Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"
ne rradhe te pare cuno/goce ste lejoj te besh komente per mua apo mentalitetin tim etj etj..
ste lejoj te me gjykosh pa me njohur..
pastaj sa per ate rastin,nuk thashe qe sme vjen keq,me vjen aq keq sa ti se ke idene,biles ndihem e turperuar nga nje veprim i tille i bere nga nje bashke-atdhetar i imi..
sepse ai eshte shqiptar ashtu sic jam edhe une..
te me krahasosh mentalitetin tim me mentalitetin e atij apo te "fshatit" eshte nje gabim shum i madh..
1-une sic e thashe me siper,as qe sbej gafe te vras kalamonin tim per te mbrojt nderin..
sepse perderisa e solla ne jete nje krijese te tille,e solla qe edhe ai apo ajo ta gezoje jeten,te jetoje ne nje bote ku te ndihet e barabarte me te tjeret! un se vras femijen tim,perkundrazi sado keq re kete rene femija im apo sado i "shkelur me kembe" te jete nderi im,un jam prindi i atij femije,un do luftoj per mireqenienen e femijes tim..mor po edhe jeten time e jap per ate femije..
epo i jati sic duket mendoi per veten nuk mendoi per vajzen..
sic duket i ke keq-interpretuar fjalet e mija,un sjam aspak dakord me veprimin e te jatit,per mua femija eshte gjithcka ne jete..
edhe ndoshta do te te duket pak egoiste nga ana ime,por une jam shume e lumtur qe kam jetuar ne tirane (sepse tani sjetoj me atje) ,qe skam rene pre e nje mentaliteti te atille ku prindi vret femijen!