Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

orikum

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

kafeja ime mbaroi ,se dhe kaq kohe kam tani ersi.per te tjerat i leme ti llafosim me emen dhe te tjeret.ti mos mu bej shume studioz,se ajo "azienda" ska ndonje argument te veshtire,me thuaj ku ke ngelur?sikur ta di qe skupton "l'azienda agricola" apo ,cooperativa? :wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

Neo, do te te thosha nje gje...po e kupton vete ti...nejse jam qe jam vai a farte.. :cool:

Cuna si ju kam juve te tjereve :wave:

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga fontana:
[qb]
Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb] artikolo 18" mo luli ti e njef dhe mire... pastaj une ja klient dhe klienti ka gjithmon te drejte. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
po ky luli kush eshte ....? vani me duket se edhe ti qenke per nje vizite tek psikologu... ky bari po ju shkakton jo pak komlekse, "reagoni" dhe beni kthim ne identitet. :eek:
erdhi profja, po me fton te bashkohem ne gjirin e klases ku do te na fal dashuri dhe dije. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Neo ta kam thone edhe iher tjeter:Hiq dore nga droga!

P.s:Kur te jetosh ne Itali ta tregoj une se ca eshte komunizmi italian! [/qb]
Me vjen keq, por me ngaterron me veten tende. Ndryshe nga ty, un e filloj dhe le kur te dua! :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Korde thuhet 'vai a farti' jo 'vai a farte' /pf/images/graemlins/tongue.gif

orikum

Primus registratum

neo shikoj qe spaske verejtje mbi permbajtjen dhe kuptimin e asaj me lart,por e paske me gramatiken. /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

PO e di un' se ajo donte te thoshte "Vai a farti una bellissima ragazza" /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

orikum

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif le ca thote kordelja po ti ca thua?edhe po sqe bellissima ,boll te jete ragazza apo jo? /pf/images/graemlins/tongue.gif e leme per neser kur te vije kordelja ,te jape versionin e saj origjinal mbi ate qe ka thene me lart.
nje :kiss: per vajzen qe do vije neser e para ne bar,mase eshte........ :goofy:

edda

Primus registratum

Une erdha e para tralala..puthja eshte mua, flm fontana
kush do me ofroje nje filxhan kafè se kam harruar portofolin sot

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

mu mjepni nji kaffe te fort ene te modhe se du me mdal gjumi jam ne mesim gjer me ora 6 dhe dua ti kem syt doollap t'nidgjoj profesorin
dhe ta kem menjen aty se me flihet :sleep: :sleep:

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Teme diskutimi e dites: Berluskoni (sa shum qe e du /pf/images/graemlins/blush.gif sa keq qe nuk eshte femer /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ka kerkuar qe ish komunistet italiane te mos lejohen ne qeverisje!!!
[/qb]
Berlusconi: "Te gjithe ata qe kane qene dhe/ose jane komunista nuk duhet te marrin pjese ne qeverisjen e Italise!"
Deri ketu shume mire, kuptoj, e dua shume dhe une, POR...sepse gjithmone ka nje "por": E gjithe opozita aktuale italiane ka qene komuniste. E leme menjane pjesen qe vazhdon te jete e tille se per te vajtur ne pushtet "nun le può fregà de meno". Atehere, i nderuar Neo, me lejo te te jap perkthimin e frazes se Berlusces:
"Te gjithe ata qe s'jane UNE nuk duhet te marrin pjese ne qeverisjen e Italise!"

Rrofte demokracia!
Ju rrofte shteti i se drejtes!

P.S. Si gjithmone me falni per nderhyrjen. :lol:

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga edda:
[qb] Une erdha e para tralala..puthja eshte mua, flm fontana
kush do me ofroje nje filxhan kafè se kam harruar portofolin sot [/qb]
edda e ke te paguar kafene per nje muaj,dhe ne kur e japim llafin e mbajme. keto kohet e fundit po rastis shume raste kur harrohen portofolet. :wave:

Ema

Goddes

Edda mire se erdhe ne Bar kafe Antirezistenca!
Je e mirpritu si patriote qe t0'kam.

Vani c'ishin ato komplote me Ersyn more? :confused:

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jula:
"Te gjithe ata qe s'jane UNE nuk duhet te marrin pjese ne qeverisjen e Italise!"

Rrofte demokracia!

P.S. Si gjithmone me falni per nderhyrjen. :lol: [/QB]
e falur je jula , nuk e di qe te kete nje shtet absolut i bazuar ne te drejte, me kete sdua te them qe jam "pro berlusconian".por dhe ata qe ishin perpara ne qeverri skishin shume ndryshim nga ky i sotmi.vetem nje rast te kujtoj ,marreveshja e viteve 90' mbi shitjen e armeve dhe minave antiuomo ,nga ana e qeverrise d'alema per vendet e afrikes.
ajo po qe ishte qeveri e se drejtes........ :confused:

Ema

Goddes

!
[qb]
Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Teme diskutimi e dites: Berluskoni (sa shum qe e du /pf/images/graemlins/blush.gif sa keq qe nuk eshte femer /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ka kerkuar qe ish komunistet italiane te mos lejohen ne qeverisje!!!
[/qb]
Berlusconi: "Te gjithe ata qe kane qene dhe/ose jane komunista nuk duhet te marrin pjese ne qeverisjen e Italise!"
Deri ketu shume mire, kuptoj, e dua shume dhe une, POR...sepse gjithmone ka nje "por": E gjithe opozita aktuale italiane ka qene komuniste. E leme menjane pjesen qe vazhdon te jete e tille se per te vajtur ne pushtet "nun le può fregà de meno". Atehere, i nderuar Neo, me lejo te te jap perkthimin e frazes se Berlusces:

Rrofte demokracia!

P.S. Si gjithmone me falni per nderhyrjen. :lol: [/qb]
Julke kete i thashe edhe une,ai me kete levizje perpiqet te shmange krejt opoziten italiane.
Sa idiot njeri :mad:

orikum

Primus registratum

[qb] Edda mire se erdhe ne Bar kafe Antirezistenca!

Vani c'ishin ato komplote me Ersyn more? :confused: [/qb]
kur do vesh tek psikologu ti ema sot? /pf/images/graemlins/laugh.gif
po tani sa kohe ke te rrish ne af? pak me duket se eshte dhe orar dreke. :goofy:

Ema

Goddes

[qb]

Rrofte demokracia!

P.S. Si gjithmone me falni per nderhyrjen. :lol: [/qb]
e falur je jula , nuk e di qe te kete nje shtet absolut i bazuar ne te drejte, me kete sdua te them qe jam "pro berlusconian".por dhe ata qe ishin perpara ne qeverri skishin shume ndryshim nga ky i sotmi.vetem nje rast te kujtoj ,marreveshja e viteve 90' mbi shitjen e armeve dhe minave antiuomo ,nga ana e qeverrise d'alema per vendet e afrikes.
ajo po qe ishte qeveri e se drejtes........ :confused: [/QB]
Vanke kjo ne ekonomi quhet Monopol qeveritar.Dmth mungese konkurrence absolute ne zgjedhjen e qeveritareve dhe parlamentareve.Dhe kjo sjell diktaturen e asgje me teper /pf/images/graemlins/frown.gif !

orikum

Primus registratum

dmth duhet te me jepni nje titull per pune kostruktive dhe rezultat ne bar-in e af,shiko qe e cova ne 152 faqet .ehhhhh te punonin te gjithe me ndergjegjje do ishim shume me para....... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

[qb]
[qb] Edda mire se erdhe ne Bar kafe Antirezistenca!

Vani c'ishin ato komplote me Ersyn more? :confused: [/qb]
kur do vesh tek psikologu ti ema sot? /pf/images/graemlins/laugh.gif
po tani sa kohe ke te rrish ne af? pak me duket se eshte dhe orar dreke. :goofy: [/qb]
Zakonisht vete te psikiatri dhe te oklusiti:tek i pari per tu perpjekur te me vijne mendt me elektroshock.
Tek i dyti per te gjet nji pale syze me te cilat te mund te shof tamam.

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

[qb] dmth duhet te me jepni nje titull per pune kostruktive dhe rezultat ne bar-in e af,shiko qe e cova ne 152 faqet .ehhhhh te punonin te gjithe me ndergjegjje do ishim shume me para....... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E mor me me,po ktu jan nda grupet:kur hyj une,je ti,julka(noihere),neo dhe ersy.
Kur hyn presi kusuri i grave te Af -se.

P.s:vetem kordelja eshte e ndergjegjshme.

Vanke do te japim medaljen e punes!