Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Ema

Goddes
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Ta sjell une dopjon mor,mo e vrit menjen.Do noi gjo me t'qeras une?
Ajo Anablue na maroi bozen.

Kordheeeeeeeeeeeeeeeee te dashuroj ! :angel:

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Zgalemi:
[qb] Jemi qe jemi a s'ia marrim nje valle pogonishte? [/qb]
mire po na mungon shamia /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zgalemi

Primus registratum

Kam pare e s'kam pare po shatervan te kerkoje nje gote uje s'me kishin zen syte.

Ema

Goddes

[qb] Jemi qe jemi a s'ia marrim nje valle pogonishte? [/qb]
jam shume dakord ama me kusht qe ta marre Vani se eshte lab.

P.s:Haxhiu e ka ujtin qelibar mer ti,ca jan kto shpifje kshu?

:idea:

orikum

Primus registratum

ersi ujin e kane te mire mos ja fut kot,boll teshikosh si behet kafeja ketu .me kart pecete ne vend te filtrit,e di si vjen ca te hash /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zgalemi

Primus registratum

O cupa kena ngel keq per nje cope rrecke te vogel te bardhe qe ta tundim si shami.
Ka vesh ndonjera noipal pature t'bardha?

orikum

Primus registratum

[qb] Kam pare e s'kam pare po shatervan te kerkoje nje gote uje s'me kishin zen syte. [/qb]
po e thame nje here qe eshte thare pusi i haxhiut /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

[qb] O cupa kena ngel keq per nje cope rrecke te vogel te bardhe qe ta tundim si shami.
Ka vesh ndonjera noipal pature t'bardha? [/qb]
Au na re se t'jap une corapt e leshit t'miat.Hic mo u merakos.
Kush ma shajti Haxhiun se :smash: :smash:

orikum

Primus registratum

[qb] O cupa kena ngel keq per nje cope rrecke te vogel te bardhe qe ta tundim si shami.
Ka vesh ndonjera noipal pature t'bardha? [/qb]
thame poture é. se mos na jepni ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

Ate te pogonishtesh duhet ta marr une, se i bie nga ana ime ajo vallja. "ju lutem te drejtat e autorit" here tjeter. :rockband:

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zgalemo me vduqe tu qesh, as una s'kom pa shatrivan pa uje /pf/images/graemlins/laugh.gif qeka tha dynjoja :smash:

Ema

Goddes

Konga tjeter perkthim i imi:

Quando mi arriva il marito dallo stan
quando mi arriva
quando mi arriva
flap-flap-flap il vestito mi fa
quando mi arriva
quando mi arriva

quando mi arriva marito dalla chiesa
fip-fip-fip mi fa la camicia

la la la la la la

...kaq makam men.

orikum

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]Au na re se t'jap une corapt e leshit t'miat.Hic mo u merakos.
Kush ma shajti Haxhiun se :smash: :smash: [/QB][/QUOTE] kujt i vjen era e kembeve te dali jashte nga bari..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kur te dale te kerkoje falje . /pf/images/graemlins/tongue.gif

Zgalemi

Primus registratum

E o ema e bere qe e bere si burrneshe a na e jep dhe carapen tjater se paske lezet me pulpat jashte.

Ema

Goddes

Nigjo me pyt per ngjyren e potureve ti gjykatsi avokat domethone me dhunu te drejtat kryesore te lirise se njeriut.Domethone e te drejtes per te vesh benevreke te gjata me flutra te kuqe ngjyre jeshile fosforeshente.
Ja kom morre kordeles me imi t'lutme sot ene i kom vesh ashu mo si i kishte ajo,pa la hic,qy per Vit t'ri. :idea:

orikum

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zgalemo me vduqe tu qesh, as una s'kom pa shatrivan pa uje /pf/images/graemlins/laugh.gif qeka tha dynjoja :smash: [/qb]
thare the ,po jo moj kordele se mendojme per objektiva afat gjate .gjithe ky behar qe do kesh perpara ku de fusesh turirin per nje pike uje ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga fontana:
[qb] [/qb]
Au na re se t'jap une corapt e leshit t'miat.Hic mo u merakos.
Kush ma shajti Haxhiun se :smash: :smash: [/QB][/QUOTE] kujt i vjen era e kembeve te dali jashte nga bari..... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kur te dale te kerkoje falje . /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB][/QUOTE]

Pse bo kshu ti evgo se une i kam la komet me 1 prill.jane akell te pastrra!

Zgalemi

Primus registratum

Pooo u qelbem
really%20funny_jpg.htm