Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Presidenti

Forumium maestatis
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

...une s'jam per grusht o vlla! asnjeanes e u fsheha se mos me zinte sherri kot...kshu krej kot dhe mu, se mu dhe para me njit!!!

masnej mos abuzoni me keto llafe jo s'di me u rraf italiani e jo jan kot eee...se vallaj ju gje e keqja e m'pysni mu me elton meten a te dhem koka e a te çahet buza,

pastaj ne bologna eshte legjende sesi e ka rraf grupi i gatshem mond lleshin te parine mirditorve, brinj pa thy nuk i ka lon....
paçka se i jave me pare kishte rraf tre polica te spizzico! /pf/images/graemlins/smile.gif

Julia...vallaj jam shume asnjeanes e shpesh i shoh te jene nga ana qe me pelqen te mbeshtes dhe mua po ato komunistat qe rrihen rruges me qejf i rraf e te ngopur s'kam!!! mos ma merr per keq /pf/images/graemlins/smile.gif

orikum

Primus registratum

diskutimi mbi me te fortin e mbyllim ketu,kush do na nje "breezer"?tani se me kete vape sde gjeni me kaq lire sa tek bari i "antirezistences".

jula

Primus registratum

Figurati Pres., jam per liberalizim (ooops) te grushtit!
Pastaj une ne keto raste bej thjesht rolin e ragazza pon pon...si gjithe zakonet amerikane...me me te fortin! :lol: :thumbsup:

orikum

Primus registratum

jula sde kisha thene kete gje per tyj ,po mos ta kishe thene vete.po sikur spaska tym fare a zjarri yt jula ,apo eshte artificial? :wave:

PrInCiPiEl

Primus registratum

Kanti kishte riformuluar dallimin tradicional ne mes te asaj qe eshte imanente dhe asaj transcedente , duke i vecuar fenomenan dhe gjerat ne vetvehte !

Gjeniale !

orikum

Primus registratum

kant sikur mos te ishte filozof,mendimet e tij do ishin me praktike.duke qene filozof cdo teori e tij sgjen konkretisht aplikim.megjithate per sa me lart qendron.

jula

Primus registratum

Kur te tregojne Henen nuk mund te perqendrohesh tek gishti...

Presidenti

Forumium maestatis

mbaje mend kete shprehje jula
vjen dita e ta kujtoj /pf/images/graemlins/smile.gif
meqe ishim tek hena...diçka qe ne dukje s'ka lidhje :

"Etja me solli tek burimi ku piva rreflektimin e henes" RUMI

me kish marre malli per ket shprehje

Blendi

Primus registratum

...kur degjoj kalin qe lirohej nja 6 metra me lart burimit...
he he
Kali eshte kal, s'e kishte inatin me Rumin.

Presidenti

Forumium maestatis

por shprehja s'nenkupton te piret e ujit e kali te lirohet sa te doje /pf/images/graemlins/wink.gif

ooo nuk e ka kush me RUMIN jo, me mu e kane,
po ç'u kam bere moo aman!

Presidenti

Forumium maestatis

me le mer vlla te voj kajhere viktimen se me pelqe dhe mu ....kajher /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

ca me ba se un jam shpirtmire...
love-smiley-024.gif

mos qaj se nuk ta veme masken! /pf/images/graemlins/tongue.gif

kumandant, kjo usht si futje ne loje per armikun.
e ke pa "original sin" ? /pf/images/graemlins/laugh.gif