/pf/images/graemlins/blush.gif Pastaj pse nuk u futkan akulloret ke embelsirat? Ku ka embelsira me te mira se ato qe behen nga qumeshti mo /pf/images/graemlins/tongue.gif Po embelsire me gjoks pule ke ngrene ti fontana? Sa e mire qe eshteeeeee hmmmm Po embelsire me gjoks pule dhe cumcakiz? Ta ben me sy nga pjata /pf/images/graemlins/wink.gifana po na ngaterron ,kekun me byrekun me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif per akullore te thashe qe sme pelqejne ,sepse kam qene qe femije i privilegjuar dhe i kisha gjithmone ne shtepi,dhe tani po ashtu ndaj me mire lere fare.sa per ate embelsiren me gjoks pule do ishte interesante si recete...... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ana karenina:
[qb] Nuk i kam degjuar ndonjehere keto embelsirat e fontanes une/pf/images/graemlins/blush.gif Pastaj pse nuk u futkan akulloret ke embelsirat? Ku ka embelsira me te mira se ato qe behen nga qumeshti mo /pf/images/graemlins/tongue.gif Po embelsire me gjoks pule ke ngrene ti fontana? Sa e mire qe eshteeeeee hmmmm Po embelsire me gjoks pule dhe cumcakiz? Ta ben me sy nga pjata /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]

Zgjidhni ketu ca te doni, vec pa u zi e pa rremuje, mbani rradhen. Per leket s'ka problem se mi lini aty ke banaku e i marr kur te vij mbasdite. Secili te paguaje me ca ti doje e bardha zemer dhe sa ti doje e bardha zemer, varet sa do ju pelqejne embelsirat /pf/images/graemlins/laugh.gif ne kete periudhe ana spo e kuptoj se kur eshte mengjes apo darke :idea: mu desh shume ajo embelsira me djath ,ehhhh sa te rrosh do mesosh. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:Fillimisht postuar nga ana karenina:
[qb] Sa shpejt paska ardh mengjesi per ty mo fontana, qeke me fat se zgjedh rehat /pf/images/graemlins/wink.gif
Cheesecake eshte nje lloj emblesire me djathe :lol: Te befte mire :wave: [/qb]