Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

orikum

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Vani mire une, po ti mire /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
jo keq korde ,dhe disa dite dhe do braktis gjithcka qe kam tani neper duar cfare do qofshin! /pf/images/graemlins/wink.gif doja nje vend te qete te rri ne vere larg nga rremujerat dhe pluhuri.natyrisht e kam menduar se ku,po ti korde ke bere plane per veren ? /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Shikoni c'lexova nder shume te tjera te ngjashme qysh me mengjes:

Babai vret vajzen 3 jave para marteses!

TIRANË - Fiqerete Qinami, jetoi vetëm 16 vjet, pasi i ati nuk e pa të arsyeshme që e bija të gëzonte më tej jetën e saj. E sapoardhur nga një fshat i thellë i Kukësit, e fejuar me një djalë nga një fshat i Dibrës, vajza e re do të bëhej nuse tre javë më vonë, nëqoftëse i ati i saj, Ruzhdi Qinami nuk do të kishte marrë vendimin ekstrem për të, duke e vrarë. Me dy plumba pistolete në orët e para të mëngjesit të djeshëm babai 42-vjeçar i ka dhënë fund “korritjes” së shkaktuar nga vajza duke e lënë të vdekur në vend. Pas vrasjes Fiqireten e kanë larë, e kanë veshur dhe e kanë bërë gati për ta qarë. I ati ishte akoma aty dhe askush nuk ka tentuar që të njoftojë policinë për ngjarjen e ndodhur derisa “fjalët i ka marrë era” dhe informacioni për ngjarjen e ndodhur ka mbërritur në veshët e bluve të policisë. Krimi i fundit makabër brenda familjes ka ndodhur rreth orës 04.00 të ditës së djeshme në fshatin Bërxullë, rreth 20 kilometra larg nga kryeqyteti i vendit, Tirana.
Marre nga Gazata Shekulli

Shikoni ku jemi ende :idea: [/qb]
cfare kafshesh qe kemi ne kete vend mor amani.................

Kordelja

Valoris scriptorum

Vani, keqardhje!!! aspak, eshte cnjerezi, eshte.... nuk di si t'ja ve emrin, por nuk mohoj qe te jap te drejte per vendin dhe kuvendin.Mua me habit qetesia me pas, pushteti qe ka "kanuni" edhe ne pas-vrasje, eshte rrenqethese Vani, prej turpit "heshtin" dhe lotete, baba i gjithepushtetshem ka "urdheruar" te mos qahet, te afermit ndalojne cdokend qe eshte i huaj te afrohet, eshte dicka e paperceptueshme, por nga ana tjeter fare "normale"(!!!!)

orikum

Primus registratum

po pra korde aty eshte dhe pika kulminante ku ne shteti,familjet etj sjemi ne gjendje ti veme nje kufi ketyre fenomeneve.eshte shume e veshtire te hysh ne psiqiken e atij qe vret vajzen per nderin,por sipas asaj qe me kujtohet kjo justifikohet me nje te mire qe eshte "ruajtja e nderit".po ca nderi thuaj se vajza ishte 16-vjece dhe do martohej....!!!! :smash:
nje zgjidhje sa me afer interesit te equilibrit ne familje mund te luhej nga shteti me nje ligj ku te mos njohi asnje ulje denimi per krime qe kane te bejne me vrasje per "kanun" apo "nder".
kur urrejtja e babait behet aq sa te arrije ne vrasje atehere cdo lloj zgjidhjeje do te ishte kote ,ajo familje sdo te kete me kurre qetesine e pare.

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga fontana:
...po ti korde ke bere plane per veren ? /pf/images/graemlins/wink.gif
Asgje Vani...asgje deri tani /pf/images/graemlins/frown.gif

durrsakja

Primus registratum

Qyqa tashi e pashe qe ka vdek Fiqeretja (Zot na fal se po qesh)

Te na rroje e jona sa malet /pf/images/graemlins/smile.gif

Danae

Primus registratum

te rafte e mira,mire qe je ti qe solle fllad,hera e pare qe gati u merzita ketu,tu lexu ca analiza "ekspertesh".
po hik te msoj edhe pak mbase eshte me mire.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga fontana:
[qb] girl,nuk doja dhe une te te ofendoja por ashtu e kuptova ate mesazhin qe kishe shkruar dhe tu pergjigja ne menyren time por asnjehere per te ofenduar apo kerkuar dicka personale me ju.megjithate me fal dhe mua,po une qendroj ne ate qe thashe me lart.kur te flasim per te tilla tragjedi sduhet te komentojme se nga ishte apo ku ndodhej personi,shqiperia eshte njesoj si ne puke dhe ne sarande.po te lejojme dhe te bejme sikur nuk e kemi pare nje gje te tille sot qe po ndodh ne nje "fshat" atehere te jemi te sigurte qe neser de gjejme neper "qytete".
hotgirl :wave: [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif diskutim qe ai,ti me fole un tu pergjigja,edhe pa merak se une se mar asgje per ofendim..
sa per kete fjaline e fundit qe ke shkrujt un sjam edhe aq dakord..
te me falni nqse mendoj keshu,sepse ndoshta sjam e drejte,por une them qe "e ardhmja" e shqiperise nuk vjen nga fshati..
nga ana mentalitetit e kam fjalen..
fontana :wave:

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Mirme ja boni, kalamo ajo dhe prap i levrinte ****, s'i rrinte rehat. [/qb]
Shiko mos ta shtrenegon shume gryken ajo kllarja, liroje nje cike.

TEA

Forumium maestatis

hi bari

ka kush te me jap nje crondino /pf/images/graemlins/smile.gif

hee kush eshte TH & TH e dites per sote ?

hot

Hotgirl

e moret vesh,ajo goca skishte dal hic na shpia..se linin me dal,ene ke dyqani shkote e shoqerume..
per punen e lopes mos mpytni se se di /pf/images/graemlins/wink.gif
i jati e kishte vra se kundershtote me u martu me ate qe i kishin caktu :shrug:

Sallaku

Primus registratum

Hoto te rafte nje babe i tille ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po jo me te vra se je gjithe ajo goc e eshte gjynah :tipsy:

Sallaku

Primus registratum

Hoto jane bo gjithe me kallasha /pf/images/graemlins/laugh.gif
larg qufte ishalla

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Amira*:
[qb] Qyqa tashi e pashe qe ka vdek Fiqeretja (Zot na fal se po qesh)

Te na rroje e jona sa malet /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mos zerdeli ku je ri?A s'duhet t'ishe ktu ti??? :smash: :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

The Lover's Passion

A lover knows only humility

He has no choice

He steals into your alley at night

He has no choice

He longs to kiss every lock of your hair
Don't fret