xhaketes...e s'kam ku me e gjet i gjylpon me vra veten!

jim_albanian_morrison

Primus registratum

gezu bajromin mi shok car jeni tuj ba ju si ja kalut ramazanin,hajt jua pranofte zoti
o nahar kemi ne ne shpi gjilpan po deshe hajt mere ej eshte e oltit.hajt pra selam.

fallen angel

Primus registratum

daco,ke pas iher i celular sonny ti.
tashi se ke mo me duket.a e ke mo kari-kusin se kom more un i cel sonny.

ej,se harrova...u bofsh iqin vatc! /pf/images/graemlins/wink.gif

godfather

Primus registratum

nuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeee

na e rregullo sot lokalin se kina feste, anzi dy festa ( se desh harrova festen e flamurit /pf/images/graemlins/laugh.gif ) e shtroji tavolinat me mulesat ma t'bukra e nxirr gotat e kristalit e qerasi t'gjith miqt me çar ti doj qejfi se sot na ka ditlindejn njoni prej shefave. Daco, ene 100 ta mosha! (t'kam bo i urim ma pak t'thate ke tema tjeter) /pf/images/graemlins/laugh.gif

mire si nuk harrove me e uru fukarain

Ema

Goddes

Ku osht ky?
SE nuk i osht ni zoni?Ka festu mrome me **** te vialja e?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Cuno po permesson more? :eek:

Presidenti

Forumium maestatis

mirdita...

sa kam pa hy mer ti!

1-Jeta amon i çeshtje urgjent. Matrixi i eshte kundervu artit.Ai hip hoi qesharak eshte versioni i fundit "snob" i artit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

i dit te bukur zgjohet e s'i puno paswordi e s'futet dot. masnaj shef se postimet e fundit i ishin kthu ne nje far hip hpoi me ca mollngrenes.

"sucede sempre quando cambiano qualcosa nel matrix" ka pas per te thon trinity-ja...

hudhi i sy e riprsitinoje sa ma shpejt situaten se do me hy e s'hy dot...o tu i plas shpirti.

2-flm te gjith miqve qe me gentilesen e tyre megjithse s'e meritoj me kujtuan qe para 23 vjetesh kisha ardhur ne kete bote.s'ka me bukur sesa kujtimi i tyre.

3-kemi gjet binjakun e mar kafe anti rezistences ne modena...AMNESIA e quajne...nargile e tè...

4-Kordeleeeeeeeee.....eja yll te te qeras...se me ka mor malli!

bar kafe anti rezistenca uron te gjitheve gezuar bajramin, ditelindjen time, e festat e nendorit (ne preferojme versionin e djatht te 28 si fetse çlirimi se besojm se gjermani i fundit ne shkoder s'perfaqesonte pushtim /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga NAHARA:
...4-Kordeleeeeeeeee.....eja yll te te qeras...se me ka mor malli!

......
Mizerjeeeeeeeeeee :smash: 10 here telefon e nje SMS te kam cu, pse nuk e ngrejeeee :smash:

M'ka ngel Urimi n'AF sikur jemi long groshe te gjithe :smash:

Le qe m'ka ngel hatri me ty /pf/images/graemlins/frown.gif :cool:

LastGodfather

Primus registratum

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetaaaaaaa shife içik ri goc kush ma ka bo at budallallikun e hip_hopit se m'bofsha me e gjet vete...

sidoqofte qe ku u kthym,The Gang is back again! (me perjashtim te goodfellow qe ka shku m'shpi t'joms e t'jatit me u çliru içik ka streset e italis) pernejmerrni çar te doni e çar tju doj gurmazi se e kini prej pronarvet t'lokalit sonte.

PS: MOS T'GUXOJE MO KUSH ME E NDRRU MO PROFILIN TIM se s'kam si me e shty paraditen m'pune!!! :mad:

Presidenti

Forumium maestatis

yll
s'me ka ardh asigjo muve

vallahi jo!

per telefonatat ne 12 te notes s'jam pergjigj se s'e disha se kisha ditlindjen...tuhaf una!!!

Kordelja

Valoris scriptorum

Dit te hongra te gjalle te me vesh ne dyshim fjalen ti mu :smash: te kam marre aq shume me kembengulje prej budallai dhe nuk e besoja qe binte zilja e s'ma ngreje, je mizerje mos e zgjat :smash: plus i kam ra dhe me Roaming se ne Llogara ishte ne fuqi Cosmote e Telestet se greku na bo yzmet kur na ikin neve dritat :smash:

Presidenti

Forumium maestatis

lara e dashur...me nderove me ardhjen tende...

o art...aka redbulla a te morr ca birra un?!?!?

birra t'lejushme:)

LastGodfather

Primus registratum

çar t'doje qefi ty ka ktu...

kam porosit cihatin per nja dy thashe me yesil elma se kto shijet e tjera m'jhapen barkun jo pjepen e bastan e kapuçino ...

Presidenti

Forumium maestatis

te betohem binte telefoni e s'e hapja ...hiç mendjen!!!!se ashtu isha pak si me nerva vete .

po perkujdesin tend kordele mike e shtrenjte s'e kam harruar...dhuranten tende e kam nder gjerat e vyera...s'me behet as ta bej pis duke e perdorur e i krenohem te gjitheve me mendimin e ebukur te nje mikes sime per dhurate.te kam si shpirt.

Presidenti

Forumium maestatis

lara pse m'the çun i vogel mi ti...m'preve krahet...un gjithmone ushqeja shpresa, ti ...BAM!!!

ka nodh naj gjo interesante keto koh qe mund ta ndani me mua?