Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Erind

Forumium maestatis
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

vani jemi ne nje "bar kafe" dhe jo neje "bar ishte"... i ke vet parasysh keto gjera. nje esta te kur te vish tek tavolina... /pf/images/graemlins/wink.gif

orikum

Primus registratum

esta the ersi?patjeter po sikur te te ofroj ate birren qe te kam borxh?legalizohet alkoli vetem per ne darke. /pf/images/graemlins/wink.gif kush do fitoje sot si thua ersi?

Erind

Forumium maestatis

ate birren e pime nga e enjtja... per sot vani nuk e di!!! ma ka qefi interi edhe pse se kam shume qef. /pf/images/graemlins/wink.gif

kasandra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
Fillimisht postuar nga fontana:
[qb] pse jo? :smash: :smash: [/qb]
Shyqyr qe kam nje ne krahun tim :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eshte na njana ketu te me bej dicka per te pire se marova dhe jam shume shume shume boredum sot :shrug: :idea:

:rockband: [/qb]
do pak nga ato qe kam pire une ?

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Edda, nga firma nuk me dukesh te kesh tendenca policieske apo autoritare...c'ne ti me Kanunin?

Pershendetje te perzemerta, /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kur them kanuni nenkuptoj ligje te forta dhe mendoj se Shqiperia ne kete periudhe ka pikerisht nevoje per disa ligje te tilla derisa njerezit te mesohen te mos shperdorojne pronen e perbashket, te mos vjedhin e te mos shkaterrojne.

orikum

Primus registratum

une nuk prononcohem mbi kete argument ,them vetem qe shqiperia i ka ligjet e forta por ska kush ti zbatoje.
po shikoj ndeshjen milan-inter,dhe ne kraj te berlusconit ne tribune eshte dhe ,kryeministri shqiptar nano.po kur behet dhe si tifoz,dhe i dha doren berlusconit kur u be goli i milanit.
edda po ke ndonje faqe te kanunit na i posto ta shikojme,se une sja kam idene permbajtejes,dhe pse e imagjinoj si dicka te vjeter dhe me ligje natyrore me shume se pozitive.

Kordelja

Valoris scriptorum

Kezkanclliktan patlicaksin sen bir gun /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nerelerdesin sen :confused:

Presidenti

Forumium maestatis

ruyalarda geziyorum ama sen ruyalari unuttun...bende senin isteklerin irmagin yaninda oturmus bekliyorum!

orikum

Primus registratum

thjesht fare ju qe dini kaq mire turqisht,nuk na ndillni ndonje interes mbi ate gjuhe.rrofte qemali...... ata turku. :smash: :shrug:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga fontana:
[qb] thjesht fare ju qe dini kaq mire turqisht,nuk na ndillni ndonje interes mbi ate gjuhe.rrofte qemali...... ata turku. :smash: :shrug: [/qb]
Kush ishte per legalizim droge ketu?

:smash:

Kasandra mire se na erdhe ke bari!
Edda he patriote,je bo antare rregullt?

P.s:MILAN MILAN tu sei la Vittoria! :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:

Zgalemi

Primus registratum

Une them te veme nje mullar me hashash ne mes te barit, te mbyllim dyer e dritare e ti veme zjarrin sa te na dalin syte si koqe qeni. :eek:

Zgala qe ka qene high since high school. :cool: :thumbsup:

Ema

Goddes

Pervec "syve si koqe qeni" jam dakord se me p'elqen zjarri.

Si i behet per tu cimunizuar?

Zgalemi

Primus registratum

Kanunin? Po Zgala e ka ba kanuni o bij e axhes.
Zgala asht per fishekun e pajes. :smash:

Ca imunizimi aman.
Me kujtove nje kenge te vjeter turke me duket se ka qene "Jele muni jele muni..." :rockband:

Ema

Goddes

Edhe un dakord jam,po fisheku te jete per burrin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Zgalemi

Primus registratum

si per burrin?
Ta mbaje burri t'ia kepuse gruas kur s'ia jep apo ta kete gruja tia kepuse burrit kur s'ia ben ate pune. :lol:

Kshu si jane katandisur ciftet e sotme duhen rishikuar lidhet e kanunit e fjala fishek duhet zevendesuar me karikatore e bonmba dore.

Ema

Goddes

Nese burri naten e pare te marteses nuk eshte i virgjer nusja ta vrasi me bajonete dhe te qise carcafet me gjakun e burrit te vrare perjshta deres me e pa lagjia.

/pf/images/graemlins/tongue.gif