Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Ema

Goddes
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Mjes kuklla /pf/images/graemlins/wink.gif kam gjona per ty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:eek: nisi me shpejtsin e drite! :eek:
O yll!

Ema

Goddes

[qb] Mjes kuklla /pf/images/graemlins/wink.gif kam gjona per ty /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
M'ke ble prangat e kuqe? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo mi kishin ngel vetem çiklamin /pf/images/graemlins/laugh.gif po t'vogla shume duhet t'presesh per t'mdhajat se ishin maru, ka shume kerkesa m'tha dyqanxhiu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ema, osh vape mi goce, ma mire kerko nai gjo me tantella /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara qafen e kom lidh mire se me ma kaptinen, me ka kris cik fare po mjeku me tha qe me kohen riparohet, tani une me shpresa mbetem /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kur do ashtushemi mi /pf/images/graemlins/wink.gif

Eni_883

Primus registratum

Gjes bari. Si jeni gdhi ju?? Une du nje kafe se kam kohe qe nuk cohem kaq heret :shrug:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Gjes bari. Si jeni gdhi ju?? Une du nje kafe se kam kohe qe nuk cohem kaq heret :shrug: [/qb]
Ta boj une direkte,po a di me perdor Moccen ti?

Oj Donika lej Palin me terheq karrocen /pf/images/graemlins/smile.gif

Eni_883

Primus registratum

Flori goce je Ema, ma bej nje dopio po pati mundesi. Kordele si te kam sot zemer??

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Flori goce je Ema, ma bej nje dopio po pati mundesi. Kordele si te kam sot zemer?? [/qb]
Dopi uje?
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Eni me dy teta nje tresh dhe mua mire me ke. rrofsh qe pyet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/frown.gif Mire ma bere e meritoja. Tani hajt te pime nje kafe bashke se po e ben Ema. /pf/images/graemlins/smile.gif

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
M'ke ble prangat e kuqe? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mjes njeher te gjitheve.

Per ditelindje me bene dhurat prangat, vetem se jane leopardate, se ke prob. besoj. ti jap per "inutilita" nga ana ime. :cool:

Korde sa vjec mbushe?

Erind

Forumium maestatis

rehat lara, vetem se kam majat e gishtave te djegura se po saldoja me avi deri tani dhe meszi shkruj.

jeta shume percart?!spiegare noi cosa tu dire!!

Erind

Forumium maestatis

Kontaktet kur i saldon jane gjera te vogla te imta si perdor dot dorezat.

Erind

Forumium maestatis

ketu ku jam duke bere stazhin, "studio teknike" po transferojne te gjitha apraturat e regjistrimit dhe incizimit ne katin me larte. keto apartura jane te mbeshteura ne panele por nuk kane thjesht fisha por jane te gjitha te lidhura me fijet e komandave qe vine nga panelat e tjere dhe keto fije duhen salduar nga mbrapa.
thjesht fare, besoj. :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Sigurisht shume thjeshte Ersi /pf/images/graemlins/wink.gif

Shikoni pak keta Taljonet sa te krahasueshem jane qe i rafte damllaja ishalla ta perlajne makinen per 2 min dhe rrehen me 4 paketa cigare :smash: :smash:

Erind

Forumium maestatis

Korde ku e gjete mi lal, do ju a heq petllen ketyreve ketu kane me i var buzet... :smash: