Do vij neser ne bologna per ngushellime......Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Ej, ma kapni cike "affare Telekom Serbia": Fassinon dhe, fakti qe me kenaq me shume Prodin s'i ze "gjalle" vjeshta.
Para shtepise se ketij te fundit, ne Via Gerusalemme, ishin dy makina karabinieresh sot...i ruajne gruan...me pane dhe tere inat, cudi se sot jam veshur tmerresisht borgjez style. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
evviva la sincerita!!!Fillimisht postuar nga Presidenti:
[qb] jam i rrezikshem une,
mund te qesh dhe kur me qahet e mund te qaj dhe kur me qeshet! [/qb]
amen!!!!Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb]Do vij neser ne bologna per ngushellime......Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Ej, ma kapni cike "affare Telekom Serbia": Fassinon dhe, fakti qe me kenaq me shume Prodin s'i ze "gjalle" vjeshta.
Para shtepise se ketij te fundit, ne Via Gerusalemme, ishin dy makina karabinieresh sot...i ruajne gruan...me pane dhe tere inat, cudi se sot jam veshur tmerresisht borgjez style. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ps. "capita anche ai migliori" hohohoh... [/qb]
Dil në penxhere /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Amira*:
Tani qe paskam kohe une, nuk paska njeri verdalle.
Duke filluar qe sot nuk shkruaj me ne asnje pjese te forumit pervecse ketu ose kur te shoh ndonje pseudonim qe "e ve ne liste" /pf/images/graemlins/tongue.gif
Dikush paska hapur nje teme per Kant, hehehe me pelqejne moralistet...po s'po perzihem fare...le te vazhdojne citimet.
Gjumin e omel ma bofshit!
<ul type="square">Fillimisht postuar nga Amira*:
[qb] Kjo macja syte per sherr i ka /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
Sa per tjeret, ju dalshin per hundesh te bredhmet. [/qb]