Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

godfather

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

qyqa qyqa qekèt tu u knaq! puthu njona e puth tjetra... ba sa me fat...qejfi do ma kishte t'isha n'mes po nejse nuk ò mir se jam me ramazan...

ah camposanto! toka ku nuk e kam njohur kurre firoren! do kisha nevoje dhe per nje mundesi tjeter, e ndoshta me vone edhe per nje tjeter...

Eni_883

Primus registratum

Miremengjes bari. Kush eshte per kafe sot ne mengjes se ky i ftohti qe ka filluar nuk po na le me u zgju :shrug: Godfather mas Ramazanit hajde ti se 'the more the merrier' /pf/images/graemlins/laugh.gif takimi ne tirane vendin ta thone tranofilja :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Do rrotulloheni e do rrotulloheni aty afer "vatres" sime do me mblidheni /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Miremengjesi /pf/images/graemlins/smile.gif

Una /pf/images/graemlins/frown.gif

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Do rrotulloheni e do rrotulloheni aty afer "vatres" sime do me mblidheni /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Miremengjesi /pf/images/graemlins/smile.gif

Una /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Po mi zemer po kjo nuk eshte rastesi, ne nuk perfundojme afer 'vatres' tende kot...we love you very much....dont be sad /pf/images/graemlins/frown.gif :kiss:

godfather

Primus registratum

nuk jam kontra...e ç'po ma prishin ment menjen!!!

korde mi lal, pse kshu /pf/images/graemlins/frown.gif tina?

Kordelja

Valoris scriptorum

Godi :wave: ku jeni more se na mori malli :shrug:

Une, hmmmm ...ndodh te ndiesh minutat mbi shpine, dhembin me shume se cdo gje ka here /pf/images/graemlins/frown.gif

Eniiiiiiiiiiiiii do vish sot /pf/images/graemlins/frown.gif :kiss:

godfather

Primus registratum

- ke gje ditlindjen? /pf/images/graemlins/smile.gif

mos u merzit lal se minuta jane ... une menova se mos jane dite e muaj pa per minutat e vret mendjen ti?!?!?!?

Ema

Goddes

Mirmengjes!

Ktu qeka mush plot me njerez kurse mua po me ze gjumi siper kompjuterit dhe siper Anes se shtriga vogel me zgjoi ke mengjesi se une do ikja ke policia(ke kuestura se harova) dhe pastaj u sherova nga semundja.Kush semundje?Asnji!

Ju jeni kot fare,s'keni shpirt anglez humori,s'sillni me pi konjak me shishe t'vogla dhe s'keni gjethe marjuane ke xhaketa /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une dua te iki ne Skiperiaaaaaaaaaaaaaaa!!! :confused:

Ema

Goddes

Eni na mur malli,ku ke qen moj?Ma ki kujdes ate Kordelen se mos thy qafen tu zbrit shkallet ne maje te takave /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tranny ku ke met mi? :idea:

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MioSotis:
[qb] Eni na mur malli,ku ke qen moj?Ma ki kujdes ate Kordelen se mos thy qafen tu zbrit shkallet ne maje te takave /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tranny ku ke met mi? :idea: [/qb]
Edhe mua me ka marre malli kam bere mungesa shume :shrug: po kam bredhur pak kohet e fundit but now I am back in full effect. Si ke qene ti zemer?? Sa per Kordelen mos ki merak se e kam kujdes vete :wave:

godfather

Primus registratum

m'ato maja - rripa rripa ... as nuk nuk du me e menu, po ç'me i bo shejtait si mi hodh menimet m'tru!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

...ti mir se s'pot hu ca ka thon i plak m'peqin se e degjenerove veten me majat rripa -rripa.

E gjendi dot ca je kena vu emrin peshkut????

Presidenti

Forumium maestatis

eselom akejqem...
arto pse s'thu ti plako ia paske liru nonen punes!

ishallah s'ma ke sjell cd...!

ene tashi pikerisht ne keto momente duhet te jet duke te te marr Ereni ne telefon, bo derman se zaten ti provime s'ke!

kordele yll, m'ka mor malli me nda ti merzitine tende me mu...te kom si shpirt!!!

ana çere ka bo vaki praaa ma thuj!

larushez, /pf/images/graemlins/wink.gif

Presidenti

Forumium maestatis

URGJENT...o art banca e genoves eshte e fusuar me nje lloj grup sherbimesh bancar bipop me duket. shif a shkru gjo te çeku...nese po...ia hodhem se ka edhe ne modena!

shif shpejt re

godfather

Primus registratum

car je tu thon se s'jam tu t'mor vesh... masnej kto m'pate pse s'fole, allah-allah me te!?!?

jete, u preke tej?!?!?!?! nejse nuk eshte noj gjo e re as per ty e as per mu... içik shaka bona me mjes, jo per gjo po menova se tronja ba... /pf/images/graemlins/wink.gif

ej ç'ishte ajo VDEKJA se nuk e mora vesh???

jorgji

Primus registratum

juve tdy e kini prej iftarit tdjeshem.

i lutemi pjesmarresve te af'se ne kete teme te mos ia vene re nahares dhe godfather se akoma nuk i ka kaluar tronditja e djeshme. 5 uomini (4 1/2 ma mir) sconfitti da una femmina . :rolleyes:

kshu asht kur hikini pa mu :mad: