Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

alinos

Forumium maestatis
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Do vish ta pim bashk?
M'at rast m'jep dhe cukullaten qe me ke borxh /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Deshet kafe latte juve /pf/images/graemlins/tongue.gif Eh, po s'ka me /pf/images/graemlins/smile.gif

kot.gif
[/qb]
paperina kenke tuj la filxhana a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------

m shkoj dora pa dashje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Miku im GOODFELLOW me siguri do të jetë i gëzuar kur të sheh se sa shumë ky vend është shumëzuar /pf/images/graemlins/smile.gif

... me percueshmëri specifike /pf/images/graemlins/wink.gif

PERPARA !

PrInCiPiEl
:cool:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Deshet kafe latte juve /pf/images/graemlins/tongue.gif Eh, po s'ka me /pf/images/graemlins/smile.gif

kot.gif
[/qb]
paperina kenke tuj la filxhana a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------

m shkoj dora pa dashje... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo vallai po me pihet uje /pf/images/graemlins/laugh.gif

00205.gif

Ema

Goddes

Nji.... :rolleyes: ,ah s'majme alkol! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

HAjt mi se e maj une faqoren ne cante gjithnji....
i kom gja babes.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Ema

Goddes

damoni matina te shkruj zemra jote.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif :sleep:

ameba

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] damoni matina te shkruj zemra jote.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/blush.gif :sleep: [/qb]
kujt muve mi rrusho....
m'boni i kafe dajes.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

XOX eja se ta bej une se kur tha damoni kjo shushka /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif e kish llafin per dite pune jo dite kalendarike.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Mos gjuj mi.... :smash:

ameba

Forumium maestatis

thnx ma boj ristreto me nji shiqer te mbledhim zemren....
P.S mo ki frike se nuk gjun....
:smash: auuc me derrmoi....

fallen angel

Primus registratum

qe ke dola ne une ka izolimi!
mjesi te taneve iher,si keni pas qene gdhi?
kafen a ka kush ta pi me mu se une vallahi po ulem shesh besh iher per dyhere!
xox,se mos cmenesh co noj pm ti,qe ti na informosh per situaten anej... :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Mjes Otty, mire kena pas pas gdhi neve falemners qe pyte... /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Mirmjes!
Shyqyr ihere qe qeknemi mire.
Per ty Kordele na ka marre malli fort,mas icike shif mesazhet qe i rafte pika se na bone lomsh me ket verzionin.

Po ju tregoj nje ndodhi te fresket:
Une dhe Ana,sot kemi bo heroizem,jemi cu ne 07.03 minuta :eek: .Do ikshim te questura me marre permeson une,info Ana.
Na e futi Monika se tha qe ne mjes s'ka rradhe fare.Kur vojtem ke veni,me pizhamet poshte dhe xhup nalt,pame se rradha ishte 17 veta per s'gjoni dhe 170 per s'gjati.
Dote ne i ore me u hap zyra.
Ne at moment ana pati ide briolante me pi kafe ke bari,pa zon rradhe.Ikem ke bari,hongem epime u hutum mas televizorit qi jepte konge rap indian.
U kthym ne questure.Kete here rradha ishte trefishu.
Bom gjoja sikur zume rradhe dhe pastaj venosem me ik neser se ka me pak rob :sleep: !

Po vdesim amon per gjum :sleep: :eek: qe i raft pika taljonve :smash:

durrsakja

Primus registratum

Selom kallaballiku

Korde qysh je? se qy at dit qe folem ne msn kom fryke me tu drejtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eme sorry, s'i kam un ne dor valet /pf/images/graemlins/wink.gifRRofsh per friendship-in dhe durimin.

Ky tjetri bo perher sikur s'me shef, horr :rolleyes:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Amira:
[qb] Selom kallaballiku

Korde qysh je? se qy at dit qe folem ne msn kom fryke me tu drejtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eme sorry, s'i kam un ne dor valet /pf/images/graemlins/wink.gifRRofsh per friendship-in dhe durimin.

Ky tjetri bo perher sikur s'me shef, horr :rolleyes: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Falemners se paske qene me saber se ta hapa kaptinen me thashetheme...hihih Kordelja nuk ishte kur e shame ke telefoni /pf/images/graemlins/laugh.gif !Une te qita piramide mi Amire,i le leket telefonave /pf/images/graemlins/tongue.gif !

Puc icik Kordelen e ime se me ka marre malli....foooooooooooort faaaaaaaaaaaaaare!
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ku je???????? :confused: :tipsy:

Anasykaltra

Primus registratum

05a.jpg

OF mi none c'far torture,ta tregoj une idene brilanta ty se me iken tre euro ene kam me qa i vit me radhe se as informacion s'mora se ti huton diellin jo mua.
O Jete i ke parasysh ato te fortit shqipetare qe pi iknin te gezuar ne kuesture se nuk kishin per te punuar sot dhe gjithe gezim kishin marre rrugen nga kuestura...
Rruges pame dhe nje cun qe po shperndante gazeta ishte nje yll dhe jete si shtrige qe eshte i rrembeu me vrap nje gazete nga dora duke i buzeqeshur ai me thone te drejten deshi me ma dhone mua po te le jeta, pastaj u shfajesua duke me thene se e kishte marre per mua gazeten sikur s'kisha duar vete une...
Rruges per ne shtepi pasi sbeme asgje ne questure se sna e mbante te rrinim aty ne te ftohte, ndaluam para nje fast food-i ku dilte ajer i ngrohet dhe nje barbon na liroi venin se e pa qe ishim bere jeshil ne fytyre nga ftohti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne autobus jeta filloi te klexonte gazeten mbrapsht se ne fakt po gjunnte njonin aty ke rruga (autobuzi po ecte)dhe une si bashkeshort xheloz dhe i devotshem i thashe me qetesi qe te linte gazeten aty dhe te ulte syte(sa here te kam thone mos me pa rreth e rrotull dyjallik eeeeeeeee, he se ta tregoj une qejfin ne shpi ty do ta grij mishin me gershone) :smash:
Pastaj kembet na u ngaterruan dhe aksidentalisht perfunduam ke kjo kafja ketu ku per pak na paska hik Hoti pa e pa qorri sa heret paska ardh na e paska fut.
Fukarai tani do kete marre malet per ne pune se te punosh gazetar(dmth te shperndash gazeta)nuk eshte e lehte... :tipsy: dhe tani si per dreq kena dhe plakun ne tel qe na gerrici nervat asnjera se hap tel, Jeta thote hapja ti une them hapja ti, atij fukarait ju keput krahu duke i rene dhe ne qe citojme njekohesisht te njejten fraze "Biri... biri se i bie bukur"
o mami vdiqa per gjume :sleep :rolleyes:

DO ja grij mishin jetes qe me zgjoi kaq shpejt po sa te me dale pak gjumi... :smash:

Ema

Goddes

Nuk e koma fajin un mi,e ka Monika,ajo tha qe me hik heret s'ka rradhe fare.
Ato shqiptaret ishin vu n'rresht per nji npiace edhe hecshin komehapthi ene me gjoks perpara,ishin zberthy thu se doshin me dale me t-shirt.

Une te autobuzi nuk gjujta asnjeri se i kisha syte nji hap e nji myll.
Ai ke bari ta futi se e kishte pasten 83 centesimi ene ta boni 0,85 se ngjum ate rapin arabo-indian.
Pame i gru m'televizor ishte yll.Ana tha:I by**zeza :confused: ?!
Pse pra Bjonde si puna jote?

Masanjeta ana i tha baristes:T'ka ra perparsja,po s'e mur vesh m'duket /pf/images/graemlins/wink.gif !

Ca po gjuje ti e :smash: ,apo ti them ****?e? :rockband:

Anasykaltra

Primus registratum

Ca po gjuje ti e :smash: ,apo ti them ****?e? :rockband: [/QB][/QUOTE]

I thu i thu po ti lyj buzet une pastaj...

024.gif