Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

PrInCiPiEl

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Hello OUT-there /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une po
ernaehrung012.gif

Heu ku u knaqem , e kurrë su gxum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

^mary^

Primus registratum

Hotiiiii te hongsha firmen ( incluso te ) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur do ma tregosh ate perralen muve ? :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mary:
[qb] Hotiiiii te hongsha firmen ( incluso te ) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kur do ma tregosh ate perralen muve ? :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Fallen Angel s'jam i sigurte ,por po më duket se kjo Mary ta ka shtruar zullumin ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

^mary^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb] Fallen Angel s'jam i sigurte ,por po më duket se kjo Mary ta ka shtruar zullumin ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une them shif ku osht Ujku , ky me thot shif ku osht gjurma /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mary:
[qb]
Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb] Fallen Angel s'jam i sigurte ,por po më duket se kjo Mary ta ka shtruar zullumin ty /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une them shif ku osht Ujku , ky me thot shif ku osht gjurma /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lezhjone mire e ke ti :thumbsup:
Neve s'mujna me u shty me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se bon vaki e ma bon i bejte meihere /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

ore, e ka pare njeri ate Emen, se kam gjithe diten qe e kerkoj ...
pffffff
kerko tare kerko tha ... se qenin e ngordhur do te gjesh /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ku e ke kerku e se ke gjet mi.....a ke pa me nai klase se m'duket ka "torture" sot.... :eek:

B

briiigi

Guest

e shkreta ... nuk mendova ne fakt te shkoja aq larg ...
e mire ... do jetoj /pf/images/graemlins/smile.gif , i cova nje PM /pf/images/graemlins/smile.gif
me bej nje frape o kamarier... /pf/images/graemlins/tongue.gif

fallen angel

Primus registratum

me car gustoje e doje frapene ti brigo?
ta dish se po ta baj gjithe nerva se vje ktu kerko vetem emen,dhe porosit si me qene pronare.na e boj icik respektin,kaq shpejt i harrove adetet e vjetra ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mary,vetem hajde ti,po te maj gjithe nate tuj te tregu...perralla /pf/images/graemlins/tongue.gif

principiei,ke te drejte lal,po u mesova tani une,ka shume ky muhabet,pastaj shife ca thote ajo...ujku ujkuuuu /pf/images/graemlins/wink.gif

kordele,ca do pish ti lal,ta boj tashi per shpejt se rrezik hiki prap! /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

kordele,ca do pish ti lal,ta boj tashi per shpejt se rrezik hiki prap!

O ty tu bofhsa une qe s'me le kurre mas dore....Une du nji Gin&Tonic me shume akull e limon....edhe nji kupe me Fragole me long limoni dhe sheqer....kaq du iher-periher....Bohet thu???!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

fallen angel

Primus registratum

cmu desh qe fola,u bona uje m'djerse tu te bo porosine ty.porositi me rradhe gjonat se na more shpirtin.hec tashi se e ka gati dreq! /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

U te qafsha une ty moreeeeeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

po jo me pana luleshtrydhet mer me long limoni t'thash :smash:

personazh

Valoris scriptorum

mlidhuni çuna ta pijme ka i got raki "te pijshme" se ma ka dergu plaku me shishe plastike e mos i dali lezeti. i here ne vit mo nuk po i bi m'qafe kafenese e po vije me gjonat e mia. ja me zemer t'mire e ka i luge voj ullini para se me fillu me pi.

ps: pranohen dhe gocat se harrova.

Kordelja

Valoris scriptorum

Jo mer jo...pse keshtu mendoje se mund t'i lije vajzat pa i perfshire....kaqqqqqqqqqqqqqqqq ta bosh dhomin s'te bojm meze....ishalla ta pervelo stomakun ajo rakia....se e provova une i kishte nja 22 Grade...rrush safi mooooooooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Angel erdha te kafja me fjet gjume tashti!
:sleep: :sleep: :sleep: :sleep:

PrInCiPiEl

Primus registratum

Mbas kohesh t' bukura t' kaluara n' kit kafe-hone
une po i mbathi komet e po eci
traurig067.gif

Hajt TUNG pra !
fragend013.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ottyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, kafene /pf/images/graemlins/blush.gif ...

P.s.Qeka gdhi keq sot.......... /pf/images/graemlins/frown.gif

fallen angel

Primus registratum

ketu ke frike me ba mungese mer vlla.prit pra iher,se thashe ta marr nje paradite off /pf/images/graemlins/tongue.gif

na ene kafen,ka dy ore qe rri ne banak! /pf/images/graemlins/laugh.gif

paper,po ti kur ja ne gjue pse e shqeteson mi goc?
une thashe se e kishe doren e lehte ti po ti na more frymen... /pf/images/graemlins/wink.gif

e ka vdek sonte kjo kordele,pranaj jam qu me vonese /pf/images/graemlins/laugh.gif

atman

Forumium maestatis

Siç e dini Sali Berisha ka kerkuar zgjedhje te parakoheshme dhe i premton popullit shqiptar se do ta rrite mireqenien me parrullen:
-Te gjithe meshkujt shq

atman

Forumium maestatis

Siç e dini Sali Berisha ka kerkuar zgjedhje te parakoheshme dhe i premton popullit shqiptar se do ta rrite mireqenien me parrullen:
-Te gjithe meshkujt shq