Bisht mo !Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]varet ca ofroni ju per bisht /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E bej une,ca ju haet per dreke? /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga LosT:
[qb]Po dreken kush po na e ben? /pf/images/graemlins/frown.gif se une e paskam shpine deserta /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Ok po bojme japrak me kos /pf/images/graemlins/smile.gif !Fillimisht postuar nga LosT:
[qb]Ca te dush ti, vec i cike shpejt se ne dy kam leksion me Firme, e me duhet me shku se nuk me fut ne provim pastaj ajo piiiiiiip.[/qb]
Ca do na gatush mi?Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]hajde nga une per dreke, ose per darke, se meqe jam smure... do rri tu gatu sot /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Une du tave kosi me mish qingji,sallate me domate dhe me qepe(nuk e puth dot Elin pastaj se maj era qepe) edhe sheqerpareeeeeeeee /pf/images/graemlins/smile.gif !Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]nejse, po iki dhe une (kuptohet jo me elianin /pf/images/graemlins/wink.gif ) ftesa per darke aty eshte, kush te doje, te me thote se do e qaj darken sot /pf/images/graemlins/tongue.gif
ciaoooooooo[/qb]
hajt pra se e fitova darken sonte,jo per gjo por sotFillimisht postuar nga briiigi:
[qb]nejse, po iki dhe une (kuptohet jo me elianin /pf/images/graemlins/wink.gif ) ftesa per darke aty eshte, kush te doje, te me thote se do e qaj darken sot /pf/images/graemlins/tongue.gif
ciaoooooooo[/qb]
Ca do me thane nebetci?????Fillimisht postuar nga GOODFELLOW:
[qb]hajt pra se e fitova darken sonte,jo per gjo por sotFillimisht postuar nga briiigi:
ciaoooooooo[/qb]
esht njoni nebetçi ktu ke shpia qe sdi me gatu hiç![/qb]