-Kjo s'eshte anderr moj,eshte e vertete.U feju motra shoqes time dhe me solli llokumin qe kish kafshu nusja.U mbyta me llokumin dhe kam qesh aq sa s'e ke idene:-Kjo thashe eshte shenje e qarte se fejesa eshte shume e larget(shyqyr Zotit) se kam marre frike ka ca kohe /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Blue:
[qb] tashi hidhu e trego detaje n'dac me dite ma shum!
duhet me tregu se c'lidhje ke me personin qe u feju, a asht m apo f...
ca ndodhi kur llokumi t'mbeti n'fyt e kush t'ndihmoj mu cliru nga pushtuesi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Shyqyr qe u bo i sebep me shkru ti ke Anti-furrnella!Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Prove
Me ka humb emrin me ka humb regjistrimi me eshte prish interneti me eshte infektuar computeri.... [/qb]
Ehe yvi vle shprehja masnej sa me shume njeh burra,aq me shume te rritet dashuria per kafshet :lol: dhe shprehja Anes "ruj by$&% tate se e ke mo afer" /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] amon mi qe vdiqet ju per icik fejesna e martesna. Rrini mi se keni kohe gezojeni veten dhe keto 2-300 vjet qe ju kan met [/qb]
Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] E pate ca halli kishte D*icku juve :lol: :lol: :lol:
...dhe si e kerkonte zgjidhjen :lol:
Lara je per...apo :angel: [/qb]
ne faqe te pare te albforumit mi ti...mo me akuzo kot se jam goce e mire une :angel:Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ku? Nga? Si? Nga Kush?? Foton time??
Paaaaaaaaaaaaaa ca trafikantesh [/qb]