Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Ema

Goddes
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Fillimisht postuar nga Kordelina:
[qb] Mu ajo e Neos me ka punu perhere mi :confused: ca pati sot :confused:

T'honksha synin ene balluken /pf/images/graemlins/laugh.gif mo e vri menjen fort /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Me bone copash do lesh pa gjo te tjeret!

P.s:Au me ka knoq Amira dje m'telefon /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Anasykaltra

Primus registratum

Ej e ka mire kordhelja dhe une trukohem shume rralle vetem kur me vjen asgoni per fundjave se me shume te ben keq kane fillu me na mulu rrudhat. :cry:
E di c'beme nje dite me jeten!?...
Vajtem ne farmaci dhe filluam ti qanim hallin farmacistes per rrudhat njehere fliste njera, njehere tjetra ja beme koken pershesh asaj te shkretes. :confused:
Po me e forta ishte se ne nuk kishim asnje lek ne xhep me ble noi gjo vetem deshem me pyt, e pa terezine ajo e shkreta dhe na i mbushi duart me kampioncino kremerash nga te gjitha llojet dhe me maska fytyre i hyme me jeten me vrat e me vrapi mbaruam per dy dite po per cudine tone rrudhat nuk na u hoqen si shpjegohet???!!! do pys njehere ate mjekun popullor se ishalla ka noj gjeth heci psh qe mund te na beje fajde. :goofy:

Ema

Goddes

Hahahahahahah!

Te rafte pika!

Kordhe!Na tha farmacistja:
-Ma queste non sono rughe di vechiaia ma di espressione.(s'ka faj se rrime tu nqesh ne gjith diten)
-A,si-thot Ana-Kur t'me thote jaroni te jan bo ca rrudha ke syt' po ti the po jo re se jane rughe di esspresione!

/pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelina

Primus registratum

:eek: :eek: :eek:

Mire qe me the se e kisha ne axhende me shku n'farmaci sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mjeku popullor :eek: :eek:

Vallaj uje e capun rrogozhine vene vene bo mire masnej truni me rrudha osht mi ca na thoni kshu :idea:

Ke fol me Amiren ti ri :rolleyes:

Ema

Goddes

Po ri se ne rrime tu u zgerdhi.Vej re njerezit serioze nuk kane rrudha,ose ata qe s'e vrasin menjen fare per asigjo.
Ne qe iher' qajme e iher qeshim jemi bo si plakat.

P.s:Fola,nuk di se sa ore.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Anasykaltra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Hahahahahahah!

Te rafte pika!

Kordhe!Na tha farmacistja:
-Ma queste non sono rughe di vechiaia ma di espressione.(s'ka faj se rrime tu nqesh ne gjith diten)
-A,si-thot Ana-Kur t'me thote jaroni te jan bo ca rrudha ke syt' po ti the po jo re se jane rughe di esspresione!

/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb][/QUOTE

Jo une i them ku une s'shof gjo e bej dhe qorr fukarain /pf/images/graemlins/blush.gif
ngela gjithe diten duke mashtru a do ikim ne Pesaroper pushime ne apo te bej listen e rrenave per tre mujorin tjeter,he me tregoni qe te mos lodhem kot :idea:

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/frown.gif

Po ca do ikim mi,jete e poshter ne Peasro:3 femra fillikat ne mes te plazhit!

:confused: :confused:

A t'belj i pal dylbi dhurate per azgonin tat ri? :eek:

Anasykaltra

Primus registratum

[qb] Po ri se ne rrime tu u zgerdhi.Vej re njerezit serioze nuk kane rrudha,ose ata qe s'e vrasin menjen fare per asigjo.
Ne qe iher' qajme e iher qeshim jemi bo si plakat.

P.s:Fola,nuk di se sa ore.... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Shyqyr qe te erdhen mendte sa here te ka thene mos me na bo me qajt se na shtohen rrudhat. Cunave si bohet vone se sa here qajme ne ata duan vetem qe te jemi te bukura.
:kiss: ja keshtu :kiss:

Ema

Goddes

WHAT??????

Ju te tjeret jeni dakord qe cunat na dashkan vetem se jemi te bukura???? :confused: :confused:

(Do vras veten)

Kordelina

Primus registratum

Si me dylbi ri :eek: une gjjone qe e pelqej du me e prek :eek: le qe me myt kurioziteti iher e s'du me hik ka plazhi me pishmanlliqe /pf/images/graemlins/laugh.gif , uan te vij onash vallaj /pf/images/graemlins/laugh.gif rrotull e rrotull gjose qe m'ka kap dylbija dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Ema

Goddes

Leje dylbine po pergjigju pytjes qe boni Mistrecja!

P.s:Ne ardhte noi mashkull tani e beme copash se jemi bere vertet si amazonat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelina

Primus registratum

Si thote mistrecja moj, me qene e shemtut nuk ka dylbi qe te kap, aaaaaaaaa pun e modhe fort, une i turrem vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anasykaltra

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif

Po ca do ikim mi,jete e poshter ne Peasro:3 femra fillikat ne mes te plazhit!

:confused: :confused:

A t'belj i pal dylbi dhurate per azgonin tat ri? :eek: [/qb]
E kush tha se do ikim vetem dmth ne do ikim vetem po mas nesh do vine tre nga Modena dy nga Bo, nji nga Fi dhe nje nga Roma.
I themi plakes se kemi frike dhe keta jane kusherinjte e jone. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une nuke kam kete hall po kam frike se do ne bjeri shpina duke lare e gerryer e mban mend vitin e ri qe ndenjem ne krevat dy jave pastaj.
Se shkojme per pushime dhe vijme telef me ata pertacet qe vetem me bo rremuje e me honger kane menjen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa te mire qe jane,me kujtohen gallatat e vitit te ri me gaforren Indritit.
o jetaaaaaaaaaaaaaaaa ku do vi viti ri pap

Anasykaltra

Primus registratum

pooooooooooo ti kapim peng ti lidhem mbas pemes dhe pastaj cuni vogeeeeeeeeeeel,cuni neneeeeeeeeeeees ah cuni nenes. :devil:

Ema

Goddes

:smash: :smash: :smash: :smash:

SA here t'kam thone mos me fol shqip ne kuesture ene mos me i qit t'palamet ktu n'mes te sheshit.
Une do hudh ca resme tani do t'knoqet syu.

P.s:Gambero nuk do te thote gaforrre!

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Mistrece:
[qb] pooooooooooo ti kapim peng ti lidhem mbas pemes dhe pastaj cuni vogeeeeeeeeeeel,cuni neneeeeeeeeeeees ah cuni nenes. :devil: [/qb]
Une s'di kshu gjonash,une jam :angel:

Anasykaltra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelina:
[qb] Si thote mistrecja moj, me qene e shemtut nuk ka dylbi qe te kap, aaaaaaaaa pun e modhe fort, une i turrem vete /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
yyy dreq se s'jam e shemtut te pakten keshtu me thote jeta kur eshte me te mira,dmth kur ka patur ndonje vizite te kendshme nga...hi nuk te them une ty se ma grin mishin jeta. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Ja pse m'bohen rrudhat muve /pf/images/graemlins/frown.gif

ema-fontana.JPG

Ema

Goddes

Do vej nji qe paskemi dale si modele te gjithe me poza /pf/images/graemlins/smile.gif