Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

jula

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Ai artikulli qe ben paralel midis Guevares dhe Bin Laden eshte, pervecse tendencioz, i trashe dhe miop.
Vetem nje analfabet politik dhe historik mund te krahasoje terrorizmin me guerriljen. NUk po them ke preferoj, po them qe jane padiskutueshmerisht te ndryshem!
Vetem nje **** mund te shohe Davidin tek sheiku ish-mik e ortak i USA, tek pseudo mbrojtesi i kauzes palestineze. Nejse.

Merreni si kthim vizite/kortezie kete nderhyrjen e shkurter (no kohe), pershendetje. /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Godfather:
[qb] ha cu m'ka cu menja per icik plonc te fergum me veze! ooooooo kamarier m'sill ene i kaka-ò per emen se i ngeli fiksim sot te lord byron!!! [/qb]
Do t'vraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!Ju ene gjone me t'mire n'bote ta shpifni /pf/images/graemlins/frown.gif .
he se ta tregoj sonte une ty... :smash: :smash: :smash:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Ai artikulli qe ben paralel midis Guevares dhe Bin Laden eshte, pervecse tendencioz, i trashe dhe miop.
Vetem nje analfabet politik dhe historik mund te krahasoje terrorizmin me guerriljen. NUk po them ke preferoj, po them qe jane padiskutueshmerisht te ndryshem!
Vetem nje **** mund te shohe Davidin tek sheiku ish-mik e ortak i USA, tek pseudo mbrojtesi i kauzes palestineze. Nejse.

Merreni si kthim vizite/kortezie kete nderhyrjen e shkurter (no kohe), pershendetje. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Vdeksha!-Si kaloi muhabeti ne Rome,e? :rolleyes:

Ema

Goddes

amina kti vllait tat i kan dal motra ne gjithe boten.
E mbyten motrat! /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

E,e, mire nga Roma, mire...nuk na i thyen brinjet kesaj rradhe dmth.
wacko.gif

Na beni nje kafe amerikane, mo...po leng geshtenjash fare. Ta ndiejme doren e Perandorise vale te ngrohte!
Oplala! 2 postime tek Antirezistenca!!! Kam per ta perdorur kete fakt si vetembrojtje ose si permiresim biografie.
Ciao

godfather

Primus registratum

ta kishe postu te gjithin mi amira, ne menyre qe njerezit mos te merrnin flake me dy paragrafe e te shpalosnin horizontet e tyre ne fushat e historise dhe politikes /pf/images/graemlins/smile.gif
oooo jet, bo vaki s'vij sot se kam per me rregjistru i not e se kam fol hala me dobermaninper punen e te "nejtmes".

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Jepi Julke!
Godfather u murm vesh /pf/images/graemlins/tongue.gif !

jula

Primus registratum

C'ti jap: AI me tha "more zjarr"...kafe s'me dhate te fikesha.....
help.gif
biggrin-.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga jula:
[qb] Kafe amerikane, flmnd. [/qb]
ja ku e ke,te befte mire...tre betohem qe helmin e miut e mbaroi mbreme kordja /pf/images/graemlins/tongue.gif !

ameba

Forumium maestatis

po mu a po ma ban nji kahfe te shkurter Ema /pf/images/graemlins/confused.gif" title="" src="graemlins/confused-.gif" /> :wub:

godfather

Primus registratum

o jula kemi kohe qe presim ne te modenas te denjojme per prezencen tende qofte edhe per 5 minuta ne shoqerine e nje kafeje(edhe amerikane meqe ta ka qejfi), po prape s'na jane kryqezuar rruget. nejse, kamarier silli i dopio kafe amerikane e i gote uje me akull qe te shuaje zjarrin julka. (po tashi a u pajtuam apo jo?)

jula

Primus registratum

Nuk ishim te zene, po rrekellij kafen e trete...
U be kafja si llullat e paqes, me nje llaf.
help.gif

Io amare MOdena.
tongue-.gif

durrsakja

Primus registratum

Se paska plas kafja knej....e pifshit per t'mire.

Jam bo si pleqte, kur kam ndonje rast per te pushuar gjate dites, me gjeni n'kafe.Jo gjithmone jam me fat te marr zvarre ndonje me vete.Por dhe vetem me pelqen, bej sikur mesoj apo derdellas ne telefon ndersa njerzit rrotull duken sikur po mundohen me gjet ca gjuhe flas.Lere pastaj kur takoj ndonje "bashke-kriminelen" time qe ne kontrast me mua e te tjere, ka floket te mbuluara.
Nje dite me duket se pashe sozen e Elianit (duke u bazu ne fotot) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jula ishte THJESHT shaka, me shume midis meje dhe Kordeles.I don't care for either one of them /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ti qe vjedh niqet e robve, ma men kur te tregova historine e asaj shoqes ne lidhje me egzistencen e Zotit? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Po Ema ciles shkoll i perket re? /pf/images/graemlins/smile.gif

Elian

Primus registratum

Mirese rrini.

Kisha kohe pa hy, kane me kalu prape ca kohe pa hy /pf/images/graemlins/smile.gif Sa me ju pershndet desha, se kafen do e pij pas buke /pf/images/graemlins/wink.gif

Elian

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Amira*:
[qb]
Nje dite me duket se pashe sozen e Elianit (duke u bazu ne fotot) /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Pse ku deshe me u bazu tjeter ne ondrra? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Amira*:
[qb]

Po Ema ciles shkoll i perket re? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
E njejta me ate qe ke pyt /pf/images/graemlins/tongue.gif ! :eek: