Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Ema

Goddes
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Fillimisht postuar nga HOLD&UP:
[qb] pse u fejove tiee... dmth kot sa te vi un andej :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...rri re urt se t'lexon gruja! :smash:

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] ...Flutur jam:Ja ku e ke me akull po deshe.
Ca ben zgjuar tani ti? :eek: [/qb]
hengra shum ne dark mir qe kemi forumin thuaj se ne televizor vetem reklama ka tashi

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOLD&UP:
[qb] pse u fejove tiee... dmth kot sa te vi un andej :eek: /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...rri re urt se t'lexon gruja! :smash: [/qb]
un kujtosha se ishe muslumane ti mi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

...ca domethone ti me ket?
...s'mund te marr 4 burra /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Gjekeeeeeeeeeeeeeee :eek: po ma dridhke /pf/images/graemlins/frown.gif edhe me Emen :eek: aaaaaaaaaaaaa ika se jam merzit qamet tashi :eek:

Emaaaaaaaaaaaa :sleep:

Ema

Goddes

He ri mo e vrit menjen se ate e rafin e zhdepin sa ik m'shpi.Edhe une po kshu virtualisht plasa tu bo gjueti-gjuetushe.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
...Ty si t'kom?
Une po iki per pune.

Kjo eshte per cunin e pare dhe per gocen e pare qe hyn mas meje ne AntiRezi: :kiss:

Forca Antiiiiiiiiiii!

gjekec

Primus registratum

ua po cjan keto llafe tashi, un ju kam si motra juveee :lol: :rolleyes: o Korde ca pune ben ti lal kot per kuriozitet

gjekec

Primus registratum

un e kam pas hobby me mbyll macen time ne banje derisa t'vinin t'benin peticion komshiet /pf/images/graemlins/laugh.gif .. gjynaf qe ska dyer antirezistenca /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Gjeke /pf/images/graemlins/laugh.gif o kalamo misterc edhe me mocat merresh mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

Godfatherrrrrrrrr /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif Kafene se me doli xhani /pf/images/graemlins/tongue.gif

godfather

Primus registratum

ne ktej nga shpia jone sapo u çum, lam syte e hongrem mjes. mas mjesit u ndame. njoni u nis per xhami, tjetri u nis prape per n'krevat, kurse une avash avash jam tu u nis me i shku mrapa atij t'parit.

po shiqyr Zotit, para se t'nisem per anej n'pik t'zhegut, do ulem ne ndonje tavoline cepi me lalin tim kordelen e t'pij at kafen e mgjesit. o lal hajt ta dredhim kaj tarabosh bashke se jam tu sakelldis, se kam qene gjith naten pa duhan, (elbeteh kam qene n'gjume) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gody me qafsh edhe n'onderr don me pi dahone mer /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk thu shyqyr qe osht gjumi qe kursejme paret ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kafene e du t'filtrume sot se jom me stomak /pf/images/graemlins/frown.gif

godfather

Primus registratum

ori shyqyr Zotit 1000 here thuj, po car me i bo. nuk ta merr menja sa keq ò tu mu perzi prej mungeses se nikotines n'mushkri.

godfather

Primus registratum

e nxjerr namin e barit ti e nxjerr po e di vete mo se çt'punoj. nejse nejse se zaten do takohemi t'premten, apo nuk na ka ftu kush neve?

Kordelja

Valoris scriptorum

:eek: :eek:

Gody maj ca Tarabosh ne shpi mer lala per raste emergjente /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me macen mos u mer ti se merret Gjekja po he /pf/images/graemlins/laugh.gif

godfather

Primus registratum

kardele lal, une po dal i here ta dredh m'rruge. po deshe me m'taku hajde se ke xhamia afer stacionit t'trenit m'ke. t'shkoj e t'ulem ihere aty m'freskllike i pale tespiq ne nje dore e me diritto privato-n n'doren tjeter.

godfather

Primus registratum

ah gjekja gjekja... vetem emrin ti permend e me merret fryma....

o gjeke m'qafsh lalo mos harro ate foton e atij mikut tone. ene i gjo tjeter: mora vesh thuji hotit t'plakes tate se kishte ditlindjen t'premten e se fjala ksihte marre dhene , ama vetem ktu ne modena nuk ka ardhur akoma. kur ini tu e bo pra at darken se m'ka mor malli per icik tave elbasoni. o Kordele a e di si e bo taven kjo gjekja...puh puh puh. ja vle me e mor per gru ene vetem per qat tave. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

mace mace pis pis pis, cke pra kshu qi rrin leviz...(nuk po e vazhdoj mo!) :smash: