ne emer te stafit te barit Anti Rezistenca Ju urojme te gjithe besimtareve argjirim te mbare...te gjith jobesimtareve besim te shpejte...e jo myslimaneve konvertim sa me te bukur.Ne dashte Zoti...e ç'mund ta ndale vullnetin e Tij?! Ne mos dashte Ai ...ç'mund te beje e varfri njeri!
Do mendojme ndonje iftar te mundeshm si staf insha'Allah!
po me pelqen shprehja e c'mund te beje i varfri njeri...
po e vertit njehere ne te gjitha anet po e goditur se e goditur eshte,valle ne fund te fundit te dorezohesh e te shpresosh se kohes nuk i dihet kurre asgje??!!
edhe 20 min....
jo se me hahet buke jo,po jam tu maru per nji duhan!
kabull ishalla te gjitheve ju qe keni agjeru sot!
po i nrof icik ato brinjt e qingjit une,arto,10 min i kap ktu,mrapa harroji... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per ket zjermin tem i sprite me kallom,kurse per mu i xhek me nriiic!
Ju pershnes te gjithve,shpreh dashnine time per shumicen e femrave ktu dhe shpreoj ti takoj shpejt.
Cunave agjerim te lehte e me falni qe s'jam bere e gjalle personalisht dhe tek e tek /pf/images/graemlins/laugh.gif !
pershnetje t'gjithve, ini mir ishaallah, kush nuk ò mir saber j'allah.kalova vetem sa me ju pershnet se m'duhet me shku me bo pazar e me gatu se kom njerez per iftar sot.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.