ne punojm 24 ore sjemi si ju dembela kjo asht e amla kapitalizmit se punon dhe paguhesh ja vjen ti pi i kafe dhe pagun albforumiFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Ho me percjellsa, kshu anti rezistenca desha me thone, e marut punen ne per sot e?
Mu ketu nuk po me marojn pushimet, qeka shume i keq ky shfrytzimi kapitalist /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Vejeni i cik xhevzen ne zjarm se per i gjys ore do vij prap te pij i kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Qao! [/qb]
mos ma prish se me nglelet qejfi /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Asnjeri nuk ka pse pagun. Faturen e dergojme tek Albforumi si gjithmone! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aty te lumte. :thumbsup:Fillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb] ca the ri?
pse pabuksa ina na ktu?
ca keni pi sot i paguj une te gjitha!
i long pjeshke per mu! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Te ne ... ne rajonet maloro-shkemboreAnaBlue:
Ky romantiku paska pi raki me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif
Papapa... si kan ndryshu kohet! Me pare pagunin meshkujt, tani ta lejn faturen ne dore! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb] Asnjeri nuk ka pse pagun. Faturen e dergojme tek Albforumi si gjithmone! /pf/images/graemlins/laugh.gif
dmth paguan Ana /pf/images/graemlins/laugh.gif[/qb]
ka pire raki se sot e ofronte bari falas /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Ky romantiku paska pi raki me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kurse tek ne ne zonat fushore, i hudhet icik raki per ta zbut shijen e bozes /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb]Te ne ... ne rajonet maloro-shkemboreAnaBlue:
Ky romantiku paska pi raki me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif
Boza eshte pije freskuese dmth
JO-ALKOHOLIKE /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Shpresoj edhe une të punoj për MIT /pf/images/graemlins/wink.gifAnaBlue:
Papapa... si kan ndryshu kohet! Me pare pagunin meshkujt, tani ta lejn faturen ne dore! /pf/images/graemlins/laugh.gifPrInCiPiEl:
Asnjeri nuk ka pse pagun. Faturen e dergojme tek Albforumi si gjithmone! /pf/images/graemlins/laugh.gif
dmth paguan Ana /pf/images/graemlins/laugh.gif![]()
Pse nuk thu ti se qeke Gestapo! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb]Shpresoj edhe une të punoj për MIT /pf/images/graemlins/wink.gif
- e pastaj paguajmë pijet jo-alkoholike /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
LoL :lol:AnaBlue:
Pse nuk thu ti se qeke Gestapo! /pf/images/graemlins/laugh.gifPrInCiPiEl:
Shpresoj edhe une të punoj për MIT /pf/images/graemlins/wink.gif
- e pastaj paguajmë pijet jo-alkoholike /pf/images/graemlins/laugh.gif